Kumaha Nulis Naskah Pidéo Anu Kuat sareng Épéktip

Kumaha Nulis Naskah Pidéo Anu Nerangkeun

Kuring parantos bérés sareng produksi panjelaskeun pidéo pikeun palanggan urang minggu ieu. Éta mangrupikeun prosés anu saderhana, tapi penting pisan kuring nyempetkeun naskah pikeun mastikeun éta sakedik, mangaruhan, sareng tuntas pikeun mastikeun video anu ngajelaskeun ngagaduhan pangaruh anu maksimal.

Statistik Pidéo Penjelasan

  • Rata-rata, pemirsa nonton 46.2 detik tina 60 detik video penjelasan
  • Tempat anu pikaresepeun pikeun panjang video anu ngajelaskeun nyaéta detik 60-120 kalayan tingkat ingetan 57% pemirsa
  • Video panjelasan langkung lami tibatan 120 detik ngan ukur ngagaduhan 47% ingetan
  • nu haladir tingkat ingetan turun éksponénsial ngalangkungan tanda 2-menit

Investasi dina pidéo panjelasan kedahna lamun perusahaan anjeun teras-terasan bajoang ngajelaskeun sareng ngagambarkeun prosés na ka calon pembeli. Kuring miharep sadayana klien kami ngalakukeunana nanem modal sahenteuna hiji video anu ngajelaskeun. Nyaéta sababaraha jinis pidéo panjelaskeun - sareng aranjeunna tiasa diamankeun sacara luar biasa dina milarian, milarian pidéo, sareng média sosial.

Tim di Breadnbeyond, perusahaan pidéo panjelasan, parantos ngahijikeun infographic anu pang lengkepna anu kuring tingali anu ngajelaskeun kumaha cara nyerat skrip pidéo anu hadé dina infographic ieu, Lambaran Curang Pamungkas pikeun Nulis Naskah Pidéo Anu Ngécéskeun. Tip ahli kaasup:

  1. Ngagunakeun kecap konkretasi sareng ilustrasi
  2. Didik sareng ngahibur
  3. Tekenan kecap sareng nada anjeun
  4. Tulis siga anjeun nyarios
  5. Larapkeun struktur naratif Palasik

Breadnbeyond ngingetkeun panulis naskah pikeun émut salawasna naon, nu saha, nu kunaon, jeung kumaha. Éta rumus anu kuring resep. Skrip kuring biasana dimimitian ku pangenalan karakter (saha waé anu cocog sareng target pemirsa kami), masalah anu aranjeunna kasiksa (éta naon), alternatif di pasar anu urang tiasa ngabédakeun diri ti (éta kunaon), sareng solusi klien kami ogé nyaéta ajakan-to-aksi (éta kumaha).

Kami nyobian duanana pituduh kaputusan mésér ogé ngawartosan diferensiasi klien kami!

Explainer Video Script Infographic

The Cheatsheet Pamungkas pikeun Nulis Pidéo Video

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.