Kumaha Rencana Wéb Anyar Anjeun

rencana wéb

Kami sadayana parantos aya ... situs anjeun peryogi panyegaran. Boh bisnis anjeun parantos ngajantenkeun ulang, situs na parantos basi sareng sepuh, atanapi éta ngan saukur henteu ngarobah pangunjung ku cara anu anjeun peryogikeun ogé. Klién kami sumping ka kami pikeun ningkatkeun konvérsi sareng urang sering kedah mundur sareng ngembangkeun deui sadaya ayana wéb na tina mérek kana kontén. Kumaha urang ngalakukeun éta?

Situs wéb dipecah janten 6 strategi konci, anu kedahna lengkep janten anjeun terang ti mana asalna sareng naon tujuan anjeun:

  1. panggung - téknologi naon anu digunakeun, hosting, platform, jsb.
  2. Hirarki - kumaha situs anjeun diatur.
  3. eusi - inpormasi naon anu kedah ditepikeun sareng kumaha carana.
  4. pamaké - saha anu ngaksés situs sareng kumaha.
  5. Fitur - naon fitur anu diperyogikeun pikeun leres ngarobah konsumén.
  6. ukuran - kumaha anjeun ngukur kasuksesan anjeun atanapi daérah paningkatan.

Ayeuna aya dimensi anu bénten ka hiji situs sareng kumaha éta terpadu sareng strategi pamasaran digital anjeun. Kumaha situs anyar pikeun nyumponan strategi ieu:

  • merek - katingalina, karaos, warna, font, desain, kecap, sareng sajabana anu ngajelaskeun situs.
  • Telepon ka Aksi - naon jalur pikeun konversi sareng kumaha jalma bakal dugi ka dinya?
  • badarat Kaca - dimana jalma bakal ngarobih sareng naon nilai konversi éta? Naha aya integrasi CRM atanapi Marketing Automation?
  • eusi - inpormasi brosur, detil perusahaan, tanaga, poto, presentasi, infografis, whitepapers, siaran pers, pamundut démo, skénario pangguna, unduhan, halaman wéb, video, jsb.
  • surélék - dimana jalma ngalanggan, kumaha anjeun ngatur langganan sareng peraturan SPAM.
  • neangan - platform, panilitian kata kunci, pangwangunan halaman, rekomendasi kontén, jst.
  • sosial - corétan, tombol bagikeun sareng tautan pikeun ayana sosial kedah diintegrasikeun sareng diwanohkeun dina situs.

CATETAN: Pikeun ningkat kolaborasi, gunakeun klien kami alat émutan pikeun peta sareng ngarobih hirarki sareng prosés pikeun ngajaga kesederhanaan sareng ngatur sadaya kagiatan dina waktos 2-3 kali lebet kana situs.

Dina masing-masing strategi ieu, naon detil na

  • Naon anu dilakukeun situs ayeuna anu anjeun peryogikeun teraskeun lakukeun?
  • Naon situs ayeuna henteu ngalakukeun éta situs anyar kedah ngalakukeun?
  • Naon situs ayeuna henteu ngalakukeun éta pikaresepeun pikeun ngalakukeun dina situs anyar?

Kalayan masing-masing strategi éta, kembangkeun carita pamaké pikeun masing-masing pangguna sareng kumaha aranjeunna berinteraksi sareng situs. Megatkeun aranjeunna kana kedah dilakukeun sareng pikaresepeun dilakukeun. Carita pangguna mangrupikeun pedaran anu lengkep ngeunaan kumaha pangguna berinteraksi sareng tiasa dianggo pikeun tés panarimaan. Ieu conto:

Pamaké tiasa login ku nami pangguna sareng kecap akses, ngadaptar pikeun situs éta, sareng milari kata sandi na upami teu dikenal. Pendaptaran peryogi nami pangguna, nami lengkep, alamat email sareng kecap konci anu kuat (gabungan tina huruf leutik, huruf besar, nomer sareng simbol). Konfirmasi email kedah dilebetkeun pikeun mastikeun alamat email anu saé dianggo. Pamaké kedah tiasa ngarobih kecap konci na iraha waé tanpa dukungan.

Ayeuna urang nuju ngempelkeun bijil ... aya rinci ngeunaan situs anjeun, kumaha pangguna berinteraksi sareng éta, ogé kabutuhan situs anyar sareng anu dipikahoyong. Perbaikan Iterative mangrupikeun konci - prioritaskeun fitur sareng carita pangguna janten anjeun terang naon anu kedah dilakukeun heula ngalangkungan naon anu saé dipimilik. Mimiti mikirkeun tujuan sareng sumber pikeun netepkeun ekspektasi kana naon anu anjeun peryogikeun sareng nalika anjeun peryogi ku.

