Kumaha Tunggal-Tugas

Sarerea nyarioskeun kumaha seueur tugas ... kamari kuring ngobrol sareng David ti Sumberdaya Karir Brown County pusat sareng urang bahas tugas tunggal. Éta ... mareuman telepon anjeun, aplikasi desktop twitter anjeun, nutup email anjeun, mareuman lansiran - sareng saleresna parantos ngalaksanakeun sababaraha padamelan.

waktos.pngUrang gaduh seueur teuing gangguan, ayeuna, sareng éta mangaruhan kualitas padamelan urang.

Abdi sanés kipas tina seueur tugas. Réréncangan padamelan ti pagawéan sateuacana bakal nguatkeun kanyataan yén kuring jalma anu lemah. Abdi resep mendakan juru, konsentrasi kana naon anu kuring lakukeun, sareng ngaéksekusi. Kadang-kadang aranjeunna badé angkat ka kuring sareng ngabahas proyek anu sanés, sareng kuring bakal ningali éta sapertos zombie ... bieu émut yén aranjeunna malah naroskeun ka kuring.

Anak awéwé kuring resep ka ieu, omong-omongan ... ieu biasana nalika anjeunna nyungkeun idin pikeun ngalakukeun hal-hal anu kuring henteu nyarios. 🙂

Kumaha waé ogé ... cobian! Upami anjeun ngagaduhan Blackberry, hurungkeun jempé (henteu ngageter) teras balikan deui dina méja janten anjeun henteu tiasa ningali wajahna hérang nalika pesen anyar pencét. Upami anjeun badé rapat, kantun telepon anjeun dina méja anjeun sareng konsentrasi dina rapat. Upami anjeun ngagaduhan ruang rapat eksekutif dina rapat, rapat éta tiasa ngarugikeun bisnis anjeun rébuan dolar. Turunkeun telepon sareng béréskeun pagawéan!

Cobian minggu payun - blok kaluar 2 dugi 3 jam langsung dina kalénder anjeun dina Senén. Mutuskeun proyék anu anjeun badé damel. Tutup panto anjeun, mareuman sadaya peringatan desktop, sareng ngamimitian. Anjeun bakal kagum kana seueur padamelan anu bakal anjeun béréskeun.

6 Komentar

  1. 1
  2. 2

    Éta mangrupikeun dunya multi-tasking, sareng urang kedah ngalakukeun manajemén waktos pikeun ngalakukeun sababaraha pancén dina waktos anu sami. Atoh hatur nuhun pikeun babagi pintonan anjeun.

  3. 3

    naséhat pohara alus .. Jigana mah sabenerna bisa coba ieu dinten on sababaraha PR. Tapi kuring ningali ti mana asalna Emma Adams.. Abdi bieu tiasa ngaliwat kelas tanpa mariksa blackberry.

    Atoh, tulisan anu saé..

  4. 4

    Doug… Abdi milarian téknik anu saé pikeun ngerjakeun tugas tunggal sareng mendakan anu saé… Abdi nganggo téknik Pomodoro ( http://www.pomodorotechnique.com/ ) nalika kuring kedah difokuskeun pikeun ngalakukeun hiji hal sareng kuring kedah ngalakukeunana dina waktos anu konsisten. Sigana mah teu tiasa dianggo salami dinten-dinten Mei pinuh ku rapat, tapi nalika kuring gaduh seueur anu kedah dilakukeun, éta mangrupikeun téknik anu pangsaéna anu kuring mendakan… Dasarna, Pomodoro mangrupikeun waktos kerja 25 menit dina tugas individu sareng 5 menit. tina putus. 4 pomodoros sareng anjeun istirahat 30 menit… Abdi parantos seueur pisan ngagunakeun téknik ieu….

  5. 5

    Hatur nuhun pikeun tulisan anu saé ieu, éta leres-leres ngajantenkeun kuring mikir… Kuring parantos mareuman béwara dina TweetDeck sareng Digsby pikeun ngirangan jumlah gangguan nalika damel.

  6. 6

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.