Kumaha Peta Perjalanan Palanggan Anjeun

peta perjalanan palanggan kumaha pituduh pituduh anjeun ka lulugu konsumén

Kamajuan ageung dina analisis pamasaran sareng dokuméntasi nyaéta munculna peta perjalanan palanggan pikeun ngabantosan dokumén, ngukur, sareng ningkatkeun efektivitas pamasaran anjeun - khususna online.

Naon Peta Perjalanan Palanggan?

Peta perjalanan palanggan nyaéta kumaha anjeun ngabayangkeun pangalaman palanggan sareng mérek anjeun. Peta perjalanan palanggan ngadokumentasikeun titik touch konsumén anjeun online sareng offline sareng dokumén kumaha anjeun ngukur unggal épéktip touchpoints. Ieu ngamungkinkeun para pemasar pikeun langkung ngartos kumaha konsumén berinteraksi sareng anjeun sahingga anjeun tiasa ngaoptimalkeun perjalanan palanggan, ngaleungitkeun sela sareng blok jalan, pikeun ningkatkeun kapuasan pelanggan, Dursasana, konversi sareng kasempetan upsell.

Béda sareng corong palanggan anu linier, perjalanan pelanggan tiasa nunjukkeun sababaraha jalur dimana pelanggan nyandak kaputusan sareng ngaréaksikeun kana interaksi mérek. Peta perjalanan palanggan ogé tiasa ngabantosan tim pamasaran anjeun pikeun museurkeun pariwara sareng pamekaran kontén pikeun personas palanggan khusus. Sanaos palanggan anjeun panginten tiasa gaduh liku-liku anu teu aya watesna, umumna aya jalur anu sami anu anjeun mendakan yén palanggan ngumbara ka handap (atanapi anu anjeun ngarepkeun aranjeunna ngumbara ka handap).

85% pemasar tingkat senior yakin penting pisan pikeun nyiptakeun perjalanan pelanggan anu kohesif, tapi ngan 40% anu saleresna nganggo istilah perjalanan palanggan. Ngan 29% perusahaan perusahaan meunteun dirina épéktip dina nyiptakeun perjalanan palanggan.

Kumaha Peta Perjalanan Palanggan Anjeun

  1. Kumpulkeun data analitik anu aya tina halaman wéb anjeun analytics, platform pamasaran, CRM, data penjualan, sareng sumber sanés.
  2. Kumpulkeun data anékdot tina monitoring média sosial sareng eupan balik palanggan pikeun overlay sentimen sareng pentingna pikeun data analitik anjeun.
  3. Ngagabungkeun titik data kana tahapan dina garis waktu (tulang tonggong) anu ngahijikeun interaksi sapertos pananya, babandingan, sareng kaputusan. Kalebet usaha pamasaran anjeun dina unggal titik.
  4. Nafsirkeun data sareng analisa tiap tahap atanapi titik sentuh supados perjalanan langkung gampil, gancang, atanapi langkung pikaresepeun.

Salesforce ngahasilkeun infographic anu saé ieu, Peta Lalanggan Palanggan: Kumaha Pitunjuk Ngarah Ka Palanggan, pikeun ngagambarkeun prosés ngadokuméntasi perjalanan palanggan anjeun, nangtoskeun unggal tahap, sareng nerapkeun métrik anu pas pikeun masing-masing tahapan éta.

Pangalaman Perjalanan Palanggan dina Salesforce

peta perjalanan palanggan kumaha pituduh pituduh anjeun ka palanggan lebetkeun

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.