Kumaha Nyingkronkeun 2 Kalénder Google

Google Calendar

Kalayan akuisisi agénsi kuring sareng ayeuna damel salaku pasangan anu énggal Rakan Salesforce, Kuring ngagaduhan masalah dimana kuring ngajalankeun dua G Suite akun sareng ayeuna gaduh 2 kalénder pikeun ngatur. Rekening agénsi lami kuring masih aktip pikeun dianggo pikeun publikasi sareng nyarios - sareng akun énggal kanggo Highbridge.

Nalika kuring tiasa ngabagi sareng ningali unggal kalénder anu sanésna, kuring ogé kedah leres-leres ningalikeun waktos tina kalénder anu sanésna sakumaha sibukna. Kuring milarian naon waé solusi… sareng hiji-hijina cara kuring tiasa nya éta ngundang akun anu sanés ka unggal acara, anu lumayan awon sareng tiasa ngakibatkeun lieur sareng klien.

Komo deui anu langkung penting nyaéta kuring gaduh jadwal nyalira aplikasi kanggo masing-masing kalénder. Ieu ngakibatkeun sababaraha rapat dijadwalkeun dina konflik yén kuring kedah ngarombak deui. Rada nguciwakeun. Abdi hoyong éta G Suite ditawarkeun kamampuan pikeun ngalanggan kalénder anu sanés sareng janten standar salaku sibuk dina kalénder primér.

Milarian abdi ngahasilkeun solusi anu hebat, Kalénder SyncThemCarendars. Kalayan platformna, kuring tiasa nambihan dua sinkronisasi… tina unggal akun kana rekening anu sanés.

Naha Nyingkronkeun Kalénder anjeun?

Meureun aya seueur kasus panggunaan pikeun fungsionalitas ieu. Anjeun panginten hoyong ngahalangan waktos dina kalénder damel anjeun dumasar kana kalénder pribadi / pribadi anjeun. Anjeun panginten hoyong nyonto sadaya acara tina kalénder tim kana acara pribadi anjeun. Atanapi naha anjeun freelancer damel sareng sababaraha palanggan anu sanés sareng hoyong kumaha waé koordinat damel anjeun.

Kalénder SyncThemCarendars

Akun ngamungkinkeun anjeun daptar sareng kalénder primér teras nyingkronkeun dugi ka 5 kalénder. Malah langkung saé, anjeun tiasa ngarobih detil kalénder, kalebet:

  • singgetan
  • gambaran
  • location
  • tuntung deuleu
  • kasadiaan
  • panginget - standar nyaéta diberesihan kumargi éta bakal ngahasilkeun kadua kalénder ngirim panginget ka anjeun.
  • warna - khususna ngabantuan, kuring tiasa ngagaduhan unggal éntri kalénder anu dikenalkeun sareng warna anu khusus.

Mangrupikeun aplikasi wéb anu saé sareng murah pikeun kontrak taunan. Kuring yakin éta bakal ngahemat kuring langkung seueur tibatan biayana dina jangka panjang.

Mimitian Percobaan Gratis 14 Dinten Anjeun

Bantahan: Abdi afiliasi tina Kalénder SyncThemCarendars

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.