Kumaha ngaoptimalkeun Kaluaran Pers kanggo Milarian

optimasi siaran pers

optimasi siaran persKami damel sareng sababaraha endah hubungan masyarakat firms diri sareng ku klien kami. Hubungan masarakat masih mangrupikeun inpormasi anu saé - jalma di Dittoe PR nampi kami nyebut di New York Times, Mashable sareng host situs populér sanés.

Sedengkeun propésional PR ngartos kumaha nyerat siaran pers anu narik ati sareng ngadistribusikeunana ka pemirsa anu leres, kadang aranjeunna henteu ngaoptimalkeun siaran pers ogé panginten pikeun milarian.

  1. Salawasna pastikeun patalimarga Pencét Pers anjeun tiasa diukur. Urang tambihan pelacak kampanye sareng halaman badarat unik kana Kaluaran Pers kami sahingga urang tiasa ningali dimana patalimarga asalna sareng kumaha berharga na.
  2. Ngamangpaatkeun kecap konci anu relevan dina judulna tina Kaluaran Pers anjeun - anu biasana dimanfaatkeun dina judul halaman tina situs tujuan anu disindiran ku.
  3. tujuan 1 dugi ka 3 frasa konci anu aya hubunganana dina awak siaran pers sareng pastikeun anjeun ngulang deui. Ngagunakeun aranjeunna dina subheading atanapi pormat dina kandel atanapi miringna salawasna ngabantuan ogé!
  4. ngasupkeun numbu deui situs anjeun atanapi halaman badarat dina siaran pers sareng pastikeun ngaitkeun kata konci atanapi frasa, teu nami perusahaan anjeun. Upami anjeun henteu tiasa nambihan tautan, pastikeun tautanana caket caket kana frasa konci.
  5. Anggo gambar dina kontéks siaran pers anjeun. Sebutkeun file nganggo kecap konci (dash pikeun spasi) sareng, upami anjeun tiasa lebetkeun ku téks alternatip atanapi judul - anggo kata konci.
  6. Méakkeun artos. Kuring parantos ngaleupaskeun siaran pers sateuacan henteu mayar distribusi sareng aranjeunna henteu ngahasilkeun sakedik bisik… mayar distribusi ngalangkungan MarketWire, PRWeb, PencétKing atanapi jasa sanés tiasa ningkatkeun kamungkinan warta anjeun dijemput dina situs berita kalayan wibawa anu hébat.

Ngoptimalkeun siaran pers tiasa nyayogikeun tambahan angkat ka situs wéb perusahaan anjeun nalika siaran pers disebarkeun sareng sindikasi ngalangkungan industri atanapi situs berita anu sanés. Entong sono kasempetan pikeun ngahasilkeun backlinks berharga deui situs anjeun, nyetir pangkat anjeun sareng ningkatkeun otoritas situs anjeun ku mesin pencari.

11 Komentar

  1. 1
    • 2

      Leres pisan, Bob. Sababaraha toko distribusi PR henteu masihan kasempetan pikeun ngagunakeun HTML, sanaos. Hasilna, ngagunakeun kecap konci anu padeukeut sareng distribusi anu saé tiasa ngabantosan.

  2. 3
  3. 4
  4. 5

    Ngahargaan nyebut PRWeb dina pos Anjeun Doug 🙂

    Di PRWeb.com kami gaduh seueur sumber diajar pikeun ngaoptimalkeun siaran pers anjeun pikeun mesin pencari, ieu mangrupikeun 5 tip gancang pikeun ngamimitian. Anjeun leres dina koméntar anjeun di handap, sabab ngagunakeun kecap konci sareng distribusi anu saé pasti ngabantosan SEO.

    http://service.prweb.com/learning/article/optimize-press-releases-5-tips/

    Upami anjeun gaduh patarosan sanés ngeunaan SEO pikeun siaran pers, anjeun tiasa salawasna tweet kami @prweb 🙂

    -Stacey Acevero
    Manajer Komunitas, PRWeb

  5. 6

    Hi Doug,

    Hatur nuhun pikeun nyebut PressKing ogé!

    Ngirim siaran pers tiasa gaduh épék anu saé dina SEO, saleresna. Éta sababna kami ogé nyayogikeun alat pangukuran SEO (sareng siaran pers kami sareng modul ngawaskeun média) - éta salawasna saé pikeun ngawas kagiatan online anjeun, sanés?

    Kami gaduh sababaraha fitur tambahan anu bakal kami kenalkeun dina minggu-minggu anu bakal datang - kuring bakal tetep anjeun dipasang!

    Charles - CEO, PressKing

  6. 7

    Distribusi pencét release mangrupakeun komponén penting wangunan link SEO. Penting pikeun ngalebetkeun téks jangkar sareng tautan dina awak sékrési. Nanging, anjeun kedah émut yén siaran pers kedah janten warta. Ulah méakkeun waktu jeung duit dina siaran pers nu bakal dipaliré.

  7. 9

    Kuring parantos ditugaskeun siaran pers pikeun perusahaan kami sareng hoyong terang kumaha carana ngahindarkeun cilaka kusabab gaduh duplikat eusi? Dina pamundut katilu kuring pikeun posting kuring sadar yén lamun memang unggal situs ieu nempatkeun artikel abdi up, mesin pencari bisa ningali eta salaku duplikat eusi na ngubur produk anyar urang. Naon strategi anu pangsaéna pikeun nuturkeun?

    • 10

      Hi Annette,

      Upami anjeun ningali serius kana 'duplikat eusi', éta mangrupikeun mitos anu anjeun kantos dihukum pikeun éta. Aya sabenerna euweuh hal kayaning pinalti eusi duplikat. Tingali kana blog Google Resmi:
      http://googlewebmastercentral.blogspot.com/2008/09/demystifying-duplicate-content-penalty.html

      Duplikat eusi teu boga dampak negatif, tapi bisa negate dampak positif. Naha? Kusabab jalma-jalma tiasa ngaitkeun deui kana eusi dimana waé éta dipasang. Anjeun hoyong kontén dipedar dina URL tunggal supados jalma numbu ka URL tunggal éta. Nalika aranjeunna numbu ka éta URL tunggal, anjeun pangkat hadé. Nalika aranjeunna numbu ka kaca séjén, kaca anjeun moal bakal pangkat sakumaha ogé bisa.

      Nyebarkeun siaran pers sanés usaha ngahaja pikeun nyasabkeun mesin pencari… éta mangrupikeun prakték anu leres sareng leres pikeun nyebarkeun warta, sacara tradisional sareng dina wéb.

      Doug

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.