Kumaha Cara Nganggo Konci Épéktip pikeun SEO sareng Langkung Seueur

Depositphotos 24959111 m

Mesin pencari mendakan kecap konci dina elemen anu béda dina hiji halaman sareng nganggona pikeun nangtoskeun naha halaman éta kedah diréngking dina hasil anu tangtu. Pamakéan leres tina kecap konci bakal kéngingkeun halaman anjeun diindéks pikeun milarian khusus tapi henteu ngajamin panempatan atanapi pangkat dina milarian éta. Aya ogé sababaraha kasalahan kecap konci umum pikeun nyingkahan.

Unggal halaman kedah sasaran kumpulan kecap konci anu ketat. Numutkeun kuring, anjeun teu kedah halaman anu nargétkeun langkung ti 3 dugi ka 5 sareng éta kedah saling hubungan. Janten 'milis' sareng 'daptar pamasaran langsung' aya hubunganana sareng matuh anu sanésna sareng tiasa dianggo dina koordinasi sareng anu sanés dina halaman.

Halaman anjeun kedah difokuskeun eusi anu hébat anu ngadorong konversi, henteu konsentrasi isian kecap konci sapanjang eusi éta. Pamakéan alami tina kecap konci paling penting - supados mesin pencari ningali kecap konci tapi anu datang teu kedah ningali éta. Eusi ngadorong konversi (penjualan) - janten nyerat ogé!

Dimana Panilitian Konci

Hiji-hijina alat anu kuring anggo deui panalungtikan keyword anu Semrush jeung BuzzSumo. BuzzSumo nyayogikeun wawasan ngeunaan popularitas eusi sareng Semrush nyayogikeun wawasan dina réngking eusi… anu dua henteu teras-terasan sami. Kumisan ti sajumlahing Inok sareng Parangkat Parangkat, Semrush ngan ukur ngalakukeun pagawéan anu luar biasa dina ngaidentipikasi kecap konci anu paling penting pikeun anjeun bisnis. Ieu sababaraha cara kuring nganggo alat:

  • Kata Kunci Domain - Kuring ngajalankeun laporan ngeunaan klien pikeun ngaidentipikasi kecap konci anu aranjeunna parantos aya dina rengking sareng nangtoskeun naha aya stratégi sapertos parobihan kontén sareng promosi kuring tiasa nyebarkeun anu bakal ningkatkeun jajaranana.
  • Kata Kunci Patali - Nalika kuring mendakan kecap konci anu kuring hoyong udagan, kuring ngajalankeun laporan kecap konci anu patali pikeun ngaidentipikasi kombinasi kecap konci anu relevan anu kuring tiasa kéngingkeun rangking anu langkung saé.
  • Gap Analisis - Semrush ngagaduhan fitur anu saé pisan dimana anjeun tiasa ngabandingkeun sababaraha domain sareng ngaidentipikasi dimana anjeun bersaing sareng domain sanés. Kami sering ngaidentipikasi kecap konci pesaing klien kami aya dina peringkat yén kami henteu ngudag.

