Ngarobih Post Slug dina WordPress pikeun SEO

Depositphotos 20821051 s

Di kali nalika anjeun ngalakukeun panilitian kata kunci iraha blogging pikeun search engine optimization, anjeun panginten mendakan yén sajumlah seueur panyiar salah éja atanapi kecap pangantét. Hiji conto panginten USS Forrestal versus USS Forestal.

Némbongan dina hasil pamilarian kecap salah éja mangrupikeun taktik anu lumayan lumayan leres ... tapi anjeun panginten henteu hoyong terang-terangan salah éja kecap dina judul tulisan anjeun atanapi dina kontén anjeun. Sajajalan, aya anu bakal nunjuk kasalahan kaluar ka anjeun!

Daripada katingali isin, ngamangpaatkeun tempat sanés dina kontén anjeun pikeun ngahaja éja kecap:

  • Anjeun Pos Slug (video di handap)
  • Dina tag judul dina tag jangkar (tautan).
  • Dina judul atanapi tag pedaran dina gambar.

Ieu video pondok dina kumaha ngarobih postingan slug anjeun dina WordPress. ULAH ngalakukeun ieu saatos nyebarkeun tulisan blog, sanaos! Nalika anjeun nyerat tulisan blog anjeun, anjeun tiasa ngamutahirkeun tulisan slug anjeun kalayan gampang:

3 Komentar

  1. 1
    • 2

      Hai Stephen,

      Narikna, éta henteu muncul sakumaha mantap sakumaha versi 'studio' pikeun Windows. Tapi éta saderhana saderhana dianggo! Antarmuka niron iMovie sacara signifikan. Kuring ngagaleuh waktos éta kaluar. Kuring nganggo Snap X Pro tapi éta cenah langganan kuring béak… kuring henteu sadar ieu langganan! Ieu langkung saé.

      Doug

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.