Kumaha Ngagunakeun Média Sosial pikeun Usaha Leutik

média sosial bisnis leutik

Éta henteu saderhana panginten jalma. Pasti, saatos dasawarsa damel éta, kuring ngagaduhan salah sahiji handap anu hadé dina média sosial. Tapi usaha leutik biasana henteu gaduh sapuluh taun kanggo ningkat sareng nyiptakeun momentum strategi aranjeunna. Komo di abdi bisnis leutik, kamampuan kuring ngaeksekusi anu strategis pisan sosial media marketing inisiatif pikeun bisnis leutik kuring mangrupikeun tantangan. Kuring terang kuring kedah teraskeun ningkatkeun jangkauan sareng wewenang kuring, tapi kuring henteu tiasa ngalakukeun éta kalayan biaya bisnis kuring.

Pikeun usaha leutik, kurangna sumberdaya sering ngahalangan pikeun ngahontal kasuksésan média sosial. Untungna, aya cara pikeun usaha alit pikeun ngatur sosial, sanaos aranjeunna kirang waktos, tanaga, sareng anggaran. Dina tulisan ieu, urang ningali strategi pikeun nyiptakeun strategi média sosial anu épéktip kalayan sumber anu minimal. Kristi Hines, Salesforce Kanada Blog

Salesforce parantos rusak a strategi média sosial pikeun usaha leutik ka 5 tahap dasar.

  1. Atur Goals realistis
  2. Pilih Jaringan Katuhu pikeun ngahontal Tujuan Anjeun
  3. Fokus kana Kegiatan anu Bakal Ngabantosan Anjeun Pikeun ngahontal Tujuan
  4. Méakkeun Anggaran Periklanan dina Iklan Target
  5. Ukur Hasilna Anjeun

Abdi nambihan yén ieu sanés jalan lengkep, éta bunderan. Saatos anjeun ngukur hasil anjeun, anjeun kedah uih deui ka # 1 deui sareng ngareset tujuan anjeun sareng ngalaksanakeun prosés ... nyaring sareng ngaoptimalkeun strategi anjeun di sapanjang jalan. Kuring ogé henteu percanten yén anjeun kedah milih nu mana jaringan, éta langkung seueur masalah pikeun uji coba sareng ngaoptimalkeun masing-masing pikeun pemirsa anu aya. Anjeun panginten hoyong ningkatkeun penjualan di LinkedIn, tapi ningkatkeun kasadaran dina Facebook - salaku conto.

Kumaha Ngagunakeun Média Sosial pikeun Usaha Leutik

4 Komentar

  1. 1
  2. 2
  3. 3
    • 4

      Hatur nuhun Nancy! Ngan émut yén éta mangrupikeun investasi sareng henteu salawasna gaduh dampak langsung sareng langsung. Kakuatan média sosial aya dina kamampuan pikeun ngajantenkeun pesen anjeun saluareun jaringan langsung anjeun. Kana waktosna, anjeun bakal nampi langkung perhatian, langkung seueur pengikut, sareng pamustunganana sababaraha bisnis sareng rujukan.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.