Kumaha Ngadamel GIF Animasi Pikeun Kampanye Pemasaran Email Anjeun salajengna Nganggo Photoshop

Photoshop Animated GIF pikeun Email Marketing

Kami gaduh waktos anu luar biasa damel sareng klien konci Closet52, an toko pakéan online yén kami branded sarta diwangun ti taneuh nepi pikeun parusahaan fashion ngadegkeun tur well-dipikawanoh di New York. Kapamingpinan aranjeunna teras-terasan damel sareng kami dina ideu kolaborasi pikeun kampanye atanapi strategi salajengna anu urang laksanakeun. Salaku bagian tina palaksanaan maranéhanana, urang deployed Klaviyo keur Shopify Ditambah. Klaviyo mangrupikeun platform otomatisasi pamasaran anu terkenal sareng integrasi anu ketat pisan pikeun Shopify ogé seueur Shopify Aplikasi.

Fitur favorit kuring nyaéta aranjeunna A / B nguji di Klaviyo. Anjeun tiasa ngamekarkeun versi béda tina hiji email, sarta Klaviyo bakal ngirim sampling kaluar, antosan on respon a, lajeng ngirim palanggan sésana versi unggul - kabeh otomatis.

Klién kami ngalanggan email fashion di industri terus nyarios sabaraha aranjeunna resep sababaraha email kalayan pintonan slaid poto produk. Aranjeunna naros upami urang tiasa ngalakukeun éta sareng kuring sapuk sareng ngawangun kampanye kalayan uji A / B dimana kami ngirimkeun hiji versi kalayan animasi 4 produk, sareng anu sanésna nganggo gambar statik tunggal, éndah. Kampanye téh pikeun blowout a diobral dresses ragrag maranéhna sabab nuju bringing on garis produk anyar.

Vérsi A: GIF animasi

animasi pakéan 3

Vérsi B: Gambar statik

RB66117 1990 LS7

kiridit poto mana anu ka folks berbakat di Zeelum.

Sampling kampanye masih dijalankeun ayeuna, tapi écés yén email kalayan grafik animasi jauh langkung saé tibatan gambar statik… laju muka 7%.... tapi pikaheraneun 3 kali laju klik-liwat (CTR)! Jigana kanyataan yén GIF animasi nempatkeun sababaraha gaya béda di hareup palanggan nu ngarah ka jauh leuwih datang.

Kumaha Jieun GIF Animasi Ngagunakeun Photoshop

Abdi sanés pro sareng Photoshop. Kanyataanna, hijina kali kuring ilaharna ngagunakeun Adobe Creative Cloud urang Photoshop nyaéta pikeun ngahapus latar sareng ngalapis gambar, sapertos nempatkeun layar layar dina luhureun laptop atanapi alat sélulér. Nanging, kuring ngalakukeun sababaraha ngagali online sareng terang kumaha carana ngadamel animasi. Antarbeungeut pangguna pikeun ieu sanés anu paling gampang, tapi dina 20 menit sareng saatos maca sababaraha tutorial, kuring tiasa ngetok.

Nyiapkeun gambar sumber kami:

  • dimensi - GIF animasi tiasa ageung ageung, janten kuring mastikeun pikeun nyetél ukuran file photoshop kuring persis cocog sareng lebar template email lebar 600px kami.
  • komprési - Gambar asli kami résolusi luhur sareng ukuran file anu luhur pisan, janten kuring ngatur ukuranana sareng dikomprés Kraken ka JPG kalayan ukuran file anu langkung alit.
  • Transisi - Nalika anjeun tiasa kagoda pikeun nambihan animasi tweens (Contona. transisi fading) antara pigura, éta nambihan loba ukuran kana file anjeun jadi Abdi ulah ngalakukeun éta.

Pikeun ngawangun animasi dina Photoshop:

  1. Jieun file anyar kalawan diménsi nu cocog jeung diménsi pasti anjeun nempatkeun dina template surélék anjeun.
  2. milih Jandéla > Timeline pikeun ngaktipkeun tempoan timeline dina dasar Photoshop.

Photoshop > Jandela > Gariswanci

  1. Tambahkeun unggal gambar salaku lapisan anyar dina Photoshop.

Photoshop> Tambahkeun Gambar Salaku Lapisan

  1. Klik Jieun pigura Animation di wewengkon Timeline.
  2. Di sisi katuhu wewengkon Timeline, pilih ménu hamburger tur pilih Jieun pigura tina Lapisan.

Photoshop> Timeline> Jieun pigura tina Lapisan

  1. Dina wewengkon Timeline, Anjeun tiasa sered pigura kana urutan anu anjeun hoyong gambarna muncul.
  2. Klik unggal pigura dimana eta nyebutkeun 0 detik, tur pilih waktu nu Anjeun hoyong pigura pikeun mintonkeun. Abdi milih 2.0 detik per pigura.
  3. Dina dropdown handap pigura, pilih salilana pikeun mastikeun loop animasi terus-terusan.
  4. Klik Tombol Maén pikeun nilik animasi anjeun.
  5. Klik File > Ékspor > Simpen pikeun Wéb (Warisan).

Photoshop> File> Ékspor> Simpen pikeun Wéb (Warisan)

  1. milih GIF ti pilihan dina kénca luhur layar Ékspor.
  2. Upami gambar anjeun henteu transparan, pupus centang transparansi pilihan.
  3. Klik Simpen sareng ékspor file anjeun.

photoshop ékspor gif animasi

Éta pisan! Anjeun ayeuna gaduh GIF animasi pikeun diunggah ka platform email anjeun.

panyingkepan: Pacilingan52 mangrupikeun klien perusahaan kuring, Highbridge. Kuring keur ngagunakeun Tumbu affiliate sakuliah artikel ieu pikeun Adobe, Klaviyo, Kraken, sarta Shopify.