Kumaha Ngarékam Wawancara Podcast dina Skype

ecamm skype panggero perékam

Kami ayeuna parantos gaduh dua séri Wawancara Ahli kami dina Podcast kami sareng éta parantos saé pisan. Kami parantos gaduh Tepi Radio Wéb anu mangrupakeun kasuksésan sareng dilakukeun dina kemitraan sareng mitra kami di Strategi Situs. Dina waktos, sanaos, kami hoyong teuleum anu jero pisan sareng ahli sedengkeun EdgeTalk fokus kana a topik.

Kalayan ahli di seluruh penjuru negeri, ampir teu mungkin pikeun nyaimbangkeun jadwal sadayana pikeun asup ka studio pikeun wawancara, sanaos! Kami mutuskeun cara anu pangsaéna pikeun ngalakukeun ieu nyaéta ngajantenkeun proyék sisi sareng nganggo Skype sareng Garageband kanggo narik sadayana. Kami nyungkeun bantosan pelopor Brad Shoemaker ti Zombie Kreatif Studios ngawangun iklan, intros sareng outro kami. Brad bahkan nganggo band sobat dalit kuring, Gabung sareng Paéh, dina musik latar!

Urang teras diuji sakumpulan metode rékaman telepon sareng leres-leres mendakan yén ngarekam telepon Skype mangrupikeun padika anu paling gampang. Kami mendakan Telepon Recorder pikeun Skype ti Ecamm éta tempat pikeun biaya hiji-waktos $ 29.95! Perékam némbongan sareng mimitian otomatis ku unggal telepon - ngarékam pidéo boh audio. Janten - upami anjeun hoyong, anjeun tiasa ngalakukeun wawancara pidéo ku cara kieu ogé!

Kami ogé parantos nyobian seueur ton mikropon sareng pangaturan anu paling gampang sareng paling épéktip anu kami pendakan ngan saukur ngagunakeun Logitech ClearChat Kanyamanan / USB Headset. Sigana iraha kuring ngagaduhan audio anu kaluar tina speaker tampilan, éta leres-leres ngacak-ngacak rékaman janten kuring ngan ukur nganggo headset.

Léngkah salajengna nyaéta narik rékaman kana Garageband. Kuring ngan saukur nyéred file kana hiji lagu teras mendakan sadaya audio anu kuring badé hapus ku ngabagi lagu sareng mupus sora-sora anu henteu perlu. Kuring teras ngimpor intro audio kami, iklan, sareng outro. Kuring ngabagi lagu dimana kuring hoyong iklanna angkat sareng sered masing-masing sora dina unggal lagu supados leres tindih sareng anu sanésna.

Campuran GarageBand Podcast

Kusabab dasar palanggan anu lega anu urang parantos ngawangun BlogTalkRadio, kami nampi sareng ngamajukeun podcast kami di ditu sareng ngadistribusikaeunana via iTunes, Stitcher, sareng sajumlah tempat sanés. BlogTalkRadio gaduh studio sorangan tapi éta real-time, perékam langsung kalayan henteu cara pikeun ngalereskeun masalah sareng audio. Kami parantos ngarusak seueur podcast anu nyobian hirup aranjeunna langsung!

Ieu hasil:

Wawancara Drew Burns

Wawancara Témbal Brinker

Hiji catetan ngeunaan ieu - unggal waktos kuring sigana mahir di GarageBand ieu, aranjeunna ngarobah Interface sareng metode. Nyupiran kuring kacang!

Ieu cekap saé kanggo ayeuna. Brad sareng kuring milari masa depan dimana urang leres-leres tiasa nyandak sababaraha alat dina situs sareng dina acara - sareng Brad tiasa nyampur audio sareng mastikeun tingkat anu leres ti studio na. Éta bakal janten sakedik nanem modal, tapi dasarna bakal masihan kami studio portabel anu tiasa kami anggo dimana waé - ti kantor kami atanapi ti sababaraha pusat konferensi. Salami urang gaduh bandwidth, urang bakal tiasa nyumponan podcast profesional.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.