Kumaha Ngawaskeun Pencarian Organik (SEO) Kinerja Anjeun

Kumaha Ngawaskeun Kinerja SEO

Saatos damel pikeun ningkatkeun kinerja organik unggal jinis situs - ti situs mega kalayan jutaan halaman, dugi ka situs ecommerce, dugi ka usaha alit sareng lokal, aya prosés anu kuring candak anu ngabantosan kuring pikeun ngawaskeun sareng ngalaporkeun kinerja klien kuring. Diantara firma pamasaran digital, kuring henteu percanten pendekatan kuring unik ... tapi éta langkung tuntas tibatan pamilarian organik anu biasa (SEO) agénsi. Pendekatan kuring henteu sesah, tapi éta nganggo sababaraha alat sareng analisis sasar pikeun unggal klien.

Alat SEO pikeun Pangawasan Kinerja Organik Pangawas

  • Google konsol Search - pikirkeun Google Search Console (anu sateuacana dikenal salaku alat wébmaster) salaku platform analitik pikeun ngabantosan anjeun pikeun ngawas pisibilitas anjeun dina hasil teangan organik. Google Search Console bakal ngaidentipikasi masalah sareng situs anjeun sareng ngabantosan anjeun pikeun ngawaskeun réngking anjeun dugi ka hiji batas. Kuring nyarios "dugi ka hiji" sabab Google henteu nyayogikeun data komprehensif pikeun pangguna Google anu lebet. Ogé, kuring mendakan sababaraha kasalahan palsu dina konsol anu muncul teras ngaleungit. Ogé, sababaraha kasalahan sanés henteu sacara signifikan mangaruhan kinerja anjeun. Masalah nitpicking Google Search Console tiasa nyéépkeun seueur waktos ... janten ati-ati.
  • Google Analytics - Analytics bakal nyayogikeun anjeun data nganjang anu saleresna sareng anjeun tiasa langsung ngabagi pengunjung anjeun ku sumber akuisisi pikeun ngawas patalimarga organik anjeun. Anjeun tiasa langkung ngarecah éta janten pengunjung anu énggal sareng anu mulih. Kayaning konsol teangan, analitik henteu nyebarkeun data pangguna anu lebet kana Google janten nalika anjeun ngarobih data kana kecap konci, sumber rujukan, sareng sajabana anjeun ngan ukur ngagaduhan bagian tina inpormasi anu anjeun peryogikeun. Kalayan seueur jalma anu lebet kana Google, ieu leres-leres tiasa nyasarkeun anjeun.
  • Usaha Google - Halaman hasil mesin pencari (SERPs) dipecah janten tilu daérah anu misah pikeun usaha lokal - iklan, bungkus peta, sareng hasil organik. Paket peta dikawasa ku Google Business sareng gumantung pisan kana reputasi anjeun (ulasan), akurasi data bisnis anjeun, sareng frekuensi tulisan sareng ulasan anjeun. Usaha lokal, naha toko eceran atanapi panyayogi jasa, kedah ngatur profil Google Bisnis na sacara efektif pikeun tetep katingali pisan.
  • Analisis Saluran YouTube - YouTube mangrupikeun mesin pencari anu kadua teras teu aya alesan pikeun teu ayana di dinya. Aya hiji ton tipena béda pidéo yén bisnis anjeun kedah dianggo pikeun ngajalankeun lalu lintas organik kana pidéo sareng patalimarga rujukan ti YouTute ka situs anjeun. Henteu kakantun yén pidéo éta bakal ningkatkeun pangalaman pangunjung anjeun dina halaman wéb anjeun nyalira. Kami nyobian gaduh pidéo anu relevan dina unggal halaman situs bisnis pikeun dimangpaatkeun pikeun pangunjung anu ngahargaan kana maca sajumlah inpormasi dina halaman atanapi tulisan.
  • Semrush - Aya sababaraha anu hébat Parabot SEO kaluar aya pikeun pilarian organik. Kuring parantos nganggo Semrush mangtaun-taun, janten kuring henteu nyobian ngahudangkeun anjeun tina salah sahiji anu sanés di luar sana… Kuring ngan ukur hoyong mastikeun yén anjeun ngartos yén anjeun kudu aksés kana alat ieu pikeun leres-leres ngawaskeun kinerja milarian organik anjeun. Upami anjeun muka pangotéktak teras mimitian ningali halaman hasil mesin pencari (SERPs) anjeun kéngingkeun hasil anu dipersonalisasi. Sanajan anjeun henteu lebet sareng dina jandéla swasta, lokasi fisik anjeun tiasa langsung mangaruhan hasil anu anjeun hasilkeun dina Google. Ieu mangrupikeun kalepatan umum anu kuring tingali tina klien nalika mariksa kinerja sorangan ... aranjeunna lebet sareng gaduh riwayat pamilarian anu bakal nyayogikeun hasil anu dipersonalisasi anu tiasa béda pisan sareng rata-rata tamu. Alat sapertos kieu ogé tiasa ngabantosan anjeun ngaidentipikasi kasempetan pikeun ngahijikeun medium anu sanés sapertos video, atanapi mekarkeun snippét beunghar kana situs anjeun pikeun ningkatkeun pisibilitas anjeun.

