Kumaha Paké Zoom H6 anjeun salaku Audio Interface to a Mevo

Mevo

Kadang-kadang henteuna dokuméntasi dina halaman wéb leres-leres matak pikasieuneun sareng meryogikeun ton trial and error sateuacan anjeun damel anu leres. Salah sahiji klien kuring nyaéta pusat data panggedéna di midwest sareng aranjeunna mingpin nagara dina sertifikasi. Sedengkeun urang ngadorong eusi sakapeung, kuring badé ngalegaan kamampuanna ngarah tiasa nyayogikeun langkung seueur nilai ka prospek sareng konsumén ngalangkungan medium anu sanés.

Streaming langsung sababaraha katerangan ngeunaan peraturan anyar, wawancara sababaraha ahli industri, atanapi ngan ukur masihan sababaraha patuh atanapi naséhat kaamanan ti jaman ka jaman tiasa rada berharga. Janten, kuring ngabantosan aranjeunna ngawangun studio pikeun ngarékam podcast, ngarékam pidéo, sareng streaming langsung.

Aranjeunna gaduh ruang rapat anu ageung dimana kuring ngabéréskeun daérah sareng ngamankeunana sareng gorden audio kanggo ngirangan gema. Kuring mutuskeun badé angkat sareng setelan semi-portabel a Mevo kaméra streaming langsung, hiji Perekam Zum H6, sarta nirkabel Shure mikropon lavalier. Ieu ngandung harti yén kuring tiasa nyetél di daérah anu henteu kaetung pikeun ngarékam - tina méja papan dugi ka tempat linggih sareng sadayana anu aya diantaraana.

Tangtosna, sakali kuring ngagaduhan sadaya alat éta nyaéta nalika kuring ngalaman masalah. Sistem Zoom H6 sareng Shure tiasa dianggo kalayan sampurna, tapi kuring kantos nyobian nyobian kumaha ngagunakeun Zoom H6 salaku interface audio ka Mevo.

Zoom H6 sareng Mevo Boost

Hiji catetan ngeunaan ieu nyaéta yén anjeun leres-leres hoyong nganggo Mevo Boost, anu kalebet kamampuan pikeun nyambungkeun via jaringan pikeun streaming, ogé USB pikeun audio, sareng ngagaduhan kakuatan sareng batré anu diperpanjang. Kuring diuji sistem belasan cara anu béda ... nyobian ngempelkeun sababaraha inpormasi tina Dokuméntasi terbatas Mevo anu nunjukkeun Zoom H4n sareng sanés H6… anu ngagaduhan bédana anu substansial.

Sabenerna jauh kurang kompleks tibatan anu kuring imajinasi:

  1. Sambungkeun Zoom H6 ka Mevo Boost ngalangkungan USB. Catetan: Ieu HENTEU bakal nguatkeun Zoom H6 (Boo!) Janten anjeun kedah nganggo batréna.
  2. Hurungkeun Mevo teras Zoom H6.
  3. Dina Zoom H6, anjeun kedah napigasi ngalangkungan sistem ménu sareng nyetél salaku panganteur audio keur rékaman multi-lagu keur PC / Mac nganggo kakuatan batre.

Ieu layar dina urutan (henteu merhatoskeun item ménu anu disorot, kuring narik gambar ieu ti manual Zoom H6).

Anggo Zoom H6 anjeun salaku Audio Interface

Zoom H6 Audio Interface

Pilih Multi Track supados anjeun tiasa nganggo sadaya input mikropon anjeun

Zoom H6 Multi Track Audio Interface

PENTING: Pilih PC / Mac nganggo kakuatan batre

Zoom H6 PC / Mac Ngagunakeun Daya Batre - Audio Interface

Mevo Input USB

Ayeuna anjeun bakal tiasa ningali USB salaku input audio dina Mevo! Ngan ketok pikeun nyambungkeun anjeun bakal siap angkat.

mevo audio audio

Catetan samping, dokuméntasi pikeun Zoom H4n nyatakeun yén kaluaran audio kedahna 44kHz tibatan 48kHz. Dina Zoom H6, kuring henteu tiasa ngarobih frékuénsi kaluaran nalika éta dianggo salaku panganteur audio USB. Upami anjeun terang kumaha, hayu atuh terang! Éta hurung hébat dina 48kHz janten Kuring henteu yakin yén éta perlu.

panyingkepan: Kuring nganggo kode afiliasi Amazon kuring dina tulisan ieu.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.