Kéngingkeun Bantosan Nami Usaha anjeun ku Squadhelp

Naon Ngaran Bisnis anjeun?

Hoyong nguping carita horor mérek? Perusahaan anjeun ngarencanakeun peluncuran sareng nanem modal $ 150,000 dina domain, nami, sareng peluncuran éta ... ngan ukur bakal runtuh nalika anjeun terang yén FBI gaduh panyilidikan nami anu sami anu janten publik ... 3VE.

Euuh.

Sanés éta [Agénsi anu ayeuna teu aya namina] tiasa ngalakukeun naon-naon pikeun prediksi masalah sapertos kitu. Kuring leres-leres reuwas, sanaos, dina jumlah perusahaan anu henteu seueur ngalakukeun rajin dina namina nyalira. Kuring terang sababaraha usaha anu nyéépkeun seueur artos sareng agén mérek, ngan ukur mendakan yén namina ngagaduhan hartos sinonim sacara internasional, atanapi bahkan dina industri sanés.

Hiji perusahaan kuring damel sareng nyéwa kuring pikeun bantuan milarian organik. Masalah langsung anu kuring kagungan nyaéta mérek aranjeunna sinonim sareng toko online anu tos aya di industri anu sanés. Hasilna, aya kabingungan langsung yén jalma moal mendakan aranjeunna online ... bahkan nalika ngetik nami bisnisna dina hasil pamilarian.

Perusahaan sanés anu kuring bantosan tiasa ngalakukeun pamilarian saderhana Google pikeun mendakan yén namina caket pisan sareng situs anu teu pantes. Aranjeunna masih nyandak prospek anyar anu henteu saé yén karyawanna parantos ngetik dina URL anu salah.

Skuadel mangrupikeun pasar dimana anjeun tiasa kéngingkeun bantosan namina bisnis anjeun, mendakan nami domain anu sayogi, sareng bahkan kéngingkeun bantosan ngembangkeun logo anjeun. Aranjeunna parantos nyerat ebook anu hébat anu narik anjeun ngalangkungan 8 léngkah pikeun namina bisnis anjeun:

  1. Naon tujuan bisnis anjeun?
  2. Saha pemirsa anu dilayanan bisnis anjeun?
  3. Naon anu unik pikeun bisnis anjeun? Naon kapribadian anjeun?
  4. Kéngingkeun bantosan ti kréatip anu sanés (éta tugasna) pikeun brainstorming nami.
  5. Buang nami anu henteu raoseun.
  6. Naha analisa linguistik pikeun mastikeun yén nami anjeun henteu matak lieur atanapi henteu pantes dina basa sanés.
  7. Nyingkahan teu dituntut pikeun masalah mérek.
  8. Sahkeun éta sateuacan anjeun hirup!

Unduh ebook

Skuadel ngagaduhan komunitas kréatip anu ngabantosan anjeun kéngingkeun nami bisnis unik. Prosésna cukup langsung:

  1. Mimitian Kontes Anjeun - Lengkepan témplat ringkes proyék gancang, gampang aranjeunna, sareng aranjeunna bakal ngabagi éta ka komunitas urang langkung ti 70,000 Kreatif.
  2. Gagasan Mimitian Tuang Kana - Anjeun bakal ngamimitian nampi ideu nami - didamel khusus pikeun anjeun - dina sababaraha menit. Puluhan kontestan damel pikeun anjeun dina waktos anu sami! Kontes nami khas nampi sababaraha ratus ideu nami. Sadaya ideu dipariksa sacara otomatis pikeun kasadiaan URL.
  3. Kolaborasi sareng Komunikasi - Tingali sadayana kintunan anjeun tina dasbor kontés anjeun. Peunteun éntri, tinggalkeun koméntar pribadi, sareng kirim pesen umum, ngarah prosés pikeun nami anu sampurna.
  4. Ngahasilkeun - Pilih nami anjeun kalayan percaya diri. Prosés validasi unik kami kalebet cék domain, penilaian résiko mérek, analisis linguistik, sareng uji coba audién profesional.
  5. Pilih juara anjeun! - Sakali kontes anjeun réngsé, ngumumkeun juara - sareng ngadaptar nami na. Anjeun bahkan tiasa balik ka Squadhelp pikeun ngaluncurkeun proyék Desain Logo atanapi Tagline pikeun nami anjeun.

Luncurkeun Kontes Nami Pariksa Pasar Aranjeunna

Panyingkepan: Abdi nganggo urang tumbu affiliate pikeun Squadhelp dina tulisan ieu.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.