Restream: Pidéo Live-Stream Pikeun Langkung 30+ Platform Media Sosial Sakaligus

Kumaha Hirup Aliran ka Sababaraha Platform Média Sosial Sakaligus

Restream nyaéta layanan multistreaming anu ngamungkinkeun anjeun nyiarkeun eusi langsung anjeun ka langkung ti 30 platform streaming sakaligus. Restream ngamungkinkeun para pemasar ngalirkeun platform studio sorangan, ngalirkeun sareng OBS, vMix, e tc., Ngalirkeun file video, ngajadwalkeun hiji acara, atanapi bahkan ngan ukur ngarékam dina platformna. Langkung 4 juta streamer video sadunya nganggo Restream.

Ngadaptarkeun Akun Ngémut deui GRATIS Anjeun Dinten

Platform tujuan kaasup Facebook Live, Twitch, YouTube, Periscope ku Twitter, Linkedin, VK Live, DLive, Dailymotion, Trovo, Mixcloud, kakaoTV, Naver TV, Nimo TV, Nonolive, VLIVE, GoodGame, Huya, Zhanqi.tv, BiliBili, AfreecaTV , Mobcrush, Major League Gaming, Douyu, LiveEdu, Vaughn Live, Instagib, Breakers.TV, Vapers.TV, Picarto.TV, OK.ru, FC2 Live, Steam, sareng TeleTu. Kalayan pamutahiran anu mayar, anjeun ogé tiasa ngalirirkeun kana Grup Facebook, Halaman Facebook, Adat RTMP, Wowza, sareng Akamai.

Kumaha Aliran Kana Sababaraha Platform Sakaligus

Ngadaptarkeun Akun Ngémut deui GRATIS Anjeun Dinten

Restream nawiskeun fitur ieu:

  • Live-stream ka Sababaraha tujuan - Ngahontal pamirsa anu langkung lega ku ngalirkeun sababaraha platform sakaligus.

Tujuan Media Sosial sareng Platform Streaming

  • Restream Studio - Ngajalankeun aliran langsung profesional ti panyungsi anjeun. Undang tamu, maénkeun pidéo dina aliran, bagikeun layar anjeun, ngarobih visual anjeun, sareng seueur deui!

Restream Studio

  • Sumber RTMP - Anggo anu parantos aya Protokol Olahtalatah Waktos Nyata sumber sareng Restream Studio.

Sumber deui sumber RTMP

  • Kajadian Terjadwal - Stream video dirékam anjeun hirup. Ngarasakeun dinten anjeun nalika aliran anjeun pareum tanpa kendat.

Acara Aliran Langsung ka Sababaraha Tujuan

  • ngobrol - Poho pindah tab. Maca sareng bales pesen tina sababaraha platform streaming dina hiji layar.

Restream Obrolan Video Streaming Langsung

  • Analytics - Ukur kasuksesan anjeun. Kéngingkeun inpormasi ngeunaan kinerja streaming langsung anjeun dina sababaraha platform - dina hiji layar.

Langsung Video Streaming Analytics

Ngadaptarkeun Akun Ngémut deui GRATIS Anjeun Dinten

Panyingkepan: Kuring nganggo kami Nyegerkeun tautan afiliasi sapanjang tulisan ieu.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.