Kumaha Ngukur ROI tina Kampanye Pidéo Pidéo Anjeun

Pamasaran Pidéo Balik deui kana Investasi

Produksi pidéo mangrupikeun salah sahiji strategi pemasaran anu sering dihandap-dipeunteun nalika ngeunaan ROI. Pidéo anu pikaresepeun tiasa nyayogikeun otoritas sareng kaikhlasan anu humanisikeun mérek anjeun sareng ngadorong prospek anjeun kana kaputusan mésér. Ieu sababaraha statistik anu luar biasa anu aya hubunganana sareng pidéo:

  • Pidéo anu dilebetkeun dina halaman wéb anjeun tiasa ngahasilkeun 80% naékna tingkat konvérsi
  • Email anu ngandung pidéo ngagaduhan tingkat klik-tayang 96% langkung luhur upami dibandingkeun sareng email sanés video
  • Pamasaran pidéo kéngingkeun 66% kalungguhan anu langkung mumpuni unggal taun
  • Pamasaran pidéo nikmati paningkatan 54% dina kasadaran mérek
  • 83% jalma anu ngagunakeun pidéo yakin yén aranjeunna kéngingkeun ROI anu saé kalayan 82% yakin éta strategi kritis
  • Langkung seueur usaha alit sareng sedeng nuju naek kapal kalayan 55% ngahasilkeun pidéo dina 12 bulan ka pengker

Hiji Produksi ngembangkeun infographic detil ieu, Ngukur ROI dina Kampanye Pamasaran Video. Éta detilkeun métrik anu anjeun kedah panjagaan pikeun ningkatkeun ROI pamasaran video anjeun, kalebet count count, papacangan, laju konvérsi, babagi sosial, eupan balik, sarta total biaya.

Infographic ogé nyarios kana distribusi pidéo anjeun pikeun ngamaksimalkeun pangaruhna. Abdi resep yén aranjeunna ngabagi tanda tangan email sareng email salaku tempat anu hadé pikeun ngamajukeun pidéo anjeun. Sumber distribusi sanés anu rada keuna nyaéta Youtube sareng search engine optimization. Entong hilap aya dua strategi anu tiasa mangaruhan pamilarian nalika anjeun pamasaran ngalangkungan pidéo:

  1. Pilarian Video - Youtube mangrupikeun mesin pencari anu kadua teras anjeun tiasa ngarahkeun seueur patalimarga deui ka mérek atanapi halaman badarat anjeun pikeun dikonversi. Meryogikeun sababaraha optimalisasi postingan pidéo Youtube anjeun, sanaos. Seueur teuing perusahaan sono kana ieu!
  2. Réngking Kandungan - Dina situs anjeun nyalira, nambihan pidéo kana tulisan anu dioptimalkeun kalayan lengkep, sacara signifikan tiasa ningkatkeun kasempetan anjeun kéngingkeun peringkat, dibagi, sareng anu dimaksud.

Ieu infographic lengkep sareng sababaraha inpormasi anu saé!

Kumaha Ngukur ROI Pamasaran Video

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.