Pertimbangan Konci Nalika Milih Sistem Titik Penjualan (POS)

Jalur Jual

Solusi point of sale (POS) kantos saderhana saderhana, tapi ayeuna aya seueur pilihan, masing-masing nawiskeun fitur anu unik. Mantap titik tina jasa jualan tiasa ngajantenkeun perusahaan anjeun langkung épisién sareng pangaruh positif dina garis handap.

Naon ari Pos?

A Jalur Jual sistem mangrupikeun gabungan tina perangkat keras sareng parangkat lunak anu ngamungkinkeun padagang pikeun ngajual sareng ngumpulkeun pangmayaran kanggo penjualan lokasi. Sistem POS modéren tiasa basis software sareng tiasa ngamangpaatkeun telepon sélulér umum, tablet, atanapi desktop. Sistem POS tradisional biasana kalebet pakakas propriétari sareng dukungan layar sentuh sareng integrasi laci kas.

Tulisan ieu bakal ngaliput sadayana anu anjeun kedah terang pikeun milih poin anu leres pikeun perangkat lunak penjualan pikeun bisnis anjeun. Kalayan seueur solusi anu sayogi, penting pisan pikeun ngalakukeun panilitian sateuacanna sareng ngaidentipikasi salah sahiji anu cocog sareng kabutuhan brand anjeun.

Naha Titik Sistem Penjualan Leres-leres Perlu?

Sababaraha usaha nyobian ngirangan biaya ku ngalakukeun tanpa titik jual solusi, tapi investasi ieu berpotensi pikeun ngahasilkeun artos pikeun perusahaan anjeun. Jumlah sakedik anu anjeun nyéépkeun dina langganan teu nanaon dibandingkeun sareng waktos sareng artos anjeun bakal ngahémat unggal dinten damel.

Salaku tambahan pikeun mempermudah transaksi, aplikasi kontemporer titik jual nawiskeun seueur alat anu dirancang pikeun ngajantenkeun unggal aspek bisnis anjeun langkung lancar. Upami anjeun hoyong fokus kana hubungan palanggan, salaku conto, anjeun tiasa mendakan solusi jual anu kalebet program kasatiaan sareng fitur penting anu sanés. Salajengna, seueur jasa ngahiji sacara mulus sareng aplikasi populér sanés sapertos Shopify sareng Xero.

Sistem anu Béda pikeun Usaha Anu Béda

Jasa jasa jual nargétkeun sababaraha rupa-rupa perusahaan kalebet padagang online sareng bisnis sareng toko fisik. Kalayan diémutan éta, anjeun henteu kedah ngagaduhan masalah dina milarian pilihan anu cocog sareng anggaran anjeun sareng ukuran mérek anjeun.

Langkung seueur deui, beuki seueur sistem anu ngalih kana pendekatan dumasar-awan anu desentralisasi inpormasi ku dipisahkeun tina alat mana waé. Nalika sistem tradisional masih sayogi, alternatif dumasar-awan beuki populer.

5 Pertimbangan Konci Nalika Milih Pos

  1. hardware - Titik béda tina sistem penjualan didesain pikeun dianggo sareng sababaraha jinis hardware, sareng anjeun kedah nimbangkeun biaya perangkat keras nalika ngabandingkeun pilihan anjeun. Upami anjeun tiasa ngajalankeun POS ngan ukur telepon, contona, anjeun ngalancarkeun fungsionalitas bari nambihan overhead sakedik-sakedik. Di sisi anu sanésna, program tangtu langkung saé dianggo nganggo tablet atanapi alat khusus, anu tiasa nyababkeun langkung seueur biaya. Salajengna, usaha sareng réstoran anu langkung ageung sering peryogi seueur perangkat keras, kalebet hal-hal sapertos printer pikeun resi, terminal pikeun manajemén méja, sareng seueur deui.
  2. Gateways pamayaran - Mésér sistem POS sanés hartosna anjeun parantos ngahijikeun sarana pembayaran kartu kiridit. Sanaos kaseueuran sistem POS parantos dikonfigurasikeun pikeun pamaca kartu kiridit, anu sanés panginten peryogi ngonpigurasi, anu panginten anjeun bakal mayar. Milarian Pos nganggo pamiarsa kartu terpadu atanapi anu tiasa ngahijikeun sareng pamaca kartu kiridit tina prosesor pamayaran sareng gateway anjeun.
  3. Integrasi pihak katilu - Kaseueuran bisnis parantos nganggo sababaraha alat produktivitas, sareng penting pikeun milarian titik jasa penjualan anu tiasa dianggo kalayan saé sareng prakték anjeun anu aya. Integrasi populér kaasup sistem akuntansi, sistem manajemén pagawé, sistem inventarisasi, sistem kasatiaan palanggan, sareng jasa pengiriman. Titik penjualan sistem kuadrat, salaku conto, nyambung kana sababaraha rupa platform pihak katilu pikeun sadayana ti eCommerce dugi ka pamasaran sareng akuntansi. Tanpa integrasi, nambihan jasa énggal kana strategi organisasi anjeun sacara teu perlu nyusahkeun fungsi konci. Titik sistem penjualan sadayana ngeunaan épisiénsi, janten kontréproduktif nganggo platform anu henteu komunikasi sareng aplikasi sanés. Salaku conto, sacara otomatis ngimpor transaksi kana jasa akuntansi langkung épisién tibatan sacara manual mindahkeun éta di antara aplikasi.
  4. kaamanan - Konsumén nyandak privasi aranjeunna langkung serius tibatan anu sateuacanna, sareng peretasan data heran umum di kalangan usaha sadaya ukuran. Gerentes sering nganggap enteng pentingna ngajaga data aman, sareng ieu khususna aya hubunganana upami nasabah nyayogikeun inpormasi sénsitip sapertos nomer kartu kiridit. The Industri Kartu Pamayaran ngajelaskeun standar kaamanan anu lumayan pikeun sistem penjualan sareng metode pamrosésan pembayaran anu sanés. Program anu kasohor umumna saluyu sareng standar ieu, tapi anjeun ogé tiasa milarian panyalindungan anu langkung mantep, sapertos tokenisasi data sareng tungtung énkripsi tungtung. Kaamanan kedah janten salah sahiji prioritas utama anjeun nalika milari aplikasi POS anu dipercaya.
  5. sokongan - Anjeun panginten henteu ngémutan dukungan salaku fitur kritis, tapi jaringan pangrojong anu goréng tiasa ngajantenkeun sistem sistem penjualan anjeun langkung sesah dianggo. Pilihan anu tiasa dipercaya nyayogikeun dukungan anu konsisten sareng ngabantosan anjeun pikeun ngungkulan masalah sateuacan éta négatip mangaruhan bisnis anjeun. Upami tiasa, anjeun kedah milarian jasa anu nawiskeun pangrojong 24/7. Penting pikeun terang yén batur bakal ngaréspon iraha anjeun ngagaduhan masalah sareng sistem. Sababaraha aplikasi bahkan masihan pangguna anyar dina situs nalika aranjeunna nyetél layanan pikeun pertama kalina. Usaha alit sering nunda investasi dina point of sale solution, tapi langganan kualitas luhur tiasa dianggo pikeun perusahaan anu ukuranana ampir. Ieu mangrupikeun sababaraha faktor anu paling relevan pikeun diémut nalika ngabandingkeun titik jasa penjualan.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.