Kumaha Ngaoptimalkeun Usaha anjeun, Situs, sareng Aplikasi pikeun Milarian Apple

Milarian Apple

Warta ngeunaan Apple ramping na usaha mesin pencari nyaéta warta anu pikaresepeun dina pendapat abdi. Kuring sok ngarepkeun yén Microsoft tiasa bersaing sareng Google… sareng kuciwa yén Bing henteu leres-leres ngahontal ujung kalapa anu signifikan. Kalayan perangkat kerasna sorangan sareng browser anu dipasang, anjeun panginten aranjeunna tiasa nyangkok pangsa pasar. Kuring henteu yakin naha aranjeunna henteu acan tapi Google leres-leres mendominasi pasar kalayan 92.27% pangsa pasar… Sareng Bing ngan ukur 2.83%.

Kuring kantos janten fanboy Apple salami dasawarsa, hatur nuhun ka rerencangan anu saé mésér kuring salah sahiji AppleTV anu munggaran. Nalika firma parangkat lunak kuring damel pikeun anu dipikahoyong ngadopsi Apple, kuring (sareng réréncangan kuring Bill) dimana dua jalma munggaran di perusahaan nganggo laptop Mac. Abdi henteu kantos ningali deui. Kaseueuran jalma anu kuring terang yén nyempad Apple bakal fokus kana produk khusus sareng sono kana big picture… ékosistem Apple. Nalika anjeun nganggo rupa-rupa produk Apple di bumi atanapi padamelan, pangalaman anu lancar, integrasi, sareng panggunaan peuntasna teu aya tandinganana. Sareng éta nanaon anu Google sareng Microsoft tiasa bersaing.

Kamampuh pikeun Apple ningkatkeun akurasi hasil teangan kuring dumasar kana iTunes, AppleTV, iPhone, Apple Pay, Mobile App, Safari, Apple Watch, MacBook Pro, sareng Siri panggunaan - sadayana sambung sambung ngalangkungan hiji akun Apple - moal aya anu tara. Sedengkeun Google museurkeun sacara éksternal kana indikator peringkat… Apple tiasa ngamanfaatkeun data anu sami, tapi teras ngagabungkeun hasilna sareng paripolah palangganna pikeun nyorong target sareng personalisasi anu langkung saé.

Mesin Milarian Apple parantos Langsung

Penting nyatakeun yén mesin pencari Apple henteu aya deui rumor. Kalayan pembaruan anu pangénggalna pikeun sistem operasi Apple, Apple sorotan nawarkeun pamilarian internét anu nembongkeun halaman wéb sacara langsung - henteu nganggo mesin pencari éksternal.

sorotan apel milarian

Applebot

Apple leres-leres mastikeun yén éta ngorondang situs wéb deui dina taun 2015. Sanaos teu aya mesin pencari basis browser, Apple kedah ngamimitian ngawangun platform pikeun ningkatkeun Siri - asistén virtual na. Siri mangrupikeun bagian tina sistem operasi ios, iPadOS, watchOS, macOS, sareng tvOS anu nganggo pamundut sora, kontrol dumasar-isyarat, tracking-focus, sareng antarbeungeut pangguna basa alami pikeun ngajawab patarosan, ngadamel rekomendasi, sareng ngalakukeun tindakan.

Adikuasa Siri nyaéta yén éta adaptasi kana panggunaan masing-masing basa pangguna, milarian, sareng karesep, sareng teras dianggo. Unggal hasil anu dipulangkeun dipersonalisasi.

Anjeun tiasa nganggo file Robots.txt anjeun pikeun netepkeun kumaha anjeun hoyong Applebot ngaindéks situs anjeun:

User-agent: Applebot # apple
Allow: / # Allow (true if omitted as well)
Disallow: /hidethis/ # disallow this directory

Unsur Peunteun Milarian Apple

Aya petunjuk ngeunaan ieu anu parantos diterbitkeun ku Apple. Apple parantos ngadopsi standar mesin pencari sareng nyebarkeun tinjauan samar ieu ngeunaan unsur peringkat na dina halaman dukungan na pikeun Applebot ngorondang:

  • Diasingkeun Dursasana pamaké kalayan hasil pamilarian
  • Patalina sareng cocog istilah pamilarian kana topik halaman wéb sareng kontén
  • Jumlah sareng kualitas tumbu tina halaman séjén dina wéb
  • nu make sinyal dumasar lokasi- (perkiraan data)
  • Karakteristik desain halaman wéb 

Dursasana sareng lokalisasi pangguna bakal nyayogikeun seueur kasempetan pikeun Apple. Sareng komitmen Apple kana privasi pangguna bakal mastikeun tingkat papacangan anu henteu ngajantenkeun pangguna na teu raoseun.

