Kumaha Ngukur Kasuksésan Media Sosial

ukur média sosial

Ngukur kasuksésan média sosial langkung hésé tibatan anu dipercaya ku jalma-jalma. Média sosial ngagaduhan tilu diménsi:

  1. Konversi langsung - ieu dimana seuseueurna pemasar milarian ngukur laba inpormasi. Tautan mawa nganjang langsung tina pos média sosial atanapi bagikeun kana konvérsi. Najan kitu, kuring henteu percanten éta dimana seueurna mayoritas ROI.
  2. Mangaruhan Konversi - Gaduh komunitas anu aya hubunganana sareng kecap anjeun luar biasa kuat. Kuring tiasa ngirim tulisan ngeunaan produk atanapi jasa, jasa éta dibagi ku pemirsa urang, teras jalma anu aya dina jaringan pemirsa pencét sareng ngarobih. Kuring yakin ieu ngagaduhan pangaruh anu langkung ageung tibatan konversi langsung (sanaos kuring henteu gaduh data kanggo nyokong éta).
  3. wawaran - ku langkungna waktos, ngawangun pamirsa sareng komunitas pikeun média sosial ngadorong kasadaran, wibawa, sareng kapercayaan. Kapercayaan antukna ngakibatkeun tingkat konvérsi anu langkung luhur. Konversi ieu panginten henteu tiasa langsung dihasilkeun ku pembaruan média sosial atanapi bagi. Nanging, kanyataan yén kontén anjeun ayeuna dibagikeun sareng handap anjeun ngembang duanana mangaruhan jangkauan anjeun sareng kamampuan ngarobih.

ieu infographic ti Salesforce ngalakukeun padamelan anu luar biasa pikeun ningali pangaruh média sosial sacara holistik. Faktanya nyaéta henteu sadaya kauntungan média sosial bakal ngahasilkeun akuisisi palanggan anu langkung ageung, média sosial ogé mangaruhan kamampuan pikeun ngajual deui sareng nahan konsumén anjeun.

Anjeun gaduh sababaraha métrik anu kedah diperhatoskeun nalika nangtoskeun kasuksésan kampanye anjeun. Nalika ngeunaan analisa data tina tulisan anjeun, tweet, sareng obrolan, anjeun kedah tiasa nafsirkeun data tina unggal jaringan média sosial. Kanggo ngukur kasuksésan sareng sendal sosial anjeun, sareng ngajantenkeun unggal situs média sosial langkung gampang dianalisis, pertimbangkeun ngagunakeun sumberdaya pihak katilu.

Kalayan diménsi dina pipikiran, kinerja média sosial sering a ngarah indikator kasuksésan strategi Dursasana anjeun. Panghasilan investasi bakal ningkat kana waktos nalika anjeun teras-terasan ningkatkeun jangkauan sareng wewenang anjeun, janten tujuan anjeun kedah teras-teras disaluyukeun. Infographic ieu damel seueur nyayogikeun métrik anu tiasa anjeun titénan ngalangkungan unggal platform média sosial.

Kami terus mekarkeun pangaruh strategi média sosial urang ku kalibet ku influencer, curating sareng ngabagi eusi anu luar biasa anu berharga pikeun pemirsa, sareng ngamajukeun eusi sareng tawaran kami langsung ka aranjeunna. Tujuan kami henteu ngajual, éta pikeun nyayogikeun seueur nilai anu anjeun - pengikut kami - henteu hoyong angkat sareng teras-terasan ngabagi naon anu urang bagikeun.

Émut - pokus kana tren métrik anjeun, sanés poin data sakedap! Tumuwuhna pangaruh média sosial mangrupakeun konci pikeun kasuksesan anjeun.

Kumaha Ngukur Kasuksésan Media Sosial

 

2 Komentar

  1. 1
  2. 2

    Hai Douglas,

    Leres média sosial kuat pisan upami urang ngagunakeunana leres tapi ngukur kasuksesan sesah pisan, didieu dina tulisan ieu / infographic jelas disebatkeun kumaha ngukur hasil média sosial, konversi pangaruh penting pisan upami urang hoyong kasuksésan dina karir urang.

    Hatur nuhun pisan pikeun ngabagi inpormasi, pendak deui.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.