Kumaha Ngamimitian Podcast Pikeun Usaha anjeun (Kalayan Pelajaran Anu Dipelajari Ti Kuring!)

Kumaha Ngamimitian Podcast Pikeun Usaha anjeun

Nalika kuring ngamimitian podcast taun ka tukang, kuring ngagaduhan tilu tujuan anu béda:

  1. wibawa - ku wawancara pamimpin di industri kuring, kuring hoyong dikenalkeun nami abdi. Éta pasti damel sareng parantos nyababkeun sababaraha kasempetan anu luar biasa - sapertos ngabantosan co-host podcast Dell's Luminaries anu nyababkeun 1% luhur podcast anu paling sering didangukeun nalika ngajalankeunana.
  2. prospek - Kuring henteu isin ngeunaan ieu ... aya perusahaan anu kuring hoyong damel sabab kuring ningali kabudayaan antara strategi sareng strategi kuring. Éta tiasa dianggo, kuring damel sareng sababaraha perusahaan anu saé, kalebet Dell, GoDaddy, SmartFOCUS, Salesforce, Angie's List… sareng seueur deui.
  3. sora - Nalika podcast abdi ageung, éta nyayogikeun kuring kasempetan kanggo ngabagi sorotan sareng pamimpin sanés di industri kuring anu berbakat sareng naék naék tapi henteu dikenal. Abdi henteu isin yén kuring hoyong ngajantenkeun podcast langkung inklusif sareng beragam pikeun ningkatkeun pidangan sareng jangkauanana.

Cenah, éta henteu gampang! Pangajaran diajar:

  • upaya - usaha pikeun nalungtik, ngahasilkeun, nyebarkeun, sareng ngamajukeun konténna langkung lami tibatan leres-leres ngalakukeun wawancara. Janten podcast 20 menit tiasa 3 dugi ka 4 jam waktos abdi kanggo nyiapkeun sareng nyebarkeunana. Éta waktos kritis kaluar tina jadwal kuring sareng parantos nyusahkeun kuring pikeun ngajaga momentum.
  • wawaran - Ngan sapertos damel blog sareng média sosial, kitu ogé podcasting. Nalika anjeun nyebarkeun, anjeun kéngingkeun sababaraha pengikut. Ieu di handap tumbuh sareng tumuh ... janten moméntum penting pikeun kasuksesan anjeun. Abdi émut nalika ngagaduhan saratus pendengar, ayeuna kuring gaduh puluhan rébu.
  • rarancang - Kuring yakin kuring bisa ngamaksimalkeun jangkauan kuring upami kuring langkung ngahaja dina jadwal podcast kuring ogé. Abdi resep ngembangkeun kalénder kontén supados, sapanjang taun, kuring fokus kana topik anu khusus. Bayangkeun Januari Oktober janten bulan e-commerce sahingga para ahli nyiapkeun usum payun!

Naha Usaha Anjeun Kedah Ngamimitian Podcast?

Jaba conto-conto anu kuring nyayogikeun di luhur, aya sababaraha anu narik ati statistik dina nyoko podcast anu ngajantenkeun média anu saé dijajah.

  • 37% jalma di Amérika Serikat ngadangukeun podcast dina bulan kamari.
  • 63% jalma mésér hiji hal anu diwanohkeun ku host podcast dina acara maranéhanana.
  • Dugi ka 2022, diperkirakeun ngupingkeun podcast bakal tumuh ka 132 juta jalma di Amérika Serikat Nyalira.

Businessfinancing.co.uk, kauangan bisnis, sareng nginjeumkeun panerbit halaman wéb sareng inpormasi di Inggris, ngalakukeun padamelan anu luar biasa dina ngalangkungan anjeun ngalangkungan sagala anu anjeun peryogikeun pikeun podcast anjeun. Infographic, Pitunjuk Usaha Leutik pikeun Ngamimitian Podcast ngalangkungan léngkah-léngkah kritis ieu ... pastikeun pikeun diklik kana posna dimana aranjeunna nambihan seueur sumber!

  1. Milih hiji topik ukur anjeun anu tiasa nganteurkeun ... pastikeun milarian iTunes, Spotify, SoundCloud, sareng Google Play kanggo ningali naha anjeun tiasa bersaing.
  2. Kéngingkeun anu katuhu mikropon. Pariksa abdi studio imah sareng saran peralatan di dieu.
  3. Diajar kumaha édit podcast anjeun nganggo parangkat lunak éditan sapertos AudaCity, Garageband (hungkul Mac), Adobe audisi (hadir sareng suite awan kreatif Adobe). Aya ogé jumlah platform online anu aktip sareng aktip!
  4. Rekam podcast anjeun salaku video janten anjeun tiasa unggah kana Youtube. Anjeun bakal reuwas sabaraha jalma ngadangukeun kana Youtube!
  5. meunangkeun hosting khusus diwangun pikeun podcast. Podcast ageung, ngalirkeun file sareng server wéb anu khas anjeun bakal cekek dina bandwidth anu diperyogikeun.

Kami gaduh tulisan anu langkung jero ngeunaan dimana host, sindikat, sareng promosikeun podcast anjeun anu ngajentrekeun sadaya host anu béda, sindikasi, sareng saluran promosi anu tiasa anjeun mangpaatkeun.

Sumberdaya anu sanés pikeun kuring (kalayan podcast anu saé) Perusahaan Panyiaran Brassy. Jen parantos ngabantosan rébuan jalma ngamimitian sareng ngawangun strategi podcasting bisnisna.

Oh, sareng pastikeun pikeun ngalanggan Martech Zone wawancara, podcast kuring!

Kumaha Ngamimitian Podcast

Panyingkepan: Kuring nganggo tautan afiliasi sapanjang tulisan ieu.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.