Kumaha Mindahkeun Pamaké Dumasar Lokasi Na di WordPress

Geolocation dina WordPress

Sababaraha bulan ka pengker, hiji klien multi lokasi kuring naros naha urang sacara otomatis tiasa alihan pengunjung ti daérah khusus kana halaman lokasi internalna dina situs. Mimitina, kuring henteu nyangka éta sesah teuing paménta. Teu sangka kuring tiasa ngaunduh alamat IP kana database lokasi sareng nempatkeun sababaraha baris JavaScript kana halaman sareng kami bakal réngsé.

Nya, éta jauh leuwih hésé tibatan anu anjeun pikirkeun. Ieu sababaraha masalah anu anjeun jalankeun:

  • alamat IP diénggalan dina teras-terasan. Sareng basis data GeoIP gratis ngagaduhan sakedik data anu leungit janten akurasi tiasa janten masalah ageung.
  • Kaca internal kedah diungkulan. Gampang pikeun alihan batur dina halaman utama, tapi kumaha upami aranjeunna badé dina halaman internal? Anjeun kedah nambihan logika cookie ngarah tiasa dialihkeun dina kunjungan anu munggaran dina sési, teras ngantepkeun nyalira nalika aranjeunna mariksa situs.
  • cache perlu pisan ayeuna-ayeuna anjeun kedah ngagaduhan sistem anu ngarawat ngaidentipikasi unggal pangguna. Anjeun teu hoyong hiji tamu ti Florida angkat ka halaman Florida teras unggal tamu saatos éta.
  • requests pikeun data sareng unggal pangguna dina unggal halaman leres-leres tiasa ngalambatkeun server anjeun. Anjeun kedah nyimpen unggal sési pangguna supados anjeun henteu kedah teras-terasan milarian inpormasi.

Unggal minggu panggunaan nyandak langkung seueur masalah janten kuring tungtungna nyerah sareng ngalakukeun panilitian. Untungna, hiji perusahaan parantos ngaidentipikasi sareng ngurus masalah ieu kalayan jasa, GeotargetingWP. GeotargetingWP mangrupikeun jasa API anu kuat pikeun geotarget eusi atanapi nyiptakeun alihan geo anu dituju dina WordPress. Aranjeunna parantos ngawangun opat plugins anu tiasa dianggo gumantung kana kabutuhan anjeun:

  1. Geotargeting Pro mangrupikeun plugin paporit pikeun pemasar afiliasi pikeun nawaran khusus nagara na kusabab éta kesederhanaan sareng fitur anu kuat. Ayeuna ku akurasi premium pikeun ngabantosan anjeun sasaran eusi khusus Nagara sareng Kota.
  2. Alihan Geo ngirimkeun pangguna kana situs wéb anu béda dumasar kana lokasi kalayan sababaraha léngkah saderhana. Plugin Geo Redirects pikeun WordPress mangrupikeun alat anu kuat anu bakal ngantep anjeun gampang ngadamel pangalihan dumasar kana sababaraha kriteria.
  3. Gendéra Geo mangrupikeun addon saderhana pikeun plugin Geotargeting Pro anu bakal ngantepkeun anjeun ningalikeun bendéra nagara pangguna anu ayeuna atanapi bendera sanés anu anjeun pikahoyong ku ngagunakeun kode pondok saderhana sapertos kieu:
    [geo-flag squared = "false" size = "100px"]
  4. Geo pameungpeuk plugin pikeun WordPress bakal ngantep anjeun gampang ngahalangan aksés ka pangguna ti lokasi tangtu. Anjeun tiasa ngahalangan aranjeunna tina aksés kana situs anjeun atanapi saderhana milih halaman mana.

Platform ogé ngamungkinkeun anjeun ngawangun sareng ngamangpaatkeun daérah pikeun sasaran janten anjeun henteu kedah nyiptakeun aturan anu teu aya watesna dumasar kana sababaraha daérah. Anjeun tiasa ngagolongkeun nagara atanapi kota supados langkung gampang pikeun sasaran pangguna. Salaku conto, anjeun tiasa nyiptakeun daérah anu disebut Éropa sareng anu sanés anu disebat Amérika, teras saderhana nganggo nami-nami éta dina kode pondok atanapi widget anu ngahémat waktos anjeun. Caching sanés masalah. Aranjeunna ngadeteksi IP pangguna anu nyata henteu masalah upami anjeun nganggo Cloudflare, Sucuri, Akamai, Ezoic, Reblaze, Varnish, sareng sajabana Upami anjeun ngagaduhan hal khusus éta tiasa gampang ditambih.

APIna nyayogikeun akurasi geolokasi luhur, balikkeun buana, nagara, nagara sareng data kota. Kusabab biaya didasarkeun kana panggunaan, anjeun ngan ukur tiasa nyambung langsung kana API sareng nganggona sakumaha anu anjeun pikahoyong.

Ngamimitian nganggo Geotargeting WordPress

Panyingkepan: Kami nganggo tautan afiliasi kami dina tulisan ieu kusabab kami resep pisan jasa na!

 

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.