Kumaha Jieun Kalender Konten Pemasaran Pidéo

Kumaha Jieun Kalender Konten Pemasaran Pidéo

Minggu kamari ieu, salah sahiji proyék anu kuring kirimkeun nyaéta Inok optimasi mobile pikeun klien. Bari maranéhna kukituna geus ngalakonan ogé dina pilarian desktop, aranjeunna katinggaleun dina rankings mobile versus pesaing maranéhanana. Nalika kuring marios situsna sareng situs pesaingna, hiji jurang dina strategina nyaéta pamasaran pidéo.

Leuwih ti satengah sadaya pintonan video asalna tina alat nu bagerak.

TechJury

strategi nyaeta multi-dimensi. Konsumén sareng usaha ngalakukeun seueur panilitian sareng browsing via alat sélulér. Pidéo mangrupikeun médium anu sampurna:

  • YouTube terus jadi mesin pencari kadua panglobana, kalawan mayoritas video diawaskeun via alat mobile.
  • YouTube mangrupikeun sumber anu luar biasa tina tautan deui kana eusi situs anjeun upami anjeun Saluran YouTube sareng unggal pidéo dioptimalkeun ogé.
  • Kaca sélulér anjeun, bari lengkep sareng informatif, leres-leres tiasa ngadorong papacangan sareng pidéo anu mangpaat dina éta.

Tangtu, ngamekarkeun a perpustakaan eusi tina video merlukeun workflow ti ideation ngaliwatan optimasi. Jeung strategi video Anjeun bisa ngawengku loba jinis pidéo pikeun ngabejaan carita brand Anjeun sacara éféktif. Kalénder anjeun henteu ngan ukur janten topik sareng tanggal nyebarkeun, éta kedah kalebet sadayana alur kerja, kalebet:

  • Kaping pidéo anjeun kedah ditémbak, dianimasikan, diédit, diproduksi, diterbitkeun, sareng dipromosikeun.
  • Rincian platform dimana anjeun bakal nyebarkeun pidéo anjeun.
  • Rincian ngeunaan jinis pidéo, kalebet bentuk pondok reels ngaliwatan rinci kumaha-ka urang.
  • Dimana anjeun tiasa nampilkeun sareng ngamajukeun pidéo anjeun, kalebet kampanye sanés anu tiasa ngalebetkeun éta.
  • Kumaha anjeun bakal ngukur dampak pidéo dina pamasaran anjeun sacara umum.

Salaku kalayan sagala kampanye pamasaran, Abdi ngagunakeun a Daptar pariksa alus rencana kaluar konsep Anjeun jadi Anjeun bisa maksimalkeun pungsi dampak pamasaran video Anjeun. Bari video bisa merlukeun sababaraha sumber tambahan dina waktu jeung duit, payoffs video signifikan. Nyatana, kuring ngabantah yén anjeun kaleungitan sabagian ageung calon konsumén anjeun ku henteu ngalebetkeun pidéo kana strategi pamasaran anjeun sadayana.

Dina infographic ieu, Hiji Produksi ngalangkungan sadayana anu anjeun kedah terang ngeunaan kumaha ngarencanakeun sareng ngatur eusi video anjeun sareng almenak eusi. Aranjeunna ngajelaskeun kumaha ngagunakeun kalénder eusi tiasa ngabantosan ningkatkeun kinerja eusi video anjeun. Aya ogé sababaraha wawasan luhur ti pamimpin industri ngeunaan kumaha prosés mangrupikeun konci pikeun kasuksésan strategi pamasaran eusi anjeun.

kumaha rencana kalénder pamasaran eusi video Anjeun