Kumaha Jual Ngaran Domain anjeun

kumaha ngajual nami domain

Upami anjeun sapertos kuring, anjeun neraskeun mayar biaya pendaptaran nami domain unggal bulan tapi héran naha anjeun badé nganggo éta atanapi upami aya anu badé ngahubungi anjeun kanggo ngagaleuh éta. Aya sababaraha masalah sareng éta, tangtosna. Mimiti, henteu ... anjeun moal nganggo. Ngeureunkeun bobodo sorangan, éta ngan ukur nyéépkeun anjeun sakedik artos unggal taun kalayan henteu ngahasilkeun pangasilan naon waé. Kadua, teu aya anu terang yén anjeun leres ngajualna - janten kumaha anjeun kéngingkeun tawaran?

Dasawarsa ka pengker, prosés na nyaéta pikeun milarian saha waé domain, ngaidentipikasi saha anu gaduhna, teras ngawitan jogét tawaran sareng tawaran balik. Sakali anjeun satuju kana harga, maka anjeun kedah ngamimitian akun escrow. Éta pihak katilu anu nyekel artos pikeun mastikeun yén domainna leres ditransfer. Dina waktos éta, akun escrow ngaleupaskeun artos ka anu ngajual.

Éta jauh leuwih gampang ayeuna. Ngagunakeun jasa sapertos DomainAgén, anjeun tiasa daptar sadaya domain anjeun dina jasa aranjeunna. Aranjeunna nyandak potongan anu séhat tina jual, tapi aranjeunna ngahijikeun pasar anu tiasa dipilarian, halaman badarat khusus, sareng akun escrow sadayana dina hiji platform. Ieu matak ngamudahkeun pikeun kéngingkeun domain anjeun tiasa dijual sareng dijual.

Ngantosan naon deui? Tambihkeun sadayana anu henteu dianggo (komo anu parantos dianggo) ayeuna:

Milarian atanapi Jual Ngaran Domain Anjeun

Kumaha Kumaha Anjeun Ngeusian Harga Nanyakeun Domain anjeun?

Kuring parantos ngalakukeun ieu bari sareng éta patarosan anu sesah. Seller tiasa ningali yén éta mangrupikeun perusahaan atanapi pembeli jegud anu nuju ngagaleuh sareng negosiasi harga jual anu ageung. Atanapi anu ngajualna tiasa naif sareng ngantep nami domain anu saé kanggo naon waé. Kami parantos ngagaleuh sareng ngajual hiji ton nami domain sareng éta salawasna kaayaan anu setrés. Aya sababaraha aturan anu saderhana sapertos domain pondok anu teu gaduh dash atanapi nomer sering dilakukeun hebat. Nami domain anu langkung panjang kalayan kecap anu salah éja ogé henteu ogé.

nu TLD .com masih berharga deui kumargi éta usaha munggaran dina milarian atanapi pangotéktak pikeun mendakan situs. Upami domain éta saéstuna ngagaduhan kontén sareng ngadorong hasil pamilarian (tanpa janten tujuan pikeun malware atanapi pornografi), éta bahkan tiasa janten sesuatu pikeun perusahaan anu nyobian ngajalankeun patalimarga organik tambahan atanapi otoritas pikeun mérekna.

Aturan jempol kami nyaéta kajujuran dina perundingan urang. Kuring bakal salawasna nyarankeun yén anu mésér nyandak tawaran munggaran pikeun nyayogikeun réaksi langsung ka anu ngajual naha urusanana bakal aya gunana. Salaku anu mésér, urang tiasa ngungkabkeun yén urang nuju ngagaleuh nami pihak katilu sabab hoyong nyayogikeun harga anu lumayan tanpa mayar seueur teuing. Kami ogé nyungkeun penjual terang yén urang hoyong mayar naon artina domainna bari henteu robih anu ngajualna. Dina akhir perundingan, kadua pihak sering bahagia.

Custom badarat Page

Bakc ka DomainAgén. Ku ngamutahirkeun DNS kuring pikeun nami domain kuring, DomainAgents nempatkeun halaman badarat anu saé pikeun ngajantenkeun domain gampang dibeli. Ieu conto anu saé, parios salah sahiji domain kuring - alamat perbaikan.com.

Ieu mangrupikeun domain sanés anu kami pasang pikeun dijual, aya anu saé sareng pondok, aya anu cukup populér (sareng tawaran minimum anu penting).

Panyingkepan: Kami nganggo tautan afiliasi kami pikeun DomainAgén sapanjang tulisan ieu.

One comment

  1. 1

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.