Kumaha Pitch Influencer, Blogger, atanapi Wartawan

Kumaha pasang pangaruh, influencer, atanapi wartawan

Baheula, kuring kantos nyerat kumaha TEU masang blogger. Saga diteruskeun nalika kuring kéngingkeun aliran profési hubungan masarakat anu henteu siap anu henteu ngagaduhan inpormasi anu kuring butuhkeun pikeun ngamajukeun produk atanapi jasa klienna.

Butuh sababaraha waktos pikeun leres-leres kéngingkeun nada anu pantes ditingalikeun. Kuring nampi email ti Strategist média sosial kalayan Supercool Kreatif. Supercool mangrupikeun agénsi kréatip anu ngahususkeun kana kréatip sareng produksi video online, pamasaran viral, pembibitan pidéo, kampanye média sosial terpadu, pidéo viral, hiburan mérek sareng webisodes. Ieu email anu luar biasa!

kumaha pitch blogger

Fitur tina Pitch Blog Ageung

  1. Pitch éta pribadi. Kuring biasana nampi potongan simbut. Kuring geuwat ngahapus pitches-pitches éta. Upami anjeun henteu tiasa diajar saha waé kuring, naha kuring kedah ngupingkeun anjeun?
  2. Pitch nu ringkesna nyarios ka kuring inpormasi. Kaseueuran jalma PR ngan saukur motong sareng némpelkeun siaran pers anu teu konyol kana awak email.
  3. Pitch nu nyayogikeun kuring harga pikeun nuliskeun langsung kana tulisan blog kuring!
  4. Pitch kalebet tautan kana carita anu saleresna (sareng dimana kuring tiasa ngarujuk sareng nunjuk pengunjung kuring).
  5. Pitch nu ngawartosan kuring cara béda Abdi tiasa ngamangpaatkeun inpormasi! Ieu nalika kuring nyerengeh ceurik… nyium. Bayangkeun éta ... pikeun ngahémat waktos kuring, Darci parantos mikirkeun kumaha kuring tiasa meta dina inpormasi éta ... sareng nambihan catetan pikeun ngahubungi anjeunna upami aya patarosan.
  6. Pitch nyayogikeun kasang tukang kana ahli sareng kunaon anjeunna cekap penting pikeun ngadangukeun.
  7. Pitch ditutup sareng Darci nami, judul, sareng perusahaan anu asli (anu kuring malah melong ka luhur!)
  8. Pitch ngabogaan henteu milih! Jalma PR sering ngintun email anu dipotong sareng témpél tina Outlook - langsung ngalanggar kalakuan CAN-SPAM.

Ieu mangrupikeun email anu caket-sampurna ... Abdi meunteun éta B + padet. Hiji-hijina sapotong inpormasi anu leungit nyaéta luncat anu saur kuring henteu seueur teuing PR anu bakal dipikagaduh - tapi bakal saé pisan nguping naha éta bakal aya hubunganana sareng pamirsa kuring. Sababaraha kecap saderhana dina email sapertos

Abdi perhatoskeun Martech Zone parantos nyarios ngeunaan pidéo sareng média sosial kapungkur, janten panginten ieu bakal dipikaresep ku anjeun ...

5 Komentar

  1. 1

    Hi Douglas

    Hatur nuhun pikeun babagi ieu - bener metot. Salaku jalma anu calik dina pager PR, sareng salaku blogger sorangan (sanaos henteu cukup penting pikeun dijantenkeun!), Éta mangpaat pisan pikeun ningali jinis pitches anu dianggo. Kasempetan diajar anu saé, janten hatur nuhun!

