Kakuatan Personalisasi dina Email Marketing

Depositphotos 53656971 s

Kuring nembe nyandak putri umur 9 taun ka kaadilan, pangecér baju barudak. Ti saprak mimiti gerentes ngabom kuring, dina jarak 5 menit, kalayan rekomendasi produk sareng promosi. Ieu dilanjutkeun salami 30 menit dugi ka kuring kapaksa sakola nya ku wawasan sareng karesep pelanggan.

Program email anu goréng sapertos jalma anu henteu épéktip. Daripada kedah maca anu teu pikaresepeun dina raray konsumén anjeun, karaos pangaruh négatipna dina penjualan, atanapi upami kuring, ngupingkeun kekecapanana; pamasaran email tiasa ngawartosan anjeun ampir sadayana anu anjeun kedah terang ngeunaan palanggan sareng ngabantosan anjeun pikeun ngajual deui.

Ngalangkungan "Hai FNAME"

Sawangan anu diperyogikeun pikeun ngajantenkeun program email anjeun langkung nguntungkeun parantos aya dina tip jari anjeun sareng éta murah. Ieu datang ka anjeun dina bentuk data. Kuring henteu hartosna muka sareng pencét data, sanaos éta bakal nyaritakeun anjeun pisan, kuring nyarioskeun data anu bakal ngamungkinkeun anjeun pikeun ngatur pangalaman pikeun unggal konsumén anjeun.

Pasti, salam pribadi sering ditampi tapi sakumaha anu kuring sebatkeun dina Kapala Marketer anu anyar artikel, Kampanye Poé Valentine anu kawéntar taun ieu nyaéta anu ngagunakeun data anu langkung jero, sapertos riwayat pameseran sareng propil palanggan, pikeun ngajantenkeun tawaranna langkung pribadi sahingga langkung relevan. Dina artikel éta, kuring nyarios seueur ngeunaan pangecér tapi perusahaan jasa teuing gaduh seueur data anu gampang diakses pikeun ngalacak (atanapi bahkan ngaramal) maksud pameseran konsuménna ogé ngaidentipikasi kasempetan jual beuli sareng ngajual.

Naon anu anjeun Kudu Gawe sareng?

Sumber data anu tiasa ditindak sigana henteu aya tungtungna, tapi ieu aya sababaraha kategori sareng conto khusus:

  • Profil: Bayangkeun anjeun ngajalankeun agénsi perjalanan sareng kuring prospek 65 y / o anjeun, saur anjeun kuring bakal langkung némbalan tawaran anu ngagambarkeun tujuan senior anu paling populér? Ayeuna bayangkeun yén gambar dina tawaran éta mangrupikeun pujukan tina buuk pérak. Atanapi naha kuring nuju waktos di basisir kulon sareng wébinar anjeun ngajadwalkeun tabuh 1 siang wétan, naha kuring bakal langkung resep nyéépkeun korsi kuring upami email na maca jam 11 énjing pasipik?
  • Meuli Sejarah: Upami kuring mésér kado dina atanapi sakitar tanggal ayeuna, dua taun berturut, naha kuring hoyong mésér deui deui taun ayeuna? Kumaha upami saran kado anyar saluyu sareng pameseran kuring ti tukang pembeli kado sanés? Sabalikna, kumaha upami kuring parantos ngagaleuh produk primér anjeun, naha saur anjeun yén kuring hoyong nguping sabaraha artos anu tiasa disimpen, upami ngan ukur ngantosan? Sabalikna, moal kuring langkung resep terang ngeunaan tawaran sékundér anjeun?
  • Aktivitas: Meureun kuring parantos ngaunduh tilu kertas bodas berurutan dina 30 dinten, tapi kuring henteu acan ngagaleuh, naha janten ide anu saé ngajak kuring kana diskusi ngeunaan kabutuhan khusus kuring? Atanapi naha kuring henteu acan ngaréspon tawaran anjeun sababaraha waktos, naha kuring sampurna pikeun tawaran réaktivasi atanapi survey kepuasan?
  • Tanya: Bayangkeun yén anjeun gaduh 10 produk anu béda tapi kuring reseller anu ngan resep kana produk 1-5. Naha kuring henteu kedah nempatkeun kana segés sareng resél sanés? Kumaha upami kuring pangguna langsung tapi kuring ngan ukur hoyong nampi inpormasi pendidikan, sabalikna tina promosi, kuring bakal tetep tetep sumanget sareng ngabagi inpormasi anjeun upami kuring ngan ukur ngagaduhan naon anu kuring leres-leres hoyongkeun?

Gampang sareng Murah Dieksekusi

Kuring salawasna reuwas nalika para pemasar SMB nyarios yén ngagunakeun data dina tingkat ieu ngan ukur pikeun budak lalaki gedé. Éta panginten leres dina sababaraha taun ka pengker, tapi dinten ayeuna waé ESP anu pantes uyahna gampang dihijikeun sareng solusi CRM atanapi E-commerce sareng wéb anjeun. analytics. Anu anjeun kedah lakukeun nyaéta ngahijikeun sareng anu paling penting uji éta.

One comment

  1. 1

    Henteu, éta henteu gampang sareng murah pikeun ngagantelkeun pameseran konsumen jsb sareng program pamasaran email. Ampir sakabéh ESP swalayan teu nyadiakeun sanajan iota integrasi. Éta salawasna tanggung jawab aplikasi POS atanapi aplikasi online anjeun pikeun ngahijikeun sareng nyorong inpormasi "segméntasi" anu relevan kana kontak ESP.

    SMB hoyong anu sederhana sareng mandiri.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.