Kumaha Lacak Anjog tina Marketing ka Penjualan

nyukcruk ngawujud tina pamasaran dugi ka penjualan

Urang teraskeun nyerat atribusi pamasaran kumargi éta mangrupikeun tantangan pikeun pemasar. Papanggihan ieu tina infographic anyar TechnologyAdvice, Kumaha Lacak Anjog tina Marketing ka Penjualan ngadukung yén ieu terus janten masalah.

Sababaraha Statistik Key ngeunaan Lacak Kampanye

  • 75% pemasar gaduh masalah dina ngitung ROI kusabab aranjeunna henteu terang hasil akhir tina kampanye na
  • 73% pemasar B2B nyatakeun yén hasil anu kaukur mangrupikeun kauntungan pangbadagna tina pamasaran otomatis
  • 68% pemasar nyebatkeun nyetak kalungguhan dumasar kana papacangan sakumaha anu paling tanggel waler pikeun kontribusi pendapatan
  • Pemasar ningali rata-rata 20% dina kasempetan penjualan tina ngawujud

Infographic ngalangkungan tinjauan prakték anu pangsaéna pikeun mastikeun ngawujud dilacak tina pamasaran dugi ka penjualan, teras kana konvérsi.

[box type = "download" align = "aligncenter" class = "" width = "90%"] TechnologyAdvice ogé nyayogikeun ebook anu nyayogikeun inpormasi tambihan pikeun ngahasilkeun langkung seueur pangasilan sareng penghasilan ngalangkungan pipa anjeun, Kumaha Lacak Anjog tina Marketing ka Penjualan[/ kotak]

Konci pikeun kasuksesan ngalacak kampanye nyaéta nyiptakeun sistem loop-tertutup (platform pamasaran otomatis ngalakukeun ieu ogé), nyiptakeun pipa dibagi atanapi jalur konvérsi dimana anjeun tiasa nyumputkeun kagiatan pangunjung tina panilitian dugi ka konvérsi, sareng ngulang prosés standarisasi ieu pikeun tiap éntri sareng titik konversi online. Seueur perusahaan bahkan nyayogikeun jalur khusus tina propil média sosialna sareng tautan anu dibagi.

Kumaha Lacak Anjog tina Pamasaran Kana Penjualan

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.