Wéb pikeun Optimasi Aplikasi

Mungkin kasempetan anu paling ageung nyaéta perusahaan anu nyayogikeun aplikasi mobile sareng ngagaduhan ayana wéb. Alat Apple pikeun ngahubungkeun wéb kana aplikasi ios lumayan saé. Aya sababaraha cara perusahaan anu nganggo aplikasi iPhone tiasa ngamangpaatkeun ieu:

  • Tautan universal. Anggo tautan universal pikeun ngagentos skéma URL khusus nganggo standar HTTP atanapi HTTPS. Tautan universal dianggo pikeun sadaya pangguna: Upami pangguna parantos masang aplikasi anjeun, tautan éta langsung asup kana aplikasi anjeun; upami aranjeunna henteu ngagaduhan aplikasi anjeun dipasang, tautan muka halaman wéb anjeun dina Safari. Pikeun diajar kumaha ngagunakeun tautan universal, tingali Ngarojong Tautan Universal.
  • Spanduk Aplikasi Smart. Nalika pangguna nganjang halaman wéb anjeun dina Safari, Smart App Banner ngamungkinkeun aranjeunna muka aplikasi anjeun (upami éta dipasang) atanapi ngagaduhan kasempetan pikeun ngaunduh aplikasi anjeun (upami éta henteu dipasang). Kanggo diajar langkung seueur ngeunaan Spanduk Aplikasi Cerdas, tingali Ngamajukeun Aplikasi nganggo Spanduk Aplikasi Cerdas.
  • Leupaskeun. Handoff ngamungkinkeun pangguna neraskeun kagiatan tina hiji alat ka alat anu sanés. Salaku conto, nalika ngotéktak halaman wéb dina Mac na, aranjeunna tiasa langsung ka aplikasi pituin anjeun dina iPad. Dina ios 9 sareng engké, Handoff kalebet dukungan khusus pikeun milarian aplikasi. Kanggo diajar langkung seueur ngeunaan ngadukung Handoff, tingali Pitunjuk Pemrograman Handoff.

Schema.org Snippets Beunghar

Apple parantos ngadopsi standar mesin pencari sapertos file robots.txt sareng méré tag indéks. Anu langkung penting, Apple ogé parantos ngadopsi Schema.org standar potongan euyeub pikeun nambihan metadata kana situs anjeun, kalebet AggregateRating, Nawaran, PriceRange, InteractionCount, Organisasi, Resep, SearchAction, sareng ImageObject.

Sadaya mesin pencari mendakan, ngorondang, sareng ngindéks kontén anjeun dina cara anu sami, janten ngamangpaatkeun prakték pangsaéna pikeun nerapkeun sistem pangaturan eusi atanapi platform e-commerce anjeun anu kritis. Salaku tambahan, sanaos, ngaoptimalkeun situs sareng aplikasi seluler anjeun digabungkeun kedah ningkatkeun kamampuan anjeun pikeun dipendakan ku mesin pencari Apple.

Daptar Usaha anjeun Kalayan Apple Maps Connect

Naha anjeun ngagaduhan lokasi ritel atanapi kantor dimana nasabah régional kedah mendakan anjeun? Upami anjeun ngalakukeun, pastikeun pikeun ngadaptar Apple Peta Sambung ngagunakeun login Apple anjeun. Ieu henteu ngan ukur nempatkeun usaha anjeun dina Peta Apple sareng ngajantenkeun petunjuk gampang, éta ogé ngahiji sareng Siri. Sareng, tangtosna, anjeun tiasa ngalebetkeun naha anjeun nampi atanapi henteu Apple Pay.

Apple Peta Sambung

Kumaha Pariksa Loka anjeun sareng Apple

Apple memang nawiskeun a alat saderhana pikeun ngaidentipikasi naha situs anjeun tiasa diindéks sareng ngagaduhan tag dasar pikeun dipanggihan. Pikeun situs abdi, éta ngaluarkeun judul, pedaran, gambar, ikon touch, waktos nerbitkeun, sareng file robots.txt. Kusabab kuring henteu gaduh aplikasi sélulér, ogé ogé yén kuring henteu ngagaduhan aplikasi anu pakait:

alat apél apél

Sahkeun Loka anjeun Kalayan Apple

Kuring ngarepkeun Apple nyayogikeun konsol milarian pikeun bisnis pikeun ngalacak sareng ngaoptimalkeun ayana dina hasil pamilarian Apple. Upami aranjeunna tiasa nyayogikeun sababaraha métrik kinerja Siri Sora, éta bakal langkung saé.

Kuring henteu ngayakeun harepan sabab Apple langkung ngahargaan privasi tibatan Google ... tapi alat naon waé pikeun ngabantosan bisnis sareng ningkatkeun pisibilitas na bakal diapresiasi!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.