Naha Survei anjeun langkung ngabahayakeun tibatan saé?

Sigana unggal platform média sosial tunggal ayeuna kaasup kana survey atanapi fitur polling. Twitter ngagaduhan twtpoll, PollDaddy parantos ngaluncurkeun alat khusus Twitter, SocialToo ngagaduhan aplikasi polling pikeun Twitter sareng Facebook, Zoomerang ngagaduhan alat survey terpadu Facebook, sarta LinkedIn gaduh polling populérna sorangan aplikasi.

Langkung seueur perusahaan nyebarkeun survey sareng jajak pendapat pikeun ngaidentipikasi masalah ngeunaan kumaha konsuménna ningali produk sareng jasa na. Kusabab alat survey sareng polling ieu janten langkung nyebar sareng langkung gampang dianggo, urang ningali beuki seueur ... tapi kualitas patarosan sareng hasil saterasna ngaleutikan. Survey ieu tiasa leres-leres ngalakukeun perusahaan langkung bahaya tibatan anu saé. Nulis survey goréng atanapi jajak pendapat sareng nyandak kaputusan kana hasilna tiasa nganyenyeri perusahaan anjeun.

Ieu conto survey anu kuring nampi kamari:
survey-question.png

Masalah sareng patarosan survey ieu nyaéta samar-samar na merlukeun kuring pikeun milih pilihan sanaos kuring henteu satuju kana éta sagala tina réspon anu leres. Kusabab kuring parantos hasil ngamangpaatkeun sadayana tapi Layanan Palanggan, kuring panginten langkung gampang milih Layanan Palanggan kanggo waleran kuring. Hasilna, perusahaan tiasa percanten peryogi ningkatkeun Layanan Palanggan na. Ieu boro-boro teuing… ngan saukur hiji hasil anu kuring teu wawuh.

Kuring ogé kantos ningali polling sareng survey disiksa ku perusahaan anu gaduh elehan pelanggan anu luhur. Daripada ngalereskeun masalah anu parantos dilaporkeun terus-terusan sareng klien anu parantos ngantunkeun, perusahaan milih-milih patarosan survey nyalira sareng réspon kanggo konsentrasi kana daérah anu aranjeunna betah dilakukeun. Janten perusahaan anu ngagaduhan masalah anu aranjeunna terang nyaéta konci pikeun omzetna ngan ukur nyingkahan patarosan anu bakal disorot. Mah.

Meunangkeun naséhat perusahaan survey konsumén tiasa ngabantosan anjeun ngawangun a survey anu ngamangpaatkeun prakték pangsaéna jeung meunang tingkat réspon luhur. Pastikeun nuturkeun ieu Blog Émbaran Walker - aranjeunna ngagaduhan seueur pangalaman sareng bimbingan dina nganalisis eupan balik palanggan kalayan épéktip.

Sateuacan anjeun mutuskeun ngirim polling Twitter salajengna, anjeun panginten badé kéngingkeun naséhat ti perusahaan survey profesional. Aranjeunna tiasa ngabantosan anjeun ngadamel pesen anjeun, ngamaksimalkeun tingkat réspon, nyingkahan patarosan anu teu jelas atanapi nyasabkeun, sareng ngartos margin error dina réspon.

Anjeun ogé panginten hoyong nganggo mesin survey anu langkung mantep. Abdi pameget pisan Formstack (sanés ngan kusabab aranjeunna babaturan), tapi kusabab kuring saleresna tiasa ngembangkeun survey anu dinamis. Dumasar kana réspon patarosan, kuring tiasa mingpin juru survey kana patarosan anyar anu langkung jero kana réspon aranjeunna.

3 Komentar

  1. 1

    Kuring sapuk pisan sareng anjeun ngeunaan ieu, Doug! Kanggo ngajantenkeun tujuan anjeun, perlu dicatet yén seuseueurna anu ngalirkeun pikeun panilitian leres-leres teu malire komponén émosional. Seringna, "panaliti" kéngingkeun naon anu karaos ku jalma waleran anu logis atanapi aman. Urang tiasa nyarios yén urang mésér hal ku harga heula, tapi kanyataanna aya hal anu séjén anu nyandak kaputusan.

  2. 2
  3. 3

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.