Pariksa Stratégi Kandungan anjeun nganggo Google Search Console

Pakakas Wéb Google

Seueur jalma anu terang Google konsol Search pikeun pangiriman situs sareng verifikasi robot file, Sitemaps sareng indéks. Henteu cekap jalma ngagunakeun statistik pamilarian pikeun kéngingkeun strategi anu jelas pikeun kontén situsna, sanaos.

arahkeun ka Statistik> Pamilarian Parios Top sareng anjeun bakal mendakan kisi data anu hebat:

Pamilarian Milarian Top - Google Search Console

Di sisi kénca grid nyaéta Pamilarian Milarian Top pikeun blog anjeun. Ieu daptar kata kunci atanapi frasa luhur babarengan sareng lokasi pos atanapi halaman anjeun dina hasilna.

Di sisi katuhu grid aya istilah anu sabenerna diklik-liwat teras-terasan sareng tingkat klik-tés (CTR) na. Ieu inpormasi anu luar biasa!

Sababaraha Tip:

  • Naha ieu kecap konci anu anjeun pikahoyong pikeun perusahaan, situs atanapi blog anjeun kanggo tampilkeun? Upami henteu, anjeun panginten hoyong ngémutan deui eusi anjeun sareng ngawitan nargétkeun langkung ketat.
  • Upami anjeun ditumpukeun dina kecap konci anu khusus tapi statistik klik-tungtun anjeun henteu saé pisan, anjeun kedah ngerjakeun Judul Pos anjeun sareng pasang kutipan sareng deskripsi meta). Ieu ngandung harti anjeun henteu ngagaduhan judul sareng kontén anu narik - jalma ningali tautan anjeun tapi henteu diklik.

Paringkat ogé dina hasil pamilarian anu teu tungtung padamelan anjeun. Mastikeun yén kontén anjeun diserat cekap ku jalma diklik éta langkung penting!

One comment

  1. 1

    Bakal resep anjeun parantos lebet kana langkung jéntré ngeunaan cara ngagunakeun inpo éta. Bantosan GW henteu sadayana mangpaat.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.