Kumaha Paké LinkedIn pikeun Marketing

LinkedIn

Kami parantos ngabagi kumaha anjeun tiasa ngaoptimalkeun profil LinkedIn masing-masing, tapi kumaha cara ngamangpaatkeun LinkedIn pikeun jaringan sareng ngamajukeun bisnis online?

  • LinkedIn 277% langkung épéktip pikeun generasi kalungguhan tibatan Facebook sareng Twitter.
  • 2 juta perusahaan parantos masang halaman perusahaan LinkedIn. Kieu yeuh biruang.
  • LinkedIn ngagaduhan 200 juta pangguna di 200+ nagara.

Éta sababaraha nomer anu pikasieuneun sareng ditarjamahkeun kana hiji hal - LinkedIn mangrupikeun sumber bisnis jaringan anu pangsaéna dina Internét.

LinkedIn jauh langkung seueur tibatan alat rekrutmen sareng moro padamelan. Sutradara pamasaran nganggo LinkedIn salaku saluran online powerhouse pikeun narik penjualan, ngalaksanakeun prospek sareng ngagancangkeun paguneman pikeun ngarobih ngawujud kana pendapatan. Sumber: Maccabee

Dina infographic anu saé ieu ti Maccabee, Pitunjuk A CMO pikeun Pamasaran sareng LinkedIn, aranjeunna nyayogikeun dalapan strategi pikeun pemasar pikeun ngungkit LinkedIn pikeun ngawangun ayana online:

  1. Kalibet ku pangseueurna inohong pangaruh dina industri anjeun.
  2. Naekeun perusahaan anjeun pangkat halaman mesin pencari dina Google.
  3. Diuk kana prasmanan sadaya-anjeun-tiasa-baca panalungtikan pasar.
  4. Monitor prospek anjeun sareng konsumén.
  5. Netepkeun naon perusahaan anjeun singkatan.
  6. Diajar ngeunaan media ngalangkungan industri anjeun.
  7. Posisi perusahaan anjeun salaku industri panginten pamimpin.
  8. Kalibetkeun konsumén poténsial sareng Eusi anu di-host ku LinkedIn.

Pastikeun anjeun maca infographic pikeun detil ngeunaan kumaha anjeun tiasa ngahontal unggal strategi. Sahenteuna, nyieun halaman perusahaan, gabung grup industri ngarah, ngundang prospek kana jaringan anjeun, sareng ajak karyawan anjeun ngiringan Linkin.

Konci pikeun ngahasilkeun minat perusahaan anjeun nyiptakeun minat pikeun pamimpin bisnis anjeun. Ngagaduhan padamel nyerat tulisan format panjang, bagikeun apdet sareng ngembangkeun presentasi dina Slouriare - medarkeun ka profil LinkedIn na

Marketing LinkedIn

2 Komentar

  1. 1

    Sababaraha tip anu saé di dieu pikeun saha waé anu ngagunakeun Douglas, kuring mendakan yén nuturkeun sababaraha di luhur parantos leres-leres ngabantosan bisnis desain halaman wéb kuring ningkatkeun kalungguhan - éta sadayana ngeunaan ngawangun kapercayaan sareng hubungan. Meunangkeun diri kaluar aya konci!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.