Kumaha Nyoplokkeun Internet Explorer 7

Aya hiji ton jalma anu naroskeun kumaha cara Uninstall IE7. Pupus dina panel kontrol Tambah / Cabut program. Pastikeun kotak "show updates" dipariksa. Anu matak nyaéta entri dina Control Panel nyaéta "Windows Internet Explorer 7" sareng éta henteu didaptarkeun dina Microsoft atanapi ngan saukur Internet Explorer:

Pencét pikeun Zum:
Pupus IE7

Naha anjeun uninstall? Nya… baca anu terakhir mah asup.

One comment

  1. 1

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.