Jalma Ngalangkungan Tulisan, Manusa Ngalangkungan Pananganan

média sosial infographic pamasaran

HubSpot parantos ngenalkeun Koropak Sosial, aplikasi anyar anu ngahijikeun pamantauan média sosial sareng nyebarkeun sareng basis data kontak HubSpot, ngamungkinkeun para pemasar pikeun nyiptakeun pandangan ségatip tina kagiatan sosial pamimpinna, palanggan, sareng panginjil pangageungna. Integrasi anyar ngirangan sora anu aya hubunganana sareng ngupingkeun média sosial, ngageterkeun perusahaan pikeun individu konci anu peryogi réspon, sareng nyayogikeun kontéks pikeun interaksi média sosial, ngagantikeun taktik anu nyaring sareng interruptive ku jalma-jalma pamasaran anu dipikacinta.

Kauntungan utama tina aplikasi anyar diantarana:

  • Integrasi sareng HubSpot's Contacts Database: HubSpot otomatis bakal cocog sareng prospek, kalungguhan, atanapi akun Twitter palanggan dumasar kana email sareng narik rékor lengkep unggal hubunganana sareng perusahaan dugi ka ayeuna, janten anjeun tiasa ngahususkeun réspon anjeun ku detil sareng kontéks tambahan. Koropak Sosial ogé bakal nandaan tweet naon waé ti anu ngagaduhan nami sami sareng kontak tina basis data anjeun, janten anjeun tiasa neraskeun ngawangun profil kontak.
  • Ngawaskeun Segmen sareng Tanda: Tangtangan anu parantos lami pikeun para pemasar mangrupikeun volume data anu kedah aranjeunna ayak unggal dinten. Koropak Sosial ngamungkinkeun perusahaan pikeun gancang sareng gampang naékkeun saham média sosial ngeunaan populasi konci, pikeun gampang ngaidentipikasi tahap siklus hirup tina hiji individu anu aya dina alat Koropak Sosial, sareng nyetél gera dumasar kana prioritas inti mérek anjeun, ti kategori sareng monitoring kalapa ka lacak indikator mésér konci.
  • Kekecapan sareng Éféktivitas Cicih Marketing: Struktur sareng kagunaan Koropak Sosial ngajantenkeun gampang sareng lancar pikeun manajer penjualan sareng jasa pikeun ngungkit fitur aplikasi ogé. Khususna, béwara aplikasi sélulér ngamungkinkeun manajer penjualan nampi bewara push dumasar kana sebutan anu khusus na. Integrasi Koropak Sosial sareng alat email HubSpot ogé ngamungkinkeun karyawan jasa ngaréspon langsung kana patarosan palanggan dina Twitter ku email anu dipersonalisasi.
  • Analitik anu tiasa dilakukeun: Pemasar masih bajoang kalayan ngitung deui pangasilan dina média sosial, tapi Koropak Sosial HubSpot ngamungkinkeun para pemasar ningali sabaraha kunjungan, kalungguhan, sareng konsumén dihasilkeun ku masing-masing saluran média sosial. Salaku tambahan, pangguna tiasa ningali henteu ngan jumlah total klik atanapi interaksi sareng pangsa individu, tapi ogé nami unggal kontak anu nyatakeun minat kana tweet éta.

Koropak Sosial ngajantenkeun média sosial olahraga tim. Tim pendukung tiasa nuturkeun kana pamundut jasa ku email; pemasar tiasa ngarobih seruan ka unggal halaman dina prospek atanapi kunjungan kalungguhan dumasar kana dimana anjeunna aya dina siklus kahirupan pelanggan; sareng tim penjualan tiasa nempatkeun média sosial nuju kana kampanye asuhan timah anu pas. Salian ti janten langkung pribadi, Koropak Sosial nyayogikeun pakakas komprehensif kalayan kauntungan anu ngalegaan jauh ogé di luar pamasaran pikeun kalebet penjualan sareng jasa.

Pikeun ngamajukeun peluncuran, Hubspot parantos ngabagi infographic ieu dina pamasaran média sosial.

Kumaha média sosial kaleungitan jalanna

One comment

  1. 1

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.