Huddle: Kolaborasi Online sareng Babagi File

aplikasi iphone huddle

Ngaluncurkeun atanapi nyusun kampanye pamasaran ngalibatkeun manajemén eusi sareng bottlenecks kolaborasi. Kuring yakin anjeun bosen ngalakukeun parobihan anu teu aya tungtungna kana VPN atanapi konfigurasi firewall pikeun mempermudah kolaborasi ningkat! Kamungkinan anjeun nganggo intranet atanapi SharePoint anu teu lami. Ngalihkeun kana pangalaman mulus anu didasarkeun ku awan Ngahiung workspace nyungkeun saleresna ngajantenkeun kolaborasi sareng manajemén kontén janten pangalaman pikaresepeun tibatan urusan anu matak pikaboseneun sareng saraf anu ayeuna.

Dipaké cara anu leres, Ngahiung berpotensi ngagentos email salaku file sharing de sareng facto kolaborasi. Éta nyayogikeun pilihan anu fleksibel pikeun nyiptakeun, nyimpen sareng ngabagi dokumén, ngamungkinkeun papan tulis atanapi diskusi, ngagampangkeun damel sareng anu sanés dina dokumén anu sami bari ngalacak édisi atanapi parobihan sareng ngatur alur kerja, sareng seueur deui. Éta ngahijikeun ampir sadaya pakakas manajemén proyék, bari ngahijikeun telepon sareng konferensi video, sareng aplikasi sélulér.

Huddle ogé nawiskeun Huddle Sync, pikeun ngabantosan anjeun ngatur perusahaan anjeun file sacara calakan, henteu ngan ukur nyingkronkeunana. Didukung ku téknologi prediksi anu patén-pending, éta sacara otomatis milih file anu paling dipikaresep ku anjeun.

Pendaptaran gancang sareng gampang, kalayan perusahaan kéngingkeun halaman URL sareng halaman login unik Huddle dina sababaraha menit. Pamaké teras ngawatesan aksés kana sadaya domain khusus atanapi ka rohangan kerja masing-masing, dumasar kana sauntuyan alamat IP atanapi ku ngalaksanakeun pilihan ijin granular.

Sadaya pilihan ieu diintegrasikeun sareng tingkat kaamanan anu luhur, nampilkeun SSL 256-bit, enkripsi standar industri, Inok SAS70 tipe II sareng seueur deui. Visibilitas pinuh kana kontén, pilihan pamilarian anu kuat, kamampuan pikeun ngaksés dokumén dina sababaraha alat mimitian ti komputer méja ka telepon pinter Android sareng ti Blackberry dugi ka Ipads, digabungkeun sareng fitur sinkronisasi calakan anu sacara otomatis nyingkronkeun dokumén dina alat-alat, mastikeun tingkat luhur kadali.

Para promotor tina Ngahiung ngakuan yén hiji ukuran teu cocog sareng sadayana, sareng nawiskeun sababaraha pilihan. Harga gumantung kana karesep masing-masing, kalayan pilihan standar hargana ngan 10 persén tina total biaya kapamilikan SharePoint. Buka pikeun sidang gratis atanapi mésér langsung.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.