Kumaha Ngamimitian Perusahaan Suksés

SWANDIV.GIFTaun ka tukang kuring nuju damel dina bisnis sareng sababaraha mitra. Ngamimitian bisnis parantos janten proyek anu paling nangtang, mahal, sareng nyéépkeun waktos anu kantos kuring laksanakeun. Kuring kantos gaduh kemitraan sareng ngajual produk sateuacanna, tapi kuring nuju nyarioskeun ngamimitian perusahaan anu peryogi investasi, karyawan, klien, sareng sanés sanés hobi - bisnis nyata.

Bagian tina taun kamari parantos damel di kalangan pengusaha anu ngajalankeun bisnisna nyalira atanapi parantos ngamimitian usaha sorangan. Kuring cukup untung pikeun ngagaduhan seueur réréncangan di kalangan éta. Kuring kantos ngobrol sareng ati sareng seuseueurna - sadayana parantos ngadorong kuring pikeun ngaluncatan.

Kumaha anjeun ngamimitian usaha anu suksés? Ngumpulkeun artos? Ngawangun produk? Kéngingkeun lisénsi bisnis anjeun? Kéngingkeun kantor?

Taroskeun ka unggal wirausaha sareng anjeun bakal kéngingkeun waleran anu sanés. Sababaraha penasihat kami ngadorong kami pikeun kéngingkeun mémori panempatan produk sareng ngamimitian babak pengumpulan artos sacara formal. Ieu sanés teuleum anu murah pikeun ngamimitian bisnis! Kami ngamimitian perusahaan tanggungan terbatas sareng PPM, tapi anu handap murag tina pasar sareng pengumpulan artos ditunda.

Saprak harita, urang ngan saukur ngagarap proyék tambahan pikeun ngabiayaan bisnis urang sorangan. Upami diémutan, kuring henteu yakin naha PPM mangrupikeun léngkah munggaran anu leres. Kami pencét taneuh ngajalankeun sareng tumpukan tagihan hukum sareng teu aya prototipe. Sigana mah lamun kuring tiasa ngabalikkeun waktos, urang bakal nyumponan sumberdaya sareng ngamimitian pangwangunan.

Langkung gampang pikeun ngajelaskeun bisnis anu ngurilingan produk kalayan conto produkna. Kengingkeun penggabungan bisnis anu saé mangrupikeun ide anu saé ... upami anjeun ngagaduhan langkung ti hiji anu ngagaduhan. Upami anjeun henteu, kuring henteu yakin anjeun peryogi éta dugi ka kliéns munggaran pencét. Sedengkeun pikeun PPM (ieu mangrupikeun paket anu dipasihkeun ka investor), tong hariwang éta dugi ka anjeun leres-leres gaduh investor.

Rencana bisnis? Kaseueuran panaséhat kami ngawartosan kami pikeun ngarencanakeun bisnis sareng damel, tibatan, kéngingkeun presentasi anu pondok pisan babarengan anu sasaran pikeun investor urang. Ngagaduhan investor anu resep kana ROI? Éja carita ROI. Investor saha anu resep ngarobih dunya? Ngobrolkeun kumaha anjeun bakal ngarobih dunya. Padamelan seueur jalmi? Ngobrol ngeunaan kamekaran padamelan anu badé dilakukeun ku perusahaan anjeun.

Abdi henteu frustasi sareng jalan anu kami jalan, ngan kuring henteu percanten éta anu pangsaéna. Pengusaha sareng perusahaan suksés dina sabukna gaduh waktos anu gampang pikeun ngamimitian perusahaan salajengna. Investor sacara praktis ngorondang sakumna anjeun sareng jalma-jalma terakhir anu anjeun jantenkeun jegud ngarepkeun kasempetan salajengna anu anjeun ngamimitian.

Jawaban pondok nyaéta masing-masing jalma anu kuring terang nyandak jalan anu béda pisan pikeun ngamimitian perusahaanna. Sababaraha diwangun produk na konsumén sumping. Sababaraha nginjeum artos ti bank. Sababaraha nginjeum ti babaturan sareng kulawarga. Sababaraha nampi artos hibah. Sababaraha angkat ka investor ...

Saur cara anu pangpayunna pikeun ngamimitian perusahaan anu suksés nyaéta ngerjakeun jalur anu anjeun raoskeun ku… sareng tetep dina éta. Coba henteu ngantep jalma luar (khususna investor) mangaruhan arah anu anjeun candak. Éta pitunjuk anu kedah anjeun suksés pikeun dilaksanakeun.

Sanaos salah sahiji mentor urang henteu satuju kumaha pikeun ngalakukeunana, sadayana ogé satuju yén urang sakuduna lakukeun… sareng lakukeun ayeuna. Janten ... kami!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.