Kumaha Nulis Judul Anu Ngadamel Pengunjung Dursasana

kumaha nyerat judul anu saé

Publikasi salawasna ngagaduhan manpaat pikeun ngabungkus judul sareng judulna ku citra atanapi panjelasan anu kuat. Dina ranah digital, kamewahan éta sering teu aya. Eusi saréréa katingalina mirip pisan dina Hasil tweet atanapi Search Engine. Urang kedah narik perhatian pamiarsa anu sibuk langkung saé tibatan pesaing kami ngarah pencét-liwat sareng kéngingkeun eusi anu aranjeunna milari.

Rata-rata, lima kali langkung seueur jalma maca judul nalika maca salinan awak. Nalika anjeun nyerat judul anjeun, anjeun parantos nyéépkeun 80 sen tina dolar anjeun.

David Ogilvy, Pangakuan saurang Lalaki Iklan

Béja kuring henteu nyarios kumaha nyerat clickbait, atanapi kumaha carana supados pamiarsa ngan ukur diklik. Unggal-unggal anjeun ngalakukeun éta, anjeun bakal kaleungitan kapercayaan anu dibaca ku anu maca. Sareng kapercayaan mangrupikeun kahoyong unggal pemasar anu hoyong bisnis sareng pamaca salajengna. Éta sababna kaseueuran situs clickbait henteu ngajual nanaon tapi ruang iklan. Aranjeunna peryogi nomer pikeun naékkeun tingkat iklanna, sanés kapercayaan anu datang.

Salesforce Kanada parantos ngahijikeun infographic, Kumaha Nulis Judul Kuat Anu Ménta Perhatosan. Di jerona, aranjeunna nyarios nganggo metodologi ieu.

Metode SHINE Nulis Judul Alus

  • S - Janten husus ngeunaan topik anu anjeun nyerat.
  • H - Janten suka nulung. Nyayogikeun nilai ka pemirsa anjeun ningkatkeun kaimanan sareng kapercayaan ka anjeun salaku otoritas.
  • I - Janten geuwat matak. Judul boneka kecap konci generik henteu motong éta.
  • N - Janten kakuping. Upami batur parantos nyerat tulisan anu langkung saé, bagikeun milikna sareng hemat waktos anjeun!
  • E - Janten entertaining. Marketing speak sareng lingo industri badé nempatkeun audién anjeun bobo.

Infographic nyarankeun CoSchedule's Blog Post Headline Analyzer, anu nyayogikeun kuring nganggo B + dina judul ieu. Skor ieu luhur kusabab Kumaha unsur. Skor keseluruhan dumasar kana skor aranjeunna Nilai Pamasaran Emosi algoritma anu prediksi sakumaha saé judulna bakal dibagi dumasar kana kosa kecap anu digunakeun.

Salah sahiji trik saderhana anu copywriter anu hébat terus nunjukkeun ka kuring anu tiasa dianggo nyaéta kumaha ngabungkus judul anjeun dina kecap anjeun atanapi anjeun sahingga anjeun kapaksa nyarios langsung ka pamaca. Nyarios langsung ka pamiarsa anjeun ngahususkeun pangalaman sareng ngawangun hubungan instan antara anjeun sareng pamaca anjeun, ngadorong pamiarsa anjeun pikeun klik-tés pikeun maca sésana.

Kumaha Nulis Judul Kuat

One comment

  1. 1

    Rekomendasi hébat, Douglas! Anjeun terang teu? Kuring ogé ngagunakeun alat sapertos sapertos HubSpot Topic Generator atanapi Blog Judul Generator ku BlogAbout - aranjeunna ngabantosan kuring pikeun nyusun deui judul anu biasa sapertos anu narik perhatian pamiarsa. Anjeun tiasa ningali sababaraha conto judul anu dihasilkeun ku alat ieu dina blog kuring http://www.edugeeksclub.com/blog .
    Ku jalan kitu, kuring henteu nguping ngeunaan Headline Analyzer - kuring pasti bakal nganggo éta ka hareup.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.