Variabel Éksternal Anu Ngaruh Lalu Lintas Organik

Ngajaga pisibilitas tinggi dina hasil teangan dina istilah milarian anu relevan penting pisan pikeun kasuksésan pamasaran digital bisnis anjeun. Penting pikeun tetep diémutan yén SEO sanés hal anu kantos Puguh… Éta sanés proyek. Kunaon Kusabab variabel éksternal anu luar tina kadali anjeun:

  • Aya situs anu bersaing ngalawan anjeun pikeun peringkat sapertos berita, diréktori, sareng situs inpormasi sanés. Upami aranjeunna tiasa kéngingkeun pamilarian anu relevan, éta hartosna aranjeunna tiasa ngeusi batre pikeun aksés ka pemirsa - naha éta dina iklan, sponsor, atanapi panempatan anu menonjol. Conto anu hadé nyaéta Halaman Konéng. Halaman Kuning hoyong kéngingkeun hasil pamilarian anu tiasa dipendakan ku situs anjeun sahingga anjeun dipaksa mayar kanggo ningkatkeun pisibilitas anjeun.
  • Aya usaha anu bersaing ngalawan bisnis anjeun. Éta panginten tiasa nanem modal pisan dina kontén sareng SEO pikeun ngamodalan maluruh anu aya hubunganana anu anjeun paséa.
  • Aya pangalaman pangguna, parobihan peringkat algorithmic, sareng uji coba teras-terasan anu lumangsung dina mesin pencari. Google teras-terasan nyobian ningkatkeun pangalaman pangguna sareng mastikeun hasil pamilarian kualitas. Éta hartosna anjeun tiasa gaduh hasil pamilarian dina hiji dinten teras mimiti kaleungitan énjingna.
  • Aya tren milarian. Kombinasi kecap konci tiasa ningkatkeun sareng ngiringan popularitasna kana waktos sareng istilah bahkan tiasa robih sadayana. Upami anjeun perusahaan perbaikan HVAC, salaku conto, anjeun bakal ka puncak AC dina cuaca panas sareng masalah tungku dina cuaca tiis. Hasilna, nalika anjeun nganalisis patalimarga sabulan-liwat-bulan anjeun, jumlah pengunjung tiasa sacara signifikan ngalih sareng trend.

Agénsi SEO atanapi konsultan anjeun kedah ngagali data ieu sareng leres analisa naha anjeun ningkatkeun sareng henteu variabel éksternal ieu dina pikiran.

Ngawaskeun Konci Anu Penting

Naha anjeun kantos ngagaduhan nada SEO dimana jalma nyarios yén aranjeunna bakal masihan anjeun dina Halaman 1? Heu ... pupus pitches éta sareng henteu masihan aranjeunna waktos sadidinten. Saha waé anu tiasa pangkat dina kaca 1 pikeun istilah anu unik… éta bieu butuh usaha nanaon. Naon sih anu ngabantosan usaha pikeun ngajalankeun hasil organik nyaéta ngamodalan istilah-istilah anu sanés mérek, anu nungtun palanggan poténsial ka situs anjeun.

