Saha anu Twitter anjeun?

Dina postingan samemehna, kuring nyerat kumaha ngagunakeun kombinasi Google Tanda sareng milarian situs tina Twitter pikeun ngingetkeun anjeun nalika nami, perusahaan, atanapi produk anjeun muncul dina twitversations.

Kuring henteu yakin kumaha éta kabur kuring nalika éta, tapi kuring henteu acan ningali-tingali deui Fungsionalitas milarian Twitter sorangan. Twitter ngagaduhan mesin pencari internal anu mantap:
milarian twitter

Ogé, anjeun tiasa nyetél a kadaharan dumasar kana hasil pamilarian anjeun - pohara ngabantosan upami anjeun pamasar sareng keukeuh ngajaga tab sareng ngaréspon patarosan sareng pamundut ngeunaan produk, jasa, atanapi bahkan padamel anjeun!

4 Komentar

  1. 1
  2. 2

    Ogé, pastikeun pikeun milih "Sakur Basa" dina daptar dropdown. Sering kali Twitter bakal ngagolongkeun Tweet salaku "sanés Inggris" sanaos aranjeunna jelas ditulis dina basa Inggris. Selecing "Naon waé Basa" ngamungkinkeun pikeun néwak sadaya Tweet anu dileupaskeun. Mudah-mudahan ieu ngabantosan!

  3. 4

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.