Kumaha Ngukur Éféktivitas Hubungan Masyarakat Online Anjeun

kumaha ngukur hubungan masarakat online

Standar mangrupikeun konci pikeun ngukur efektivitas sagala aspek pamasaran online anjeun, kalebet hubungan masarakat. Ieu di handap aya dua sét standar di industri, AMEC sareng PRSA). Pribadi, kuring yakin yén propésional PR ogé kedah nyoko kana métrik pamilarian organik ogé, ngagabungkeun ayana organik sareng sosial kana hiji bagikeun sora kalayan hormat ka pesaingna.

Déklarasi Barcelona ngeunaan Prinsip Pangukuran Hubungan Masyarakat

Prinsip Barcelona didirikeun taun 2010 di KTT Éropa ngeunaan Pangukuran, diayakeun ku AMEC, Asosiasi Internasional pikeun Pangukuran sareng Evaluasi Komunikasi.

  • Pentingna netepkeun tujuan sareng pangukuran
  • Ngukur pangaruh kana hasil langkung dipikaresep tibatan ngukur kaluaran
  • Pangaruh kana hasil bisnis tiasa sareng kedah diukur dimana mungkin
  • Ukuran média peryogi kuantitas sareng kualitas
  • Sasaruaan nilai iklan sanés nilai hubungan masarakat
  • Média sosial tiasa sareng kedah diukur
  • Transparansi sareng répléksibilitas penting pikeun ngukur sora

Hubungan Masyarakat Umum Amérika Standar Metrik (PRSA)

  1. papacangan - ngukur jumlah total jalma anu kalibet sareng hiji barang (ngalangkungan resep, koméntar, saham, pandangan, jst)
  2. Tantangan - ngukur sabaraha jalma anu tiasa ningali hiji item
  3. item - ngukur eusi naon waé anu mimitina muncul salaku média digital
  4. nyebutkeun - ngukur sabaraha barang ngarujuk mérek, organisasi, produk, jst
  5. ngahontal - ngukur sabaraha jalma anu tiasa ningali barang

Topik pangukuran nyaéta debat anu lumangsung dina industri sareng akademi, sareng mangrupikeun téma konci dina Program master hubungan publik stratégis George Washington University kurikulum. Sedengkeun pedoman anu ditetélakeun ku otoritas anu dikenal nyayogikeun struktur umum pikeun ngaidentipikasi APA anu kedah diukur, industri teu acan netepkeun standar anu jelas pikeun CARA kami nafsirkeun sareng ngukur ukuran ieu pikeun nangtoskeun pangaruh sareng ROI. Hiji téma parantos jelas, kumaha: pangukuran beuki disaring, sareng Dursasana sareng réspon audién paling beurat.

Kumaha Ngukur Kamekaran PR Online

One comment

  1. 1

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.