  • Konci Gréja - Upami anjeun ngagaduhan nami perusahaan anu unik, nami produk, atanapi bahkan nami pagawé anjeun ... kamungkinan anjeun bakal pangkat pikeun istilah milarian éta henteu paduli kumaha sakedik usaha anjeun dina situs anjeun. Kuring langkung saé pangkat Martech Zone… Éta nami anu cukup unik pikeun situs abdi anu parantos aya langkung ti dasawarsa. Nalika anjeun nganalisis réngking anjeun, kecap konci mérek vs kecap konci sanés mérek kedah dianalisis nyalira.
  • Konversi Konci - Henteu sadayana kecap konci anu henteu mérek penting, ogé. Sedengkeun situs anjeun tiasa pangkat dina ratusan istilah, upami éta henteu ngahasilkeun patalimarga anu aya hubunganana sareng merk anjeun, naha ngaganggu? Kami parantos nanggung tanggung jawab SEO pikeun sababaraha klien dimana kami sacara drastis ngirangan patalimarga organikna bari ningkatkeun konvérsi sabab kami fokus kana produk sareng jasa anu ditawarkeun ku perusahaan!
  • Konci konci - Strategi konci pikeun ngembangkeun a perpustakaan eusi nyaéta nyayogikeun nilai pikeun pengunjung anjeun. Sanaos henteu sadaya tamu tiasa ngajantenkeun pelanggan, janten halaman anu paling komprehensif sareng ngabantosan kana hiji topik tiasa ngawangun reputasi sareng kasadaran brand anjeun online.

Kami gaduh palanggan énggal anu parantos nanem modal mangpuluh-puluh rébu dina situs sareng konténna salami taun kamari dimana aranjeunna pangkat dina ratusan istilah milarian, sareng teu gaduh konversi ti situs. Kaseueuran eusina bahkan henteu disasarkeun kana jasa khususna ... aranjeunna sacara harfiah rengking dina istilah jasa anu aranjeunna henteu sayogi. Naon sia-sia usaha! Kami parantos ngaleungitkeun kontén éta kusabab éta henteu aya gunana pikeun pemirsa anu aranjeunna coba ngahontal.

Hasilna? Kurang kecap konci dibéréndélkeun… kalayan penting naékkeun dina patalimarga milarian organik anu aya hubunganana:

Kurang rangking kata konci kalayan ningkatna patalimarga organik

Tren Mantau Anu Kritik Pikeun Kinerja Pilarian Organik

Nalika situs anjeun ngalih ngalangkungan sagara wéb, bakal aya pasang surut unggal sasih. Kuring henteu pernah fokus kana rangking sakedap sareng patalimarga pikeun klien kuring, kuring ngadorong aranjeunna pikeun ningali data dumasar kana waktos.

  • Cacah Konci Ku Posisi Ngaliwat - Ningkatkeun rangking halaman peryogi waktos sareng moméntum. Nalika anjeun ngaoptimalkeun sareng ningkatkeun eusi halaman anjeun, ngamajukeun halaman éta, sareng jalma-jalma ngabagi halaman anjeun, peringkat anjeun bakal ningkat. Sedengkeun posisi 3 anu luhur dina halaman 1 leres-leres penting, halaman-halaman éta panginten parantos dimimitian deui dina halaman 10. Abdi hoyong mastikeun yén sadaya halaman halaman saestuna leres sareng peringkat kuring sadayana teras-terasan tumuh. Éta hartosna yén padamelan anu urang lakukeun dinten ayeuna bahkan moal mayar hasil sareng konvérsi pikeun sababaraha bulan ... tapi kami sacara visual tiasa nunjukkeun palanggan kami yén kami nuju mindahkeun kana arah anu leres. Pastikeun bagi hasil ieu kana mérek anu aya hubunganana sareng mérek non-mérek sakumaha dibahas di luhur.

