Naon anu Dipikabutuh Pemasar Ngeunaan HTML5

html5

HTML5 ngagaduhan seueur janji pikeun nyayogikeun eusi dina alat-alat anu diidinan wéb… upami aya anu ngamutahirkeun peramban na kana vérsi anu pangénggalna. Patarosanna naha naha atos waktuna pikeun organisasi anjeun badé ngembangkeun deui situs anjeun dina HTML5 sareng sabaraha lami pikeun nyéépkeun nanem modal pikeun ngalakukeun éta. Uberflip parantos ngempelkeun sababaraha statistik anu aya hubunganana dina HMTL5 pikeun ngabantosan para pemasar dina nyandak kaputusan.

Jalan konci utama:

  • HTML5 masihan pangabisa kamampuan pikeun nganteurkeun eusi dina sababaraha platform (desktop, tablet, smartphone) kalayan biaya anu langkung murah.
  • Salaku téknologi basis browser, aplikasi wéb HTML5 tiasa diwangun sakali sareng dijalankeun dina ampir alat naon waé; ampir 70% panyungsi ngadukung basa pamrograman ieu.
  • Aplikasi HTML5 nawiskeun tingkat gelar anu sami pikeun interaktivitas sareng paripolah sapertos aplikasi salaku aplikasi asli
  • HTML5 dianggo ku ampir 50% pamekar, sareng diproyeksikeun janten 80% dina 3 taun ka payun

HTML5 PEMASARAN INFOGRAPHIC UBERFLIP

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.