8 Gagasan Gambar pikeun Masarkeun Usaha anjeun dina Instagram

pamasaran Instagram

Sakali-sakali, kuring datang sareng cutatan anu saé atanapi nasihat anu ringkes anu kuring hoyong bagikeun sacara sosial. Daripada ngan ukur tweet deui, kuring muka éta Depositphotos aplikasi mobile sareng mendakan gambar anu saé. Kuring motong éta nganggo iPhone abdi teras mukakeunana dina Langkung App. Dina 10 menit, kuring ngagaduhan poto anu hébat anu tiasa janten inspirasi pikeun sababaraha jaringan Instagram perusahaan urang. Ieu conto:

Janten Pahlawan

Naon hubunganana sareng ngahasilkeun penjualan pikeun perusahaan kuring? Kuring parantos mendakan mangtaun-taun yén kasempetan anu paling hébat sareng nasabah parantos datang liwat jaringan kami, sanés ku ngamajukeun omong kosong.

Instagram mangrupikeun jaringan sosial visual anu nyayogikeun sarana anu hadé pikeun muka kahirupan pribadi kuring sareng ngabagi online. Kuring nempatkeun sagala rupa gambar nepi - ti kantor kami ka klien kami, nepi ka anjing abdi ... sareng leres ... sababaraha kutipan inspirasi di antawisna. Kami henteu ngagaduhan pengikut anu ageung, tapi kami gaduh sakumpulan réncang anu hébat anu resep sareng bagikeun naon anu kami terbitkeun.

jeungHootsuite, urang ogé ayeuna tiasa ngajadwalkeun tulisan Instagram kami ka pemirsa! Ngajadwalkeun apdet Instagram parantos épéktip pisan dina perencanaan promosi pikeun klien kami.

Kumaha Pasaran Usaha anjeun dina Instagram

Tangkal Sosial ngahijikeun infographic singget ieu pikeun ngabantosan anjeun mikir ideu pikeun gambar sareng pidéo anu tiasa anjeun bagikeun pikeun numuwuhkeun kasadaran pikeun mérek anjeun sareng ngawangun hubungan sacara sosial sareng pemirsa. Aranjeunna nyayogikeun dalapan ideu gambar anu tiasa anjeun mangpaatkeun pikeun dipasarkeun bisnis di Instagram:

  1. Pamer produk anjeun (atanapi klien anjeun!)
  2. Tunjukkeun kumaha produk anjeun atanapi jasa anjeun disayogikeun.
  3. Balik ka tukang layar
  4. Tunjukkeun naon anu tiasa dilakukeun produk atanapi jasa anjeun
  5. Pamerkeun kantor sareng padamel anjeun
  6. Bagikeun acara anu anjeun hadir
  7. Bagikeun tanda petik sareng inspirasi
  8. Anggo kompetisi pikeun kéngingkeun pengikut anyar

Tangtosna, di jalan anjeun bahkan tiasa ngajalankeun sababaraha konvérsi nganggo Tombol Toko Instagram!

instagram-pikeun-bisnis

Panyingkepan: Kuring nganggo tautan afiliasi dina tulisan ieu.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.