20 Cara Pikeun Kengingkeun Kandungan Kandungan Anjeun Langkung Hadé tibatan Pesaing Anjeun

ngawangun eusi anu langkung saé

Éta kaget kuring sabaraha perusahaan kerja keras nempatkeun kana strategi kontén tanpa kantos ningali situs sareng halaman anu saling bersaing. Kuring henteu hartosna pesaing bisnis, hartosna kuring pesaing milarian organik. Ngamangpaatkeun alat sapertosSemrush, perusahaan tiasa sacara gampil ngalakukeun analisis kalapa antara situsna sareng situs anu bersaing pikeun ngaidentipikasi istilah naon anu nyetir patalimarga ka pesaing anu kedah, tibatan, ngarah kana situsna.

Sedengkeun seueur anjeun panginten backlinking kedah janten stratégi, kuring moal satuju. Sedengkeun backlinking tiasa ngahasilkeun peringkat anu langkung ageung pikeun jangka pondok, masalahna nyaéta eusi hadé bakal salawasna meunang dina jangka panjang. Tujuan anjeun kedahna pikeun nyiptakeun kontén anu jauh langkung saé tibatan naon anu diterbitkeun situs anu bersaing. Nalika anjeun damel padamelan anu langkung saé tibatan aranjeunna, anjeun bakal earn tautan saluareun naon anu anjeun kantos tiasa ngamanipulasi sacara manual.

Ross Hudgens of Siege Media ngagaduhan tulisan anu lengkep dina kumaha ningkatkeun lalu lintas halaman wéb ku 250,000+ kunjungan bulanan sareng infographic ngeunaan kumaha carana pangkat eusi langkung saé. Pribadi, kuring henteu paduli pisan ngeunaan kéngingkeun ton pangunjung kana situs sapertos anu kuring paduli ngeunaan datang kualitas anu bakal ngalanggan, balik, sareng ngarobih. Tapi infographic mangrupikeun nugget emas sabab éta ngeja kumaha pangkat eusi anjeun langkung saé. Ieu strategi anu urang nyebarkeun sadaya waktos dina strategi eusi kami sareng klien.

Kumaha Rarangkén Eusi Langkung Hadé

  1. Pos Slug - edit tulisan anjeun slug sareng jantenkeun URL anjeun langkung pondok. Perhatoskeun kumaha URL ieu mangrupikeun domain kami salian ti kumaha-pangkat-eusi-hadé, URL saderhana, berkesan anu tiasa dianggo ku pangguna mesin pencari bakal langkung pas pikeun diklik bahkan dibagi.
  2. Tipe Eusi - audio, grafik, animasi, eusi interaktif, pidéo… naon waé anu anjeun tiasa lakukeun anu ngajantenkeun eusi anjeun menonjol sareng gampang dibagi-bagi bakal langkung narik perhatian. Éta naha urang cinta sareng berkembang grafik mikro ukuranana pikeun média sosial.
  3. Page Judul - Ngagunakeun kecap konci penting, tapi nyiptakeun judul anu pantes diklik nyaéta strategi anu saé. Kami sering nyebarkeun judul halaman anu bénten tibatan judul artikel, khusus dioptimalkeun pikeun milarian. Punten entong umpan pangguna milarian judul anu teu aya hubunganana. Anjeun bakal kaleungitan kapercayaan sareng pengunjung anjeun.
  4. Nulis Basajan - Kami nyingkahan kosakata rumit sareng akronim industri sabisa-bisa - kecuali urang kalebet definisi sareng déskripsi pikeun ngabantosan pengunjung urang. Kami henteu nyobian kéngingkeun penghargaan sastrana ku kontén kami, kami nyobian ngajantenkeun topik anu rumit gampang dipikaharti. Nyarios dina tingkat unggal pangunjung tiasa ngartos éta kritis.
  5. Struktur Halaman - Eusi rengking munggaran parantos ngiringan daptar 78% waktos. Ngatur halaman anjeun kana bagian anu gampang di-scannable ngamungkinkeun pamaca pikeun paham langkung gampang. Pamiarsa resep kana daptar sabab aranjeunna nalungtik sareng tiasa gampang émut atanapi mariksa barang-barang anu aranjeunna peryogikeun atanapi teu diémutan.
  6. Fon anu tiasa dibaca - Nyaluyukeun ukuran font anjeun relatif ka alat penting dinten ayeuna. Resolusi layar dua kali dua kali unggal taun, janten font na langkung alit. Panon pamiarsa capé, janten mudah-mudahan waé sareng jaga ngajaga font anjeun ageung. Ukuran font rata-rata pikeun rangking Halaman # 1 nyaéta 15.8px
  7. Langkung gancang Beban Kali - Euweuh maéhan eusi anjeun sapertos waktos beban lalaunan. Aya hiji ton faktor anu mangaruhan kagancangan halaman anjeun, sareng anjeun kedah teras-terasan narékahan waktos beban anu langkung gancang sareng gancang.
  8. Visual - Rata-rata réngking artikel mimiti ngagaduhan 9 gambar dina halaman janten kalebet gambar, diagram, sareng diagram anu narik ati sareng dibagi tiasa kritis.
  9. Photos - nyita fotografi saham anu sami sareng sarébu situs sanés henteu ngabantosan anjeun ngadamel pesen anu unik. Nalika kami nampi fotografer kami pikeun némbak sareng perusahaan anu kami damel, kami ogé nyandak aranjeunna saratus atanapi nunjukkeun tembakan di sakitar kantor sareng gedong. Kami hoyong poto anu narik ati anu ngabédakeun klien tina pesaingna. Gambar kualitas luhur kéngingkeun 121% langkung saham
  10. Tombol Bagikeun Ngapung - Nyiptakeun kontén anu saé henteu cekap upami anjeun henteu gampang pikeun eusi éta dibagi. Kami ngajantenkeun saderhana ku tombol-tombol khusus pikeun kénca, di awal, sareng di tungtung unggal eusi. Sareng tiasa dianggo!
  11. Infographics - Layar ageung nungtut gambar anu éndah, ageung atanapi infografis anu éstétis pikaresepeun. Kami henteu ngahasilkeun infografis anu lega kusabab éta hésé dibagi dina situs séjén. Ngahasilkeun infographics endah pisan anu jangkung tur luhur visual ngabantosan urang duaan narik, ngajelaskeun, sareng ngarobih seueur deui pangunjung.
  12. Sponsor - Seueur publikasi nyingkahan tautan anu kaluar dina sagala biaya sareng kuring yakin éta kasalahan. Mimiti, nyayogikeun tautan kana eusi berharga anu diperyogikeun ku pemirsa ningkatkeun nilai anjeun salaku kurator sareng ahli pikeun aranjeunna. Éta nunjukkeun yén anjeun merhatoskeun sareng ngahargaan eusi anu saé. Kadua, ku algoritma anu diénggalan dina pamilarian, kami henteu ningali aya penurunan otoritas kami kalayan ton tautan anu kaluar.
  13. Panjang Kandungan - Kami teraskeun ngadorong panulis kami pikeun langkung lengkep anu deskriptif, tulisan anu hadé ngeunaan topik. Urang tiasa mimitian ku sababaraha titik pelor anu saderhana pikeun anu maca pikeun nyeken teras nganggo subheading pikeun ngabagi halaman kana sababaraha bagéan. Urang naburkeun kuat jeung nekenkeun panggunaan tag sadidinten pikeun narik perhatian pamaca.
  14. Bagikeun Sacara Sosial - Urang ulah ngan ukur ngabagi kontén urang sakali, urang bagikeun kontén sababaraha kali dina saluran sosial kami. Média sosial ibarat ticker dimana jalma sering mendakan sacara real-time. Upami anjeun parantos nyebarkeun tulisan di luar waktos anu nuturkeun pengikut, anjeun bakal leungit.
  15. Pitch Eusi Anjeun - Bagian penting tina pemirsa urang nyaéta jalma anu henteu sering kana situs kami - tapi aranjeunna maca buletin kami atanapi ngaréspon nada carita anu aranjeunna pikaresepeun. Tanpa koran atanapi tegas hubungan masarakat ngadorong eusi kami ka pemirsa anu aya hubunganana, kami henteu bakal kabagi teuing. Upami urang henteu kabagi, urang moal dikaitkeun kana. Upami urang henteu nyambung, kami moal pangkat.

