11 Bahan Penting pikeun Post Blog Anu Mending

bahan penting gambar pos infographic

Sababaraha eusi pangsaéna anu anjeun mendakan dina wéb kajantenan nalika anjeun tiasa nyandak prosés anu rumit sareng saderhana. Copyblogger parantos ngalakukeun éta infographic ieu dina nulis tulisan blog. Unggal aspék naséhat nyaéta pikeun nyaring sareng ngagosok postingan pikeun kéngingkeun sareng ngajaga pamiarsa. Aya sababaraha konci sateuacan & afters, ogé…

  • saencan - nyerat blog anjeun dina a platform dioptimalkeun ogé éta pikaresepeun sacara éstétis, ngadorong ngabagi, sareng nyayogikeun aksi-aksi pikeun pamiarsa pikeun miluan salajengna (langganan, unduhan, kaanggotaan, jst.)
  • saatos - promosikeun tulisan blog anjeun sapanjang jaringan média sosial anjeun pikeun kéngingkeun langkung seueur pamiarsa sareng ngalebetkeun kana pamasaran email anjeun pikeun ngajaga para pengunjung éta datang deui!

Upami anjeun hoyong maca tulisan Copyblogger dina masing-masing tina 11 bahan, ieu di dieu pikeun dimana:

  1. Karajinan a headline magnét.
  2. Buka ku bang.
  3. make kecap persuasif.
  4. Tulis damn kalimat alus.
  5. Lebetkeun killer titik pelor.
  6. nyiptakeun subheads éndah.
  7. Ngawartoskeun anu ngagoda dongeng.
  8. Tetep perhatian sareng cliffhangers internal.
  9. Pilih hiji gambar néwak.
  10. Tutup ku gaya.
  11. Be asli.

ésénsial-blog-post-bahan-infographic

One comment

  1. 1

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.