Kumaha Cara Nganggo Konci Épéktip dina situs anjeun SEO

  1. domain - upami nami domain anjeun ngagaduhan kecap konci, éta saé. Upami henteu, éta henteu kunanaon ogé. Pastikeun anjeun parantos ngadaptar domain salami 10 taun janten Google sadar yén éta sanés situs spam sareng tiasa hirup. Panjang pendaptaran domain mangrupikeun mitos SEO. Nanging, domain ngora bakal ngagaduhan wewenang kirang ti hiji anu panginten tiasa dimangpaatkeun kapengker kanggo istilah anu sami. Sateuacan anjeun milarian domain anu seger, parios sababaraha lélang dina domain anu sanés ... anjeun tiasa ngamimitian mimiti upami anjeun nembé ngamimitian!
  2. Tag Judul Halaman Halaman - pastikeun tag judul halaman utama anjeun ngagaduhan sababaraha istilah anu anjeun anggo sareng nempatkeunana sateuacan nami perusahaan anjeun.
  3. Judul Tag - tiap halaman mandiri kedahna ngagaduhan kecap konci anu difokuskeun ku eusi halaman éta.
  4. Meta Tags - tag kecap konci teu dipalire ku mesin pencari sareng kecap konci anu digunakeun dina pedaran halaman anjeun teu dipaliré. Nanging, nalika aya anu milari kecap konci anu khusus, éta bakal dikurung dina halaman hasil mesin pencari janten pangguna anu milarian panginten langkung kamungkinan ngeklik hasil anjeun.
  5. Tag pos - dina HTML, aya judul sareng sub judul. Ieu khususna , , tag dina urutan anu penting. Mesin pencari merhatoskeun tag ieu sareng penting pikeun anjeun merhatoskeunana ogé nyieun halaman sareng ngamanpaatkeun kecap konci. Pikeun tulisan blog, gunakeun kecap konci dina judul tulisan blog anjeun. Cegah tina nganggo , , atanapi tag dina sidebar anjeun.
  6. Kandel sareng miring - kandel atanapi miring kecap konci anjeun dina halaman supados menonjol.
  7. Gambar Alt sareng Pedaran - nalika anjeun nganggo gambar (disarankeun) dina halaman situs anjeun atanapi tulisan, pastikeun ngagunakeun kecap konci sacara épéktip dina alt gambar atanapi tag déskripsi.
    
    

    Sistem manajemén eusi anjeun kedah ngamungkinkeun ieu.

  8. Tautan Internal - upami anjeun nyebatkeun tulisan atanapi halaman sanés dina situs anjeun, pastikeun nganggo kata konci sacara épéktip dina jangkar téks tautan kana eusi éta sareng dina tag judul tag jangkar.
    Langkung seueur kecap konci

    Hindarkeun ngagunakeun istilah umum sapertos 'baca langkung' atanapi 'klik di dieu'.

  9. Kecap Mimiti Eusi - kecap munggaran dina halaman anjeun atanapi tulisan kedah kalebet kecap konci anu aya hubunganana sareng kontén dina halaman éta.
  10. Luhur kaca - Mesin pencari ningali halaman sareng nganalisis konténna ti luhur ka handap, luhur halaman mangrupikeun eusi anu paling penting sareng handapeun halaman anu paling henteu penting. Upami anjeun ngagaduhan perenah kolomar, parios sareng perusahaan anjeun anu ngarancang téma anjeun sareng pastikeun kolom na langkung handap dina HTML anjeun tibatan awak eusi anjeun (seueur téma nempatkeun heula sidebar!).
  11. Pamakéan Diulang - dina kontén anjeun (ogé katelah kapadetan keyword), penting pikeun ngagunakeun kecap konci sacara alami dina eusi anjeun. Mesin pencari beuki canggih pikeun milarian istilah anu aya hubunganana, kitu ogé anjeun henteu kedah ngulang deui frasa anu sami. Salawasna damel dina mastikeun eusi anjeun alami sareng narik ati. Sanaos kontén anu langkung dioptimalkeun panginten anjeun mendakan, éta moal ngajantenkeun anjeun dijual!

Ieu hiji catetan anu sanés… kecap konci henteu kedah cocog. Kecap sasarengan sareng sinonim sami penting sareng leres-leres tiasa mendakan kontén anjeun dina susunan kombinasi milarian anu langkung ageung upami anjeun nganggo. Dina conto tulisan ieu, kuring nganggo istilah sapertos pamakean kecap konci, tapi kuring ogé nganggo istilah sapertos SEO, kapadetan keyword, eusi, tag judul… Sadaya istilah anu aya hubunganana sareng topik tapi tiasa ngajantenkeun tulisan ieu langkung seueur kanggo kombinasi.

Éta ogé penting pikeun dicatet yén pangguna mesin pencari ngetikkeun kecap konci anu langkung panjang - kalebet patarosan sareng frasa anu sanés pikeun ngahususkeun hasilna. Janten kecap konci henteu diwatesan ku gabungan 1 atanapi 2 kecap, éta tiasa janten kalimat sadayana! Sareng kami parantos mendakan yén kombinasi anu langkung lami, langkung saé pertandingan, beuki patalimarga patalimarga - sareng kamungkinan pengunjung bakal ngonversi.

