Kumaha Nyiapkeun Geser PowerPoint Anjeun Dina Jandéla Tunggal pikeun Acara Maya

Kumaha Nyiapkeun PowerPoint Dina Jandéla pikeun Acara Virtual

Nalika perusahaan teras damel ti bumi, jumlah rapat virtual parantos ningkat. Kuring leres-leres reuwas kana sababaraha rapat dimana presenter ngagaduhan masalah anu leres-leres ngabagi Presentasi PowerPoint dina layar. Kuring ogé henteu ngaleungitkeun diri tina ieu ... Kuring parantos sababaraha kali sapanjang jalan sareng nyangsang ngamimitian webinar kusabab masalah anu kuring nyuntik.

Salah sahiji setting anu mutlak, sanajan kuring mastikeun yén disetél sareng disimpen kalayan unggal presentasi online anu kuring lakukeun nyaéta kamampuan pikeun ngaluncurkeun PowerPoint presentasi dina jandéla tinimbang standar tina Dihaturkeun ku Pembicara anu tiasa ngarusak ... utamina upami anjeun damel sareng sababaraha layar. Éta tiasa nyumputkeun navigasi parangkat lunak konperénsi anjeun anu sabenerna sareng muka jandéla dina layar anu béda ... sareng matak lieur di sakurilingna.

PowerPoint gaduh anu saé ... tapi sesah milarian… netepkeun dimana anjeun tiasa ngagaduhan Slide Show dibuka dina jandéla individu tibatan. Setelan ieu ngamungkinkeun anjeun pikeun gampang muka Presentasi dina modeu Slide Show, tapi dina hiji jandéla éta gampang dibagi dina Zum atanapi wéb online atanapi perangkat lunak rapat anu sanés sareng gampang ngendalikeun presentasi anjeun nganggo tombol mouse, remote, atanapi panah anjeun.

Setélan Tembongkeun Geser PowerPoint

Upami anjeun muka presentasi pikeun diédit, aya menu Slide Show dina navigasi primér. Anjeun bakal hoyong pencét Slide Show Setting:

Power Point - Siapkeun Slide Show

Nalika anjeun pencét Setél Slide Show, anjeun bakal sayogi pilihan kanggo nyetél Geser Tembongkeun dina jandéla individu. Pariksa pilihan ieu, pencét OK… sareng Simpen Presentasi Anjeun. Anu terakhir tiasa janten léngkah anu paling penting upami anjeun nuju prepping sareng bakal muka presentasi anjeun engké nalika webinar dimimitian. Upami anjeun henteu nyimpenna ku seting ngamungkinkeun, Presentation bakal standar deui ka modeu Speaker.

PowerPoint Slide Show - Maénkeun dina Jandéla Individu

Presentasi ieu dina conto kuring mangrupikeun kursus digital anu kuring ngembangkeun sareng Universitas Butler anu ayeuna dianggo sacara internasional pikeun ngalatih tim di Roche. Kami ngalaksanakeun lokakarya maya online nganggo Zoom sareng ngalebetkeun kamar breakout Zoom, Jamboards pikeun kagiatan, sareng handout. Kusabab ieu, kuring meryogikeun unggal inci tina tilu layar kuring pikeun tiasa ningali kamar, sési Jamboard, pidéo para hadirin, sési obrolan, ogé presentasi. Upami kuring muka PowerPoint dina modeu Speaker, kuring bakal kaleungitan 2 jandéla ngan ukur Slide Show ... sareng sigana nyumput sababaraha windows anu diperyogikeun di tukangeunana.

PowerPoint Slide Show Dina Jandéla Tunggal

Tip Pro: Simpen Setting Ieu Kalayan Témplat Virtual Anu Disebarkeun

Upami anjeun parantos nyiptakeun témplat Master Slide Show pikeun organisasi anjeun, kuring leres-leres nyarankeun anjeun nyimpen témplat dua kali ... hiji kanggo modeu Speaker sareng anu sanés kanggo modeu Virtual kalayan setting ieu diaktipkeun. Ku cara éta, nalika tim anjeun nyiapkeun presentasi virtual na, aranjeunna henteu kedah milari setélan ieu. Éta bakal diaktipkeun sacara otomatis nalika aranjeunna nyiptakeun sareng nyimpen presentasi. Nalika ngamimitian acara, éta ngan bakal dibuka nepi kana jandéla individu!

Intina: Maén pintonan slaid dina Jandéla

Kumaha upami Keynote? Keynote saleresna ngagaduhan maén dina jandéla pilihan anu jenisna pikaresepeun. Upami anjeun pencét Puter dina navigasi primér, anjeun bakal ningali pilihan pikeun ngan ukur maénkeun éta Pamidangan dina jandela tinimbang layar pinuh. Éta henteu nembongan mangrupikeun setting anu tiasa disimpen kalayan presentasi.

keynote play dina jandela

Ku margi kitu ... upami anjeun perhatoskeun yén kuring nganggo Slide Show sareng slaid dina tulisan ieu, éta kusabab Microsoft ngarujuk kana presentasi anu bakal hirup salaku Slide Show padahal Apple nyebut éta salaku pintonan slaid. Entong naros kuring naha sababaraha perusahaan téknologi ieu henteu ngan ukur tiasa nganggo basa anu sami ... Kuring ngan nyeratna sapertos anu aranjeunna lakukeun.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.