Pitunjuk Ultimate ngeunaan Cara Ngajual di Amazon

Kumaha Jual dina Amazon

Minggu ayeuna, urang gaduh hébat paguneman sareng Randy Stocklin dina podcast kami. Randy mangrupikeun ahli e-niaga anu ngiringan ngawangun One Click Ventures, perusahaan anu ngagaduhan tilu pamupus ageung dina industri kacamata. Hiji topik anu urang keuna nyaéta pentingna ngajual dina Amazon.

Kalayan jangkauan luar biasa na, Amazon henteu kedah dipecat salaku sarana ngajual sareng ngadistribusikaeun salah sahiji produk anjeun. Karugian henteu owning hubungan sareng palanggan anjeun jauh langkung ageung ku volume pembeli Amazon. Nyatana, Amazon narik langkung 150 juta pengunjung sabulan.

Koncina nyaéta ngagunakeun pituduh sapertos anu ieu pikeun diajar sabisa-bisa, ngéléhkeun persaingan anjeun, sareng hindarkeun nyéépkeun artos dina kasalahan konyol. Pasar saé pisan kalapa, sareng langkung anjeun terang, anu langkung saé dilengkepan anjeun bakal meunang juara. Ron Dod, Kadatangan

Kadatangan mangrupikeun Agénsi Pamasaran Milarian eCommerce sareng aranjeunna parantos ngahiji Pitunjuk Pamungkas pikeun Dominasi Amazon, tulisan anu jero pisan kalayan ampir unggal jéntré anjeun kedah mutuskeun kumaha cara ngajual dina Amazon, kaputusan konci anu anjeun kedah candak, sareng kumaha ngamimitian.

  1. Rencana Jual Amazon - nangtoskeun naha anjeun badé janten ngajual individu atanapi ngajual profesional.
  2. Waragad Ngajual Amazon - biaya minuhan, pengiriman barang, panutupan, sareng rujukan sadayana tiasa diterapkeun nalika dijual di Amazon.
  3. Minuhan - Minuhan ku Amazon (FBA) atanapi Merchant Network Fulfillment (MFN) mangrupikeun pilihan pikeun nyandak produk anjeun ti gudang ka panto panto.
  4. Pilih Produk Anjeun - Anjeun panginten henteu hoyong sadayana inventaris anjeun di Amazon, janten sababaraha detil disayogikeun kumaha milih produk anu pangsaéna di luar sana.
  5. Siapkeun Produk Anjeun - Éta hiji hal pikeun nyebarkeun produk, anu sanés pikeun leres-leres némbongan dina pamilarian sareng kéngingkeun sababaraha penjualan anu saé. Tips disayogikeun dina infographic ieu.

Didorong pikeun ngamimitian?

Mimitian Ngajual di Amazon

Kumaha Jual dina Amazon

 

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.