Upami anjeun tiasa kéngingkeun tautan luar sareng kecap konci deui kana situs anjeun, langkung saé! Pos ieu ngan saukur ngeunaan panggunaan kecap konci dina situs, sanaos.

Kata kunci penting pisan pikeun bisnis anu halaman wéb mangrupikeun panyuluhan penting pikeun operasina. Nalika dianggo leres, halaman wéb anu dioptimalkeun pikeun kecap konci tiasa ngahasilkeun hasil pamilarian anu langkung saé sareng ningkatkeun patalimarga ka toko online. Pamustunganana, éta ogé ngabantosan bisnis narik prospek kalayan kasempetan langkung luhur pikeun ngajantenkeun pelanggan anu mayar. Pangwangun Bisnis Sehat

Ieu mangrupikeun infographic ti Pembina Usaha Sehat, Kunaon Kata Kunci Penting Pikeun Penjualan Online Anjeun:

Pamakéan keyword Infographic

Panyingkepan: Kuring nganggo tautan afiliasi kuring pikeun Semrush dina tulisan.

10 Komentar

  1. 1

    Ieu eusi hébat Douglas. Sakitu seueur situs, seueur pisan variabel, sareng seueur versi di luar sana anu matak lieur ka saha waé anu ngamimitian diajar ngeunaan arena SEO. Tapi anjeun ngan ukur langsung kana naon anu penting sareng anu henteu; naon anu disebut sababaraha "to the point"! Pasti patut dibagikeun sareng peeps kuring. –Paul

  2. 2

    Heboh mendakan, PJ! Kuring kantos nguping 'rumbling' janten mutuskeun pikeun kalebetkeun kana tulisan. Sigana mah éta henteu nganyenyeri nanaon (di luar dompét anjeun)! Hatur nuhun parantos nyéépkeun waktos sareng ngirim ieu!

  3. 3

    Naha leres leres # 1? Kuring kantos nguping pendapat anu beragam ngeunaan hal éta. Kuring gaduh sadayana domain kuring dina pembaharuan 1 taun. Naha kuring leres-leres ngaco sorangan kana domain bisnis inti kuring ku henteu manjangan ka 10 taun?

    • 4

      Hai Patric,

      PJ ngalakukeun sababaraha analisis anu hébat sareng parantos mendakan sababaraha tulisan langsung ti Google anu sengketa ieu. Janten - sigana kuring moal hariwang teuing ngeunaan éta. Kuring masih ngalakukeun éta, sanaos… saur abdi mangrupikeun latihan anu saé sareng kuring benci yén aranjeunna sigana bakal béak nalika kuring teu gaduh artos!

      Doug

  4. 5

    Hatur nuhun kana tulisanana. Komo ieu ditulis 3.5 taun ka pengker éta masih aya kénéh inpormasi anu relevan sareng mangpaat pisan.

  5. 7
  6. 8
    • 9

      Kanggo sabagéan ageung, kuring yakin éta masih penting. Nanging, kuring bakal ngadorong nyerat kanggo pamaca anjeun sareng TEU merhatoskeun pisan mékanika optimasi keyword SEO. Sedengkeun strategi ieu tiasa ngabantosan anjeun diindéks sacara akurat, peringkat badé gumantung kana popularitas kontén éta. Gawe sareng mastikeun anjeun gaduh kontén hébat, euyeub jauh langkung penting tibatan panempatan kecap konci dina taun 2015. Ogé, Google ngakuan istilah ko-kajadian ayeuna langkung saé tibatan anu tiheula.

  7. 10

    Kata konci maénkeun peran penting dina SEO. Seueur jalma gagal pangkat ogé dina mesin pencari, kusabab panilitian sareng panempatan kecap konci anu salah. Nanging, hatur nuhun kana postingan anjeun, bahkan para pemula ayeuna tiasa ngawasa seni Optimasi Kata Kunci. Tulisan anu saé. Nyaan ngabantosan. Hatur nuhun pisan kanggo anu ngabagi!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.