Monetizer: Monetisasi Sésa, Geo-redirect atanapi Exit Traffic anjeun

monetizer

Percanten atanapi henteu, unggal anu nganjang kana situs anjeun teu prospek a. Upami anjeun parantos ngabiayaan situs anjeun nganggo iklan ti pihak katilu, platform iklan éta peryogi tingkat konvérsi pikeun séhat sareng tampilan iklan ka pengunjung anu aya hubunganana. Jumlah kesan sareng lokasi dina situs anjeun katelah salaku iklan anjeun inventory.

Naon Lalu Lintas Sisa?

Kusabab iklan anu dipésér disasarikeun, kumaha upami sésa pangunjung anu henteu sasar? Lalu lintas éta katelah lalu lintas sésa. Lalu lintas sésana mangrupikeun masalah pikeun panerbit online kumargi patalimarga anu aranjeunna biasana henteu tiasa monetisasi.

Di pasar iklan online ayeuna, seueur panerbit, pangiklan, sareng jaringan iklan henteu pinuh ngamangpaatkeun patalimarga sélulér sareng lalu lintas wéb anu diolah dina unggal dinten. Salaku tambahan, anu datang ti nagara-nagara anu henteu sasar panginten tiasa nyéépkeun pisan sareng kasempetan pikeun monetisasi patalimarga nyésakeun halaman pangiklan henteu sering direalisasikeun.

Kusabab tiasa janten sesah pisan pikeun nutupan unggal ruas sareng alamat unggal sudut nalika nyobian monetisasi pangunjung anu teu sasar, kaluar, atanapi sésana, Monetizer mangrupikeun solusi otomatis, programmatis anu paling hadé dina masalah éta.

Monétizer ngamungkinkeun penerbit pikeun ngahasilkeun kampanye anu éksklusif, dioptimalkeun pisan pikeun monetisasi patalimarga di langkung ti 150 nagara. Sistem ngagunakeun salah sahiji Patalina Smart Global. Pembelajaran mesin propriétari maranéhanana vOtomatis algoritma tumut kana lokasi pangunjung, sistem operasi, sareng operator - sareng seueur faktor sanésna - pikeun ngahasilkeun eCPCs anu luar biasa (ningkat biaya-per-klik) pikeun mitra kami.

Platform kami teras-terasan ngahasilkeun hasil anu luar biasa, kalayan seueur mitra ngahasilkeun rébuan dolar dina pendapatan unggal dinten tina patalimarga anu sanés parantos unmonetized. Nalika kami tetep fokus kana téknologi anu aya di tukangeun platform, optimalisasi kampanye, sareng hubungan énggal sareng pangiklan, kami bungah ningali naon anu bakal dilakukeun pikeun Monetizer sareng mitra kami! Max Tetrault, Ngatur Rakan, Monétizer

Potret layar Monetizer

Monétizer  ayeuna monetizing ~ 120 juta klik / dinten sareng ~ 3 milyar klik / bulan ti 150+ nagara. Aranjeunna tiasa ngasilkeun monetisasi mobile sareng wéb (duanana pangunjung mainstream boh déwasa). Global Smart Link na fleksibel, kalebet pilihan ramah-SEO. Antarbeungeut pasangan Monetizer nawiskeun statistik sareng pelaporan real-time, kalayan pangmayaran mingguan tina pendapatan anu dihasilkeun pikeun mitra.

Kuring reuwas nalika urang mimiti ngaluncurkeun Monetizer. Téknologi anu luar biasa, sabab monetisasi patalimarga anu urang parantos merjuangkeun tiheula. Bert Xia, Manajer Pangembangan Bisnis, YeahMobi

Ngadaptarkeun Monetizer

Bantahan: Monetizer ayeuna ngajalankeun kampanye iklan dina situs kami (éta kumaha kuring perhatoskeun!)

One comment

  1. 1

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.