Kumaha Urang Ngonsumsi Eusi Ti Merek

Infographic

Urang digarap kalawan kami penerbit katalog digital sponsor, Zmags, pikeun nyiptakeun infographic anu saé sareng berwawasan ieu kumaha urang nganggo eusi tina mérek salaku konsumén. Sababaraha papanggihan parantos mastikeun naon anu kuring terang, sedengkeun anu sanésna héran. Nanging, pesen umumna nyaéta eusi anjeun kedah saluyu dina sababaraha alat.

Kumaha anjeun tiasa ngalakukeun éta? Desain anu dikenal sareng fungsionalitas umum pikeun alat-alat. Pamakéan gambar sareng média euyeub ogé ngajaga bentang perhatian. Ngagaduhan rupa-rupa eusi ngabantosan ogé konvérsi.

Naon anu anjeun pikaresepeun?

Zmags Kumaha Urang Ngonsumsi Eusi Tina Merk Infographic

5 Komentar

  1. 1
  2. 3
  3. 5

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.