URL Gampang pikeun Loka anjeun kalayan .htaccess

Depositphotos 21848677 s

Sobat sareng sasama Southside Smoosier Jason Bean ngagaduhan artikel anu saé pikeun nyiptakeun jalan pintas URL dina situs anjeun nganggo GoDaddy. Salaku conto, upami anjeun hoyong https://martech.zone/twitter kanggo neraskeun ka http://www.twitter.com/douglaskarr.

Upami anjeun henteu host dina GoDaddy tapi host dina Apache, anjeun tiasa ngalakukeun ieu ku nambihan sababaraha alihan kana file .htaccess anjeun. Kieu carana:

Alihan 301 / twitter http://www.twitter.com/douglaskarr
Alihan 301 / numbu http://www.linkedin.com/in/douglaskarr
Alihan 301 / facebook http://www.facebook.com/home.php?#/profile.php?id=734666071
Alihan 301 / youtube http://www.youtube.com/user/douglaskarr
Alihan 301 / rss http://feedproxy.google.com/DouglasKarr
Redirect 301 /subscribe http://marketingtechblog.list-manage.com/subscribe?u=3564d7b6145ced41a5a27dbd1&id=41191bff78
Alihan 301 / hapé http://marketingtech.mofuse.mobi/

Wengi ayeuna kuring nambihan:

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.