Kumaha Rarangkén Eusi sanaos Hadé

Kami resep daptar ieu, tapi hoyong bagikeun sababaraha item anu teu dipalire tapi kritis pisan:

  1. nu ngarang - Tambihkeun bio panulis anjeun ka halaman anjeun. Nalika pamiarsa ngorondang tulisan sareng ngabagi aranjeunna, aranjeunna hoyong terang yén batur anu gaduh kaahlian nyerat tulisan. Sapotong eusi anu teu aya tulisan henteu dibédakeun sapertos hiji sareng pangarang, poto, sareng bio anu nyayogikeun kunaon aranjeunna kedah didangukeun.
  2. Mobile Formats - Upami halaman anjeun henteu gampang dibaca, sapertos anu tiasa sareng format Google Mobile Accelerated Mobile (AMP), anjeun panginten henteu bakal pangkat dina pamilarian sélulér. Sareng milarian mobile sacara dramatis dina naékna.
  3. Panilitian primér - upami perusahaan anjeun gaduh data industri proprietary anu tiasa berharga pikeun prospek anjeun, ngali ngalangkungan éta sareng nyayogikeun analisis umum. Panilitian primér mangrupikeun tambang emas sareng dibagi online sacara teras-terasan. Tepat waktos, data faktual diperyogikeun pisan ku publikasi industri, influencer, komo pesaing anjeun.
  4. Panilitian Menengah Menengah - Tingali dina bagian handap infographic ieu sareng anjeun bakal mendakan yén aranjeunna parantos ngalakukeun panilitian - mendakan langkung ti belasan sumber panilitian primér anu ngalukis gambaran anu jelas ngeunaan naon anu kedah dilakukeun. Kadang-kadang ngan ukur ngatur sareng narik emas nyayogikeun sadaya inpormasi anu dipilari ku prospek anjeun.
  5. Mayar pikeun Promosi - promosi milarian mayar, promosi sosial mayar, hubungan masarakat, iklan pituin ... ieu sadayana solid, sasar, Investasi ayeuna. Upami anjeun ngalangkungan kasulitan nyiptakeun kontén hébat - paling saé anjeun kéngingkeun sakedik anggaran kanggo ngamajukeunana!

Kumaha Rarangkén Eusi Langkung Hadé

5 Komentar

  1. 1
  2. 2
  3. 4

    Kanggo sabagéan ageung inpormasi dasar, tapi leres-leres penting. Hatur nuhun pikeun ngingetan urang naon anu kritis.

    Hiji tambihan nyaéta émut pikeun ngajantenkeun headline anjeun émosional. Inget saha target pasar anjeun sareng alamat titik nyeri na ku banding émosional.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.