Toko Facebook: Kunaon Usaha Leutik Kedah Di kapal

Kumaha Ngagunakeun Toko Facebook

Pikeun usaha leutik di dunya ritel, pangaruh Covid-19 parantos parah pikeun jalma-jalma anu teu tiasa ngajual online bari toko fisikna ditutup. Hiji tina tilu pangecér bebas khusus henteu ngagaduhan halaman wéb anu dijalankeun ku ecommerce, tapi naha Toko Facebook nawiskeun solusi saderhana pikeun usaha alit supaya tiasa ngajual online?

Naha Ngajual di Toko Facebook?

Naha Ngajual Di Toko Facebook?

kalawan leuwih 2.6 miliar pamaké bulanan, Kakuatan sareng pangaruh Facebook henteu nyarios sareng aya langkung ti 160m bisnis anu parantos ngagunakeunana pikeun ngawangun merek sareng terlibat sareng konsuménna. 

Nanging, aya deui Facebook tibatan ukur tempat pamasaran. Beuki loba éta dipaké pikeun ngagaleuh sareng ngajual produk sareng 78% konsumén Amérika parantos mendakan produk ritel dina Facebook. Janten upami produk anjeun henteu aya, éta bakal mendakan produk ti pesaing anjeun.

Kumaha Ngagunakeun Toko Facebook

Pikeun ngamimitian ngajual di Toko Facebook, anjeun kedah ngaitkeun éta sareng Halaman Facebook anu tos aya sareng nganggo Commerce Manager kanggo nambihan detil kauangan anjeun sateuacan unggah produk anjeun ka Katalog Manager. Anjeun tiasa nambihan produk sacara manual atanapi ngalangkungan data feed, gumantung kana ukuran katalog anjeun sareng sabaraha sering anjeun ngabutuhkeun lini produk.

Sakali produk anjeun parantos ditambihan, anjeun tiasa nyiptakeun Kumpulan produk anu dikaitkeun atanapi bertema pikeun promosikeun rentang musim atanapi diskon. Ieu tiasa dianggo nalika anjeun nyiapkeun tata perenah di Toko anjeun atanapi ngamajukeunana via Koleksi Iklan di Facebook sareng Instagram pikeun alat sélulér.

Nalika Toko anjeun hirup, anjeun tiasa ngatur pesenan ngalangkungan Commerce Manager. Penting pisan pikeun ngajaga layanan palanggan anu saé di Toko Facebook, sabab umpan balik négatip tiasa ngakibatkeun Toko dianggap 'kualitas rendah' ​​sareng nurunkeun peunteun dina peringkat milarian Facebook, mangaruhan pisibilitas. 

Tips Kanggo Ngajual Di Toko Facebook

Facebook nawiskeun kasempetan pikeun ngahontal pamirsa massal, tapi hadir sareng persaingan sengit pikeun perhatian aranjeunna. Ieu sababaraha tips pikeun kumaha usaha leutik tiasa menonjol ti balaréa: 

  • Anggo nami produk pikeun narik perhatian kana tawaran khusus.
  • Anggo nada merek anjeun pikeun sora dina katerangan produk pikeun mérkarkeun mérek anjeun sacara gembleng.
  • Nalika nyandak gambar produk, tetep saderhana janten jelas naon produkna sareng rencanakeun pikeun tampilan heula-sélulér.

Facebook Shops nawiskeun kasempetan ka usaha alit pikeun ngajual produkna dina platform kalayan pemirsa massal tanpa pajeulitna ngatur halaman wéb e-commerce sorangan. Anjeun tiasa mendakan langkung seueur sareng pituduh ieu ti Headway Capital, anu kalebet pitunjuk léngkah-léngkah pikeun ngamimitian.

Pitunjuk Usaha Leutik ka Toko Facebook

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.