Kumaha Candak Potret layar Halaman Wéb Kalayan Diménsi Husus Ngagunakeun Google Chrome

Kumaha Candak Potret layar sareng Google Chrome

Upami anjeun agénsi atanapi perusahaan anu ngagaduhan portopolio situs atanapi halaman anu anjeun hoyong bagikeun online, anjeun panginten parantos ngaliwat nyeri nyobian néwak baju seragam Potret layar tina masing-masing situs.

Salah sahiji klien anu nuju kami damel sareng ngawangun host Solusi intranet anu tiasa dijalankeun sacara internal dina wates perusahaan. Intranét seueur ngabantosan perusahaan pikeun komunikasi berita perusahaan, nyebarkeun inpormasi pamasaran, nyayogikeun inpormasi manpaat, jst.

Kami ngabantosan OnSemble migrasi solusi Intranet na kaluar tina halaman wéb perusahaan indukna. Éta mangrupikeun proyék éksténsif anu ngahijikeun sadayana tina ngawangun profil sosial anyar, ngamutahirkeun Marketo, teras ngaleupaskeun sababaraha pamekaran khusus anu parantos aranjeunna laksanakeun pikeun ngagabungkeun situsna.

Potret layar Klién Kalayan Google Chrome

Anjeun panginten henteu sadar ieu, tapi anjeun tiasa nangkep potret layar anu sampurna nganggo set alat pamekar anu mantep Google Chrome. Narikna, éta sanés ciri anu kawéntar sanaos gaduh kalenturan anu luar biasa.

Ieu tutorial video gancang ngeunaan cara nyandak screenshot, halaman khusus anu sampurna, khusus pikeun halaman wéb nganggo Google Chrome:

Léngkah-léngkah Nyandak Potret layar Sareng Google Chrome

Alat Pamekar Google Chrome ngagaduhan pilihan pikeun nilik situs nganggo bilah alat na. Alatna diwangun sahingga pangembang tiasa ningali kumaha situsna katingali dina ukuran viewport anu béda-béda dina alat anu sanés ... tapi éta ogé janten cara anu sampurna pikeun kéngingkeun tangkapan layar anu ukuranna sampurna pikeun halaman wéb.

Dina hal ieu, kami hoyong masing-masing palanggan konci OnSemble ngalangkungan industri anu ngawangun situs Intranet anu saé nyandak tangkapan layar supados urang tiasa ningalikeun sadayana dina portopolio dina halaman wébna. Kami hoyong halaman na janten lega 1200px ku jangkungna 800px. Pikeun ngalengkepan ieu:

  1. Dina tombol navigasi anu katuhu pisan (3 titik-titik nangtung), pilih anu Ngaropea sareng Kontrol Menu.

Menu Alat Pamekar sareng Google Chrome

  1. milih Langkung Alat> Alat Pangembang

Parabot Pamekar sareng Google Chrome

  1. Hurungkeun Alat Pakakas pikeun nyandak pilihan sareng dimensi alat.

Toggle Toolbar Alat Ku Google Chrome

  1. Atur pilihan kahiji pikeun daek ngadengekeun, teras atur diménsi ka 1200 x 800 teras pencét enter. Halaman ayeuna bakal ditampilkeun ku dimensi-dimensi éta.

Alat Parangkat Responsif Google Chrome

  1. Di sisi katuhu Toolbar Alat, pencét tombol navigasi (3 titik nangtung) teras pilih Candak Potret layar.

Candak Potret layar sareng Google Chrome

  1. Google Chrome bakal nyandak screenshot anu sampurna sareng ngaleupaskeun kana anjeun undeuran folder dimana anjeun tiasa ngalampirkeun sareng ngirimkeun kana email. Pastikeun henteu milih layar lebar ukuran lengkep sabab éta bakal nyandak panjang halaman sareng teu malire wates jangkungna anjeun.

Jalan pintas Google Chrome pikeun Potret layar

Upami anjeun ahli pintas keyboard, anjeun ogé tiasa nganngalihkeun gambar layar lengkep sareng jalan pintas ieu. Kuring teu resep pendekatan ieu sabab kuring henteu tiasa nyetél jangkungna maksimum viewport ... tapi éta gampang dianggo upami anjeun kantos peryogi layar kaca sacara lengkep.

Pintasan Keyboard dina Mac:

1. Alt + Command + I 
2. Command + Shift + P

Pintasan Papan tombol dina Windows atanapi Linux:

1. Ctrl + Shift + I 
2. Ctrl + Shift + P

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.