    Hiji hal kuring reuwas ngeunaan sanajan titik 5. Kuring ngajalankeun hiji PR leutik tapi éféktif / tim Marketing salaku pakasaban poé kuring, sarta aya kalana nampi nurun ieu pitch (jeung jarang, sangkan aranjeunna ogé).
    Dina pitches Kuring geus dijieun, Kuring geus pernah kaasup nurun tina inpo nu dikandung dina titik 5, sabab kuring nganggap yén jalma Kuring geus pitched bisa mikir hal ieu keur diri - sarta kuring teu hayang ngabejaan aranjeunna kumaha. pikeun ngalakukeun padamelan na (sarua kuring rada ngaganggu nalika jalma ngalakukeun éta ka kuring).
    Nanging, tulisan anjeun ngajantenkeun kuring mikirkeun deui posisi éta!

    Kuring satuju pisan ngeunaan personalisasi sanaos - penting pisan khususna mertimbangkeun sifat hyperconnected tina fungsi komunikasi 'modern'.

    Ku kituna, nuhun deui!
    Neil

  2. 2

    Kuring nyokot view dissenting di dieu. Naon anu aya hubunganana video politik sareng pamasaran sosial politik sareng anjeun atanapi blog Marketing Tech? #1 éta henteu "pribadi" pasti gaduh nami anjeun di jerona tapi anu teu tiasa ngaksés éta sareng gaduh impor otomatis kana email (Jigana mantan dunungan anjeun saé dina éta) # 5 Kuring satuju sareng interaksi lengkep ngeunaan henteu nempatkeun Inpormasi éta, anjeun kedah terang cara anu pangsaéna pikeun ngagunakeun inpormasi pikeun pamiarsa anjeun tapi tautan ka tweet mangrupikeun ide anu saé. Dasarna ngan kusabab paling pitches PR séjén ngabandungan doesnt nyieun ieu alus, éta ngan ngajadikeun eta kirang sucky ti batur. pitch ieu bakal hadé dilayanan bade batur dina realm pulitik dina pendapat abdi.

    Salaku hiji kumisan saha wae anu pasar dirina salaku viral nanaon leungit credibility sareng abdi (tapi meureun gains pilarian sarta eyeballs pikeun ngagunakeun istilah éta)

    • 3

      Pulitik sareng pamasaran caket, Chris. Kuring bakal ngajawab yén éta pamasaran nu landed Obama di kantor. 'Kampanye' harepan jeung parobahanana didahar ku pamilih. Pamakéan pengikut sareng influencer na lumayan luar biasa, leres-leres gerakan akar jukut. RE: # 1, Kuring jenis satuju sareng anjeun. Maksud kuring nyaéta Darci leres-leres sumping mariksa kami sateuacan ngajukeun… hal anu henteu dilakukeun ku perusahaan PR angkatan sareng ledakan.

  3. 4

    Doug, kumaha anjeun bakal nyarankeun batur nyieun hiji link milih-kaluar pikeun surelek lamun eta ditulis pikeun ngan hiji jalma (blogger atawa wartawan) jeung dikirim ka hiji jalma tur éta teu disambungkeun ka daptar dina platform pamasaran email?

    Seuseueurna jalma PR anu sah henteu ngirimkeun email massal, janten kuring henteu terang kumaha kamungkinan milih kaluar. Jelas, upami perusahaan ngalanggan anjeun kana email pamasaranna (tanpa milih anjeun), éta carita anu béda.

    • 5

      Hi Carri! Sabenerna seueur jalma PR anu sah ngirim email massal. Kaseueuran platform PR ngamungkinkeun anjeun milih sadaya wartawan sareng blogger anjeun teras ngirim. Sababaraha, sapertos Meltwater (sponsor) gaduh fitur Unsubscribe dina platformna tapi seueur anu sanésna henteu. Upami anjeun teu ngagaduhan hubungan bisnis, anjeun peryogi program anu bakal ngalog kaluar opt-out. Outlook sareng Gmail ngan henteu motong éta. Panginten salah sahiji hartosna nyaéta ngagunakeun alat sapertos Formstack sareng ngan ukur jalma-jalma ngeusian formulir (atanapi Bentuk Google dina spreadsheet)…

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.