  • inventory situs pikeun halaman. Seringna, kami nganggo scraper pikeun nyederhanakeun ieu.
  • Kalayan tiap halaman, jelaskeun naon jinis halaman na template bakal diperyogikeun pikeun leres nampilkeun halaman.
  • ngawangun kawat pikeun nangtoskeun tata letak halaman sareng navigasi.
  • Upami itungan halaman bakal dikirangan (sering disarankeun), dimana anjeun bakal alihan halaman anu aya supados anjeun teu ngaganggu pangguna sareng milarian? Peta sadaya halaman ayeuna sareng lokasi anyar.
  • Ngembangkeun eusi migrasi ngarencanakeun pikeun nyayogikeun sadaya halaman anu aya kana perenah halaman énggal ngalangkungan CMS énggal. Ieu tiasa janten dasar pisan ... meryogikeun magang pikeun nyalin sareng nempelkeun. Atanapi tiasa janten transformasi database anu rumit anu ditulis pikeun ngimpor inpormasi.
  • Ngawangun matriks tina pamaké, departemén, aksés sareng idin dumasar halaman sareng prosés. Misahkeun kana kabutuhan anu gaduh sareng pikaresepeun pikeun ngagaduhan.

Ngawangun rencana anjeun

  • Unggal item tindakan kedah ngagaduhan anu (tanggung jawab), naon (anu dilakukeun sacara rinci), kumaha (opsional), nalika (diperkirakeun tanggal parantosan), katergantungan (upami tugas sanés kedah dilakukeun heula), sareng prioritas (pikaresepeun , hoyong gaduh).
  • Béja ka pangguna sareng kéngingkeun kasepakatan na tentang tugas sareng garis waktos.
  • Janten fléksibel sareng sumberdaya sekundér, solusi, sareng ngarobih deui.
  • Boga manajer proyék pusat anu ngalacak, ngapdet sareng ngalaporkeun unggal dinten.
  • Ngawangun panyangga antara ulasan klien sareng tanggal parantosan anjeun kalayan seueur waktos kanggo modifikasi atanapi panyesuaian. Upami fitur-fitur énggal (lingkup creep) diwanohkeun, pastikeun klien sadar kumaha timeline tiasa dipangaruhan sareng naon biaya tambahan anu tiasa ditanggung.
  • Démonstrasi sareng klien dina lingkungan pementasan sareng ngalangkungan carita pamaké pikeun ditampa.
  • ngumpulkeun analytics sapanjang situs pikeun ngalacak acara, manajemén kampanye sareng ngukur konversi.
  • Sakali ditampi, nempatkeun situs langsung, alihan patalimarga anu lami ka anu énggal. Ngadaptar situs nganggo Wébmaster.
  • Candak poto rangking sareng analytics. Tambihkeun catetan dina Analytics dinten situsna dirobih.

Laksanakeun rencana anjeun! Sakali situs parantos siap

  1. Nyadangkeun situs ayeuna, basis data sareng aset naon waé anu diperyogikeun.
  2. Nangtukeun a rencana contingency pikeun nalika kaayaan lepat (sareng aranjeunna bakal).
  3. jadwal titimangsa / waktos 'langsung langsung' pikeun situs anu pangsaéna henteu kapangaruhan.
  4. Pastikeun tanaga konci anu dibere beja upami aya jandéla tempat situsna teu aya - kalebet klién.
  5. boga rencana komunikasi di tempat pikeun mastikeun yén sadaya jelema tiasa diaksés ku telepon atanapi ngobrol.
  6. Pasang situs anyar hirup.
  7. ujian carita pamaké deui.

Ngaluncurkeun situs sanés tungtungna. Ayeuna anjeun kedah ngawas pangkat, wébmaster sareng analytics pikeun mastikeun yén situs éta ngajalankeun sakumaha anu anjeun parantos rencanakeun. Laporkeun unggal 2 minggu salami 6 dugi 8 minggu kalayan kamajuan. Ngadamel rencana sareng ngarobih proyek saluyu. Sing salamet!

2 Komentar

  1. 1

    Ngarecahna hébat perencanaan situs kaluar! Masing-masing daérah ieu pasti ngamungkinkeun pikeun diskusi tambahan.
    Ieu bakal hadé pikeun séri….serius!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.