Naha Ngan 20% Pamiarsa anu Ngeklik Judul Tulisan Anjeun

headline

Judul, judul tulisan, judul, judul… naon waé anu anjeun pikahoyong disebatna, éta mangrupikeun faktor anu paling penting dina unggal eusi anu anjeun kirimkeun. Kumaha pentingna? Numutkeun infographic Quicksprout ieu, sedengkeun 80% jalma maca judulna hiji, hungkul 20% pemirsa leres-leres ngaklik. Tag judul penting pisan pikeun optimasi search engine sareng headline penting pikeun kéngingkeun kontén anjeun dibagi dina média sosial.

Ayeuna anjeun terang judulna penting, anjeun panginten panginten naon anu ngajantenkeun anu saé sareng kumaha nyeratna, leres? Nya, dinten ieu dinten anu untung anjeun sabab Quicksprout parantos nyiptakeun infographic anu bakal ngajarkeun anjeun ngan éta.

Pamakéan kecap sipat, négatip, statistik sareng rumus umum tina Jumlah atanapi Pemicu Kecap + Kecap sipat + Kata konci + Jangji sami sareng judul anu sampurna. Neil nyebatkeun judul anu pondok sareng pikaresepeun kusabab jalma resep nyeken ayeuna.

Nalika kuring salawasna ngahargaan judul anu ringkes, urang parantos ningal seueur situs anu ngagaduhan tingkat réspon anu luar biasa kalayan judul anu panjang, verosa anu nyambung sareng pamaca. Abdi moal sieun pikeun nguji boh pondok boh panjang. Anjeun panginten hoyong ngan ukur nyaluyukeun tag judul dina judul berita éta supaya mesin pencari henteu neukteuk judul anu anjeun damel pikeun ngusahakeun pisan.

Perhatoskeun sakedik nasihat ... judul berita sering gagal sabab teu cocog sareng tulisan anu ditulis, éta henteu cukup spésifik, sareng judulna teu jelas. Peryogi bantosan tambihan sareng hoyong senang-senang? Tong hilap teh Generator Idé Eusi ti Portent anu nunjukkeun sababaraha kait pikeun judul anjeun, kalebet judul berita anu narik perhatian ngalangkungan strategi sapertos ego, serangan, sumber, berita, sabalikna, jeung banyolan.

naon-ngajadikeun-a-alus-judul

One comment

  1. 1

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.