Paringkat Kata Kunci Ku Posisi

  • Jumlah Pengunjung Organik Bulan Sabulan - Mertimbangkeun tren musiman pikeun istilah milarian anu aya hubunganana sareng bisnis anjeun, anjeun badé ningali jumlah pangunjung anu situs anjeun kéngingkeun tina mesin pencari (énggal sareng mulih). Upami tren milarian saluyu sareng bulan, anjeun bakal hoyong ningali kanaékan jumlah pangunjung. Upami tren milarian parantos robih, anjeun badé nganalisis naha anjeun nuju tumaros sanaos tren milarian. Upami jumlah pangunjung anjeun rata, contona, tapi tren milarian kecap konci anu relevan ... anjeun leres-leres ngalakukeun hadé!
  • Jumlah Pengunjung Organik Bulanan Taun Langkung Taun - Mertimbangkeun tren musiman pikeun istilah milarian anu aya hubunganana sareng bisnis anjeun, anjeun ogé bakal hoyong ningali jumlah pangunjung anu situs anjeun kéngingkeun tina mesin pencari (énggal sareng wangsal) dibandingkeun sareng taun sateuacan. Seasonalitas mangaruhan paling usaha, janten analisa jumlah pangunjung anjeun unggal bulan dibandingkeun sareng jaman samemehna mangrupikeun cara anu hadé pikeun ningali naha anjeun ningkatkeun atanapi upami anjeun kedah milarian ningali anu kedah dioptimalkeun.
  • Jumlah Konversi tina Lalu Lintas Organik - Upami agénsi konsultan anjeun henteu ngabeungkeut patalimarga sareng tren kana hasil bisnis anu asli, aranjeunna bakal gagal. Éta henteu hartosna éta gampang dilakukeun ... henteu. Perjalanan konsumén pikeun konsumén sareng bisnis henteu bersih corong jualan sakumaha urang hoyong ngabayangkeun. Upami urang henteu tiasa ngaitkeun nomer telepon atanapi paménta wéb khusus kana sumber pamimpin, kami ngadorong klien kami pikeun ngawangun prosedur operasi standar anu nyatakeun sumber éta. Kami gaduh ranté gigi, salaku conto, anu naroskeun ka unggal palanggan énggal kumaha aranjeunna nguping ngeunaan éta ... seuseueurna ayeuna nyarios Google. Sanaos éta henteu ngabédakeun antara bungkus peta atanapi SERP, kami terang yén usaha anu kami terapkeun ka duanana hasil.

Fokus kana konversi ogé ngabantosan anjeun ngaoptimalkeun pikeun konvérsi! Kami ngadorong palanggan kami langkung seueur pikeun ngahijikeun live chat, klik-to-call, bentuk saderhana, sareng tawaran pikeun ngabantosan ningkatkeun tingkat konvérsi. Naon gunana rengking luhur sareng naékkeun patalimarga organik anjeun upami henteu nyetir langkung seueur sareng konvérsi?!

Sareng upami anjeun henteu tiasa ngarobih pangunjung organik janten palanggan ayeuna, maka anjeun ogé kedah nyebarkeun strategi asuhan anu tiasa ngabantosan aranjeunna ngalangkungan perjalanan palanggan janten hiji. Kami resep buletin, kampanye netes, sareng nawiskeun pendaptaran pikeun narik pengunjung anu anyar pikeun mulang.

Laporan SEO Standar Moal Ngabejaan Sakabeh Carita

Kuring bakal jujur ​​yén kuring henteu nganggo salah sahiji platform di luhur pikeun ngahasilkeun laporan standar. Henteu aya dua bisnis anu sami sareng kuring saleresna hoyong langkung merhatoskeun dimana urang tiasa ngamodalan sareng ngabedakeun strategi urang tibatan niru situs anu saling bersaing. Upami anjeun perusahaan hyperlocal, salaku conto, ngawaskeun patalimarga patalimarga milarian internasional anjeun sanés leres-leres ngabantosan, sanés? Upami anjeun perusahaan anyar anu teu ngagaduhan kawenangan, anjeun moal tiasa ngabandingkeun diri sareng situs anu meunang hasil pamilarian anu luhur. Atanapi upami anjeun bisnis leutik kalayan anggaran terbatas, ngajalankeun laporan yén perusahaan anu gaduh anggaran pamasaran jutaan dolar henteu masuk akal.

Data masing-masing klien peryogi disaring, dibagi, sareng difokuskeun saha target audién sareng konsuménna supados anjeun tiasa ngaoptimalkeun situsna dumasar kana waktos. Agénsi atanapi konsultan anjeun kedah ngartos bisnis anjeun, saha anu anjeun jual, naon bébédaan anjeun, teras terjemahkeun éta kana dasbor sareng métrik anu penting!

Panyingkepan: Abdi mangrupikeun afiliasi tina Semrush sareng Abdi nganggo tautan afiliasi kami dina tulisan ieu.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.