Kumaha Milih Desainer Wéb

rarancang

Babaturan kuring naros ka kuring dina email, anjeun tiasa nyarankeun desainer wéb pikeun kuring? Kuring lirén sakedap ... Abdi terang seueur désainer wéb - sadayana ti ahli mérek, dugi ka désainer grafis lokal, dugi ka pangembang sistem manajemen eusi, dugi ka ahli jejaring sosial, dugi ka integrasi rumit, pangembang perusahaan sareng arsitéktur.

Kuring némbalan, "Naon anu anjeun nyobian ngahontal?"

Kuring moal ngécéskeun rinci ngeunaan naon résponna atanapi naon rekomendasi kuring, tapi éta leres-leres dibuktikeun yén:

  1. Klién henteu terang naon anu aranjeunna nyobian ngahontal sareng halaman wéb na.
  2. Firma desain wéb anu aranjeunna parantos nyambungkeun ngan saukur ngadorong portopolio sareng penghargaan na.

Aya langkung seueur jinis desainer wéb di luar éta tibatan anu kuring tiasa ngajelaskeun, tapi anu pangsaéna bakal ngamimitian paguneman aranjeunna, "Naon anu anjeun nyobian ngahontal?" Gumantung kana jawaban, aranjeunna bakal terang naha bisnis anjeun pas atanapi henteu jeung milikna, sareng pamustunganana naha aranjeunna bakal suksés dina ngahontal tujuan anjeun. Ménta sareng nuturkeun sareng klienna anu anyar pikeun mendakan rujukan pikeun klien sanés anu aranjeunna parantos damel sareng anu ngagaduhan tujuan anu sami sareng anjeun pikeun milarian terang kumaha jalanna sareng aranjeunna.

Naha anjeun perusahaan leutik anu nyobian siga anu gedé? Naha anjeun nyobian ngawangun kasadaran mérek? Panempatan mesin pencari? Naha perusahaan anjeun nyobian ngawangun portal kanggo komunikasi sareng klien? Kalayan prospek? Naha anjeun ngagunakeun alat sareng jasa sanés anu anjeun badé ngaotomatisasi sareng diintegrasikeun ngalangkungan halaman wéb anjeun?

Ngadasar Desain Wéb anjeun dina jumlah dolar sareng portopolio mangrupikeun kaulinan anu bahaya. Kasempetan anjeun bakal balanja gancang-gancang téknologi sateuacanna sareng anjeun mendakan situs anjeun henteu nyumponan kabutuhanana. Désainer anu pangsaéna biasana mendakan kerangka anu populér pikeun ngawangun situs anjeun supados tiasa dilegakeun sabab sarat énggal muncul. Désainer anu pangsaéna bakal katingali pikeun ngawangun hubungan, sanés kontrak. Désainer anu pangsaéna bakal nganggo standar wéb anu pangluhurna sareng patuh antar-browser.

Biasa kana biaya desain wéb mangrupikeun anggaran anu lumangsung tibatan biaya sakali. Biasa pikeun paningkatan anu teras-terasan tibatan parantosan tepat waktu hiji proyek umum. Abdi langkung resep nambihan fitur sabulan salami sataun tibatan ngantosan sataun pikeun situs abdi langsung hirup!

Pilih Desainer Wéb anjeun sacara saksama. Kuring terang aya seueur desainer anu hébat (sareng seueur desainer anu hébat). Langkung sering ti sanésna, sanaos, kuring mendakan yén proyék desain wéb anu bencana langkung seueur hubunganana sareng pertandingan kakuatan desainer wéb pikeun tujuan organisasi.

4 Komentar

  1. 1

    Doug,

    Saé saurna! Kuring parantos ningali seueur teuing désainer wéb sareng perusahaan wéb langkung hariwang ngeunaan kumaha aranjeunna tiasa nyorong anggaran dina situs aa sabalikna kumaha aranjeunna leres-leres tiasa ngabantosan klien kéngingkeun nilai paling pikeun situsna.

    Adam

  2. 2

    Jigana naon anu ngajadikeun hésé pisan nyaéta aya seueur jalma di luar sana anu ngaku janten desainer wéb nalika leres-leres henteu ngagaduhan kreativitas, pamahaman kode, atanapi pengetahuan anu mutahir.

    Nembe aya anu kuring kenal nyauran saurang urang lokal pikeun perkiraan pikeun situs pikeun usahana. "Désainer" halaman pribadi ieu sorangan, ogé portopolio na, diwangun ku halaman wéb anu nganggo tabel tibatan nganggo css. Kutipan na pikeun situs 5 halaman nyaéta $ 1000. Ayeuna éta ngan ukur pikasieuneun.

    • 3

      Amin anu éta. Sareng jalma anu disebut désainer anu masihan nami anu goréng pikeun jalma anu berbakat.

      Di sisi sanésna, aya klien anu mikir yén "garis handap" (biaya) mangrupikeun hiji-hijina hal anu penting. Anjeun kéngingkeun naon anu anjeun mayar dina kaseueuran kasus. Teras, tangtosna, nalika aranjeunna angkat ka desainer wéb bawah tanah éta sareng situs parantos dikirimkeun, éta henteu ngalakukeun naon anu kedah dilakukeun sareng tibatan nyalahkeun désainer halaman wéb na nyalira, anjeunna mutuskeun sadayana desainer wéb lain ngan ukur seniman rip-off anu dibayar. Bilas, lather, balikeun.

      Batur nahan inuman kuring nalika kuring turun tina kotak sabun kuring!

  3. 4

    Leres. Henteu ngan ukur désainer wéb anu saé anu diperyogikeun. Ngalereskeun kabutuhan anjeun sareng desain anu cocog tetep dina émutan rasa tujuan anjeun sareng halaman wéb anu badé ngabantosan.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.