HTML Email + Alt Tags = Langkung Bagel Dijual

Wengi ayeuna kuring nampi email ti Panera Roti. Sapertos seueur program email ayeuna, aplikasi email kuring otomatis ngahalangan gambar. Hasilna, ieu anu sapertos email:

Panera HTML Email sareng sadaya Gambar sareng henteu tag alt

Henteu tarik teuing ... khususna kanggo email anu saé saéna sapertos kieu:
Email Panera HTML sami sareng Gambar ditampilkeun

Abdi henteu tiasa ngabayangkeun sabaraha jalma ngahapus email éta tanpa dibaca kusabab ... teu aya anu maca upami anjeun henteu ngaunduh gambarna. Ieu mangrupikeun masalah anu leres sareng email HTML ... tapi éta gampang pisan dihindari.

Dua Prakték Pangsaéna pikeun Ngabantosan Muka Taros dina Email HTML

  • Entong nembongkeun téks salaku gambar… ditampilkeun salaku téks. Pasti éta henteu bakal saalitna, tapi éta bakal kabaca - bédana anu gedé. Panera kedahna ngabubarkeun citra sareng téks dina email. Éta panginten bakal nyandak desainerna sababaraha menit deui, tapi aranjeunna tiasa ngajualan seueur deui bagel!
  • Upami désainer leres-leres disetél dina ngagunakeun email HTML dumasar gambar-100%, aranjeunna tiasa dimangpaatkeun alt tag dina unggal gambar pikeun nambihan téks anu narik ati. Pikeun perséntase pamiarsa anu ngagaduhan program anu ngahalangan gambarna, aranjeunna sahenteuna tiasa maca ngeunaan Salad Salmon Mediterania énggal, Paket Makan Sarapan Asiago Bagel, Paket Hideung Cherry Smoothie sareng Isuk Bagel tina eusi tag alt.

Nyéépkeun sababaraha menit tambahan sareng ngeusian tag alt anjeun (alt mangrupikeun téks alternatip sareng ditampilkeun nalika gambar sanés) bakal ningkatkeun tingkat kabuka sareng tingkat konversi anjeun dina email HTML sapertos kieu. Sigana email ieu dikembangkeun sareng Cangkang… Pamahaman kuring nyaéta yén aranjeunna gaduh éditor email anu canggih dina sadaya vérsi aplikasi anu ngadukung ieu.

Paréntah citra gambar… sareng henteu diragukeun yén sababaraha téks anu narik bakal narik langkung seueur palanggan pikeun ngaunduh gambar sareng nambihan alamat email kana daptar aman na.

Ogé, kuring yakin seueur Panyayogi Jasa Internét nganggo email anu henteu aya konténna sareng sadayana gambar kusabab éta mangrupikeun cara pikeun spammers ngirim ngalangkungan samaruk. Panera panginten tiasa ningkatkeun tingkat pangirimanana ogé ku ngagunakeun langkung seueur téks dina email.

4 Komentar

  1. 1

    Ngan ukur tambihan: salah sahiji cara pikeun ngajaga sababaraha tingkatan desain / integritas mérekna nyaéta ngawangun gaya inline tina email di sekitar téks ALT gambar. Janten ngadamel téks ALT bertindak salaku judul ku ngurilingan éta , sapertos conto saderhana.

    Hiji filsafat anu kuring kantos nguping nyaéta nganggap yén gambar bakal pareum - ngagunakeun gambar salaku pelengkap anu gampang, tapi henteu perlu, pikeun tawaran email. Salawasna alus pikeun ngingetkeun désainer!

  2. 2
  3. 3

    Pos anu saé, kuring yakin yén sadayana parantos ningali ieu dina koropak sorangan, sanaos conto di luhur khusus goréng! Mangrupikeun tip anu saé pisan janten seueur programer